Tog fra Bad Schandau til Prag

De billigste tog fra Bad Schandau til Prag

Tider og priser for 08. okt.

Billigste

196 kr

Gennemsnit

196 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Deutsche Bahn
17:37Bad Schandau1t58 19:35Prag
0 skift
196 kr1Enkeltbillet

Togtider Bad Schandau til Prag

Viser tog for i morgen, lørdag 8. oktober
Deutsche Bahn
17:37Bad Schandau1t58 19:35Prag
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

lør
08. okt.
søn
09. okt.
man
10. okt.
tir
11. okt.
ons
12. okt.
tor
13. okt.
fre
14. okt.

De hurtigste tog fra Bad Schandau til Prag

Tider og priser for 08. okt.

Hurtigste rejse

1 t 58 m

Gennemsnit

1 t 58 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

94 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra Bad Schandau til Prag, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Deutsche Bahn
17:37Bad Schandau1t58 19:35Prag
0 skift
196 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Rejstip: Tog fra Bad Schandau til Prag

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Prag. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Bad Schandau til Prag.
FAQs
De billgste tog billetter fra Bad Schandau til Prag koster 110 DKK. Prisen afhænger dog af hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
Gennemsnitsprisen for tog billetter fra Bad Schandau til Prag er 136 DKK. Vil du gerne have de billigste billeter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
Der er ca. 94 km fra Bad Schandau til Prag, når du rejser med tog. Priserne varierer alt efter hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
Rejsetiden imellem fra Bad Schandau og Prag varierer alt efter hvilke dage, du rejser på, men gennemsnitligt tager en tog rejse fra Bad Schandau til Prag 1 h 58 min. Brug Omio app'en eller hjemmesiden til at finde den bedste forbindelse og den billigste pris på din rejse.

Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte banegårde. De fleste rejsende fra Bad Schandau rejser fra Bad Schandau, og flertallet af de rejsende ankommer til Prague i Prag.

Den togstation som flest Omio brugere benytter, når de rejser fra Bad Schandau hedder Bad Schandau og den ligger 2.5 km fra centrum. Den mest populære banegård i Prag hedder Prague og ligger 3.6 km fra bymidten.

Omio arbejder med mange togselskaber for at få dig hurtigst muligt fra Bad Schandau til Prag med tog. Du kan rejse med Deutsche Bahn eller Czech Railways (ČD) eller undersøge hvilke billetter de andre togselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
Det har aldrig været lettere at bestille tog billetter imellem Bad Schandau og Prag til fornuftige priser med Omio. Du skal bare indtaste rejsetidspunk og destination, og så finder vi de billigste enkelt- eller returbilletter til dig. For at gøre det endnu nemmere, har vi også samlet al information om din rejse på app'en.
Din tog rejse fra Bad Schandau til Prag behøver ikke at ende i Prag. Nogle af de mest populære destinationer i nærheden af Prag er Berlin, Wien eller Budapest. Hvis du vil fortsætte din rejse og besøge nogle af disse destinationer, så book billige billetter hos Omio.
Du behøver ikke have bil for at rejse fra fra Bad Schandau til Prag. På Omios app kan du finde billetter til din tog rejse fra Bad Schandau til Prag Her kan du også gemme dine billetter for at gøre din rejse lettere.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Bad Schandau
Prag

Tog fra Bad Schandau til Prag – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Mest populære rejsedestinationer

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links