Tog fra Amsterdam til Paris

fre. 31. maj
+ Tilføj retur
QR-Code
Scan for at hente vores gratis app
Brug vores app til at få live rejseopdateringer og booke mobilbilletter til tog, busser, fly og færger.
App Store
rate4.9
42K vurderinger
Google Play
rate4.6
136K anmeldelser

De billigste tog fra Amsterdam til Paris

Tider og priser for 31. maj

Billigste

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
Eurostar
16:153t21
Amsterdam Centraal
19:36Paris Gare du Nord
1343 kr1Enkeltbillet
0 skift

Amsterdam til Paris togtider

Viser tog for i morgen, fredag 31. maj
Eurostar
16:153t21
Amsterdam Centraal
19:36Paris Gare du Nord
0 skiftdirekte

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre.
31. maj
lør.
01. jun.
søn.
02. jun.
man.
03. jun.
tirs.
04. jun.
ons.
05. jun.
tors.
06. jun.
fre.
07. jun.
lør.
08. jun.
søn.
09. jun.
man.
10. jun.
tirs.
11. jun.
ons.
12. jun.
tors.
13. jun.
fre.
14. jun.
lør.
15. jun.
søn.
16. jun.
man.
17. jun.
tirs.
18. jun.
ons.
19. jun.
tors.
20. jun.

De hurtigste tog fra Amsterdam til Paris

Tider og priser for 31. maj

Hurtigste rejse

3 t 21 m

Gennemsnit

3 t 21 m

Togafgange pr. dag

1

Afstand

431 km

Ud af de 1 togafgange, der hver dag kører fra Amsterdam til Paris, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
Eurostar
16:153t21
Amsterdam Centraal
19:36Paris Gare du Nord
1343 kr1Enkeltbillet
0 skift

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Oversigt: Tog fra Amsterdam til Paris

distanceAfstand430 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog3 t. 21 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog1.312 DKK
frequencyAntal Tog10 dagligt
changesDirekte togJa, der er 10 direkte tog dagligt
carriersTogselskaberThalys, Eurostar, NS International | IC Brussel, PKP Intercity, NS International | IC Direct, BSB, Deutsche Bahn eller Sprinter

Med toget fra Amsterdam til Paris er denne rejse 430 km lang og tager i gennemsnit 3 t. 21 min. med vores partnere som Thalys, Eurostar, NS International | IC Brussel, PKP Intercity, NS International | IC Direct, BSB, Deutsche Bahn eller Sprinter. Normalt det 10 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste togbillet på denne tur for helt ned til 1.009 DKK, men gennemsnitsprisen for togbilletter er 1.312 DKK. Rejsende rejser oftest fra Amsterdam Centraal og ankommer til Paris Gare du Nord.

Togselskaber: Thalys, NS International | IC Brussel og Eurostar fra Amsterdam til Paris

Rejs fra Amsterdam til Paris fra 841 DKK med Omios samarbejdspartnere Thalys, NS International | IC Brussel og Eurostar. Du kan sammenligne rejsetider og billetter, så du kan booke tog til en fordelagtig pris.

Deutsche Bahn (DB) er den største udbyder af togrejser i Tyskland med omkring 40. 000 ture om dagen. Noget særligt ved Deutsche Bahn er det store udvalg af billettyper med besparelser, herunder Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse mellem Amsterdam og Paris. DB bruger forskellige typer af tog såsom ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn) på sine ruter, og der er forskel på disse, når det gælder komfort og rejsetid. For mens toiletter altid er standard, er faciliteter som restauranter eller gratis wi-fi kun tilgængelige på visse tog.

Rejstip: Tog fra Amsterdam til Paris

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Paris. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Amsterdam til Paris.
FAQs
Billige tog billetter fra Amsterdam til Paris kan starte fra så lidt som 1.009 DKK (127 €), når du booker i forvejen. Den gennemsnitlige tog billetpris for Amsterdam til Paris er 1.312 DKK (165 €); dog varierer priserne afhængigt af tidspunktet på dagen og klassen, og de plejer at være dyrere på selve dagen.
I gennemsnit er rejsetiden fra Amsterdam til Paris med tog 3 t. 21 min.   for den 430 km lange tur tur, men rejsetiden kan variere, hvis du rejser i weekender og på helligdage.
Den første tog fra Amsterdam til Paris afgår kl. 07. 11.
Seneste tog fra Amsterdam til Paris afgår kl. 20. 28.
Ja, der er der er 10 direkte tog om dagen fra Amsterdam til Paris med Thalys. Tidsplaner kan variere på helligdage eller i weekender med færre direkte tog.
Ja, du kan tage et højhastighedstog fra Amsterdam til Paris med Thalys eller Eurostar. Samlet set kan du rejse med følgende selskaber: Thalys, Eurostar, NS International | IC Brussel, PKP Intercity, NS International | IC Direct, BSB, Deutsche Bahn eller Sprinter.
Det hurtige Eurostar-tog fra Amsterdam til Paris tager 3 t. 21 min.   i gennemsnit.
Når du tager med tog fra Amsterdam til Paris, kan du regne med Thalys, Eurostar, NS International | IC Brussel, PKP Intercity, NS International | IC Direct, BSB, Deutsche Bahn eller Sprinter for den bedste måde at komme til Paris på. Du kan også tjekke alle mulige togselskaber, der tilbyder en service fra Amsterdam til Paris og sammenligne de faciliteter, de tilbyder, før du køber en tog billet.
Nej, der er ingen nattog, det sidtse tog for denne rute er 20. 28.

Når du rejser fra Amsterdam, har du forskellige banegård muligheder for at starte din tur, herunder fra Amsterdam Centraal, Amsterdam Sloterdijk og Amsterdam Zuid. Når du ankommer til Paris, kan du afslutte din tur i togstationer på Paris Gare du Nord, Gare de Lyon og Paris Gare Montparnasse.

Passagerer stiger mest hyppigt på tog fra Amsterdam Centraal, som ligger ca. Fra byens centrum, og de stiger af tog ved Paris Gare du Nord, som ligger fra byens centrum.

En tur til Paris fra Amsterdam er værd at tage, men ikke som en dagstur med en rejsetid på 3 t. 21 min. Hver vej. Tjek med Omio app   for den bedste måde at rejse på.
Den billigste måned at rejse i fra Amsterdam til Paris med tog er januar.
Det er nyttigt at sammenligne dine muligheder, da der er 3 måder at rejse fra Amsterdam til Paris, herunder at tage tog, bus eller fly.
HjemTogTog i FrankrigTog ParisTog fra Amsterdam til Paris

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog