Tog fra Amsterdam til Madrid

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
05. dec.
tir
06. dec.
ons
07. dec.
tor
08. dec.
fre
09. dec.
lør
10. dec.
søn
11. dec.
man
12. dec.
tir
13. dec.
ons
14. dec.
tor
15. dec.
fre
16. dec.
lør
17. dec.
søn
18. dec.
man
19. dec.
tir
20. dec.
ons
21. dec.
tor
22. dec.
fre
23. dec.
lør
24. dec.
søn
25. dec.

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Madrid?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra Amsterdam til Madrid

distanceAfstand1481 km
frequencyAntal Tog1 dagligt
changesDirekte togNej
carriersTogselskaberThalys

Med toget fra Amsterdam til Madrid er denne tur 1481 km lang og tager i gennemsnit 32 t. 30 min. med vores partnere som Thalys. Normalt er der 1 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Rejsende rejser oftest fra Amsterdam Centraal og ankommer til Madrid-Puerta de Atocha.

Togselskaber: Thalys fra Amsterdam til Madrid

Rejs med Thalys til gode priser, når du tager toget mellem Amsterdam og Madrid. Med mere end 1000 selskaber samlet på ét sted finder Omio de bedste afrejsetidspunkter og billetter til din togrejse.

Thalys

Thalys er et fransk-belgisk højhastighedstogselskab, der forbinder de vigtigste hovedstæder. På din næste togrejse fra Amsterdam til Madrid med Thalys kan du vælge mellem disse billettyper: Standard Mini, Standard, Comfort og Premium.

Find den perfekte tog med Thalys, så du kan se frem til en bekvem og afslappende tur. Omio gør det nemt for dig at tjekke de nyeste togplaner fra Thalys og sammenligne de billigste, hurtigste og tidligste togrejser. Du kan også se relevant rejseinformation fra Thalys, f. Eks. Tilladt bagage og faciliteter ombord på den valgte rejseklasse. Når du har fundet den bedste rute, kan du booke dine billige togbilletter fra Thalys online. Du skal forvente at rejse omkring 1481 km på denne tur, og du finder billige togbilletter fra Amsterdam til Madrid med Thalys, hvis du booker i forvejen. Når du søger efter billetter fra Thalys mellem Amsterdam og Madrid i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er mobilbilletter, som ikke skal udskrives. Køb hurtigt og nemt dine officielle togbilletter til Thalys online på Omio, og glæd dig til din rejse.

Information om tog fra Amsterdam til Madrid med Thalys:

  • Gennemsnitlig rejsetid: 32 t. 30 min.
  • Hyppighed med Thalys: 1 dagligt

Rejstip: Tog fra Amsterdam til Madrid

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Madrid. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Amsterdam til Madrid.
FAQs
Afstanden imellem Amsterdam og Madrid er ca. 1481 km med tog. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
Det er altid godt at vide, hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med tog fra Amsterdam til Madrid, varer rejsen ca. 32 t. 30 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde det, du har brug for.

De mest populære togstationer i Amsterdam og Madrid er Amsterdam Centraal og Madrid-Puerta de Atocha. På din tur fra Amsterdam til Madrid er det sandsynligt, at du også vil rejse fra og ankomme til disse banegårde.

Hvis du planlægger at rejse med tog fra Amsterdam, skal du regne med en afstand på 1, 9 km fra centrum og til Amsterdam Centraal, som er den banegård, de fleste rejsende benytter. Efter din ankomst til Madrid, skal du regne med en tur på 2, 2 km fra den populære Madrid-Puerta de Atocha og ind til bymidten.

Når du rejser fra Amsterdam til Madrid, kan Thalys hjælpe dig med at finde den bedste forbindelse. Du kan også undersøge andre togselskaber og sammenligne tilbud, før du køber dine billetter.
Det gennemsnitlige antal tog fra Amsterdam til Madrid er 1 om dagen. Togplaner og forbindelser kan være anderledes i weekenderne end i hverdagene.
Dagens første tog fra Amsterdam til Madrid afgår kl. 07. 15   og dagens sidste tog fra Amsterdam til Madrid afgår kl. 07. 15. Tjek den nyeste togplan fra Amsterdam til Madrid på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Amsterdam
Madrid

Tog fra %(Departure)s til %(Arrival)s – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links