Tog fra Amsterdam til Madrid

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

søn
14. aug.
man
15. aug.
tir
16. aug.
ons
17. aug.
tor
18. aug.
fre
19. aug.
lør
20. aug.
søn
21. aug.
man
22. aug.
tir
23. aug.
ons
24. aug.
tor
25. aug.
fre
26. aug.
lør
27. aug.
søn
28. aug.
man
29. aug.
tir
30. aug.
ons
31. aug.
tor
01. sep.
fre
02. sep.
lør
03. sep.

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Madrid?

vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Tog fra Amsterdam til Madrid

Du kan nemt tage toget til Madrid. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Amsterdam til Madrid.
FAQs
Der er ca. 1481 km fra Amsterdam til Madrid, når du rejser med tog. Priserne varierer alt efter hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
Den gennemsnitlige rejsetid fra Amsterdam til Madrid varer 30 h 22 min med tog, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage kan rejsetiden vare længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter til din rejse på Omio.

Når du rejser med tog fra Amsterdam til Madrid, så er det godt at vide hvilke togstationer, der er de mest populære. I Amsterdam er Amsterdam Centraal den mest benyttede station, og i Madrid er det Madrid-Puerta de Atocha.

Når du planlægger din rejse til Madrid fra Amsterdam, er det en fordel at vide hvor langt banegårde befinder sig fra bymidten. Den mest besøgte banegård i Amsterdam er Amsterdam Centraal, ca. 1.4 km væk fra centrum. I Madrid er den mest populære togstation Madrid-Puerta de Atocha og ligger 2.2 km udenfor byen.

For at få de billigste priser på din rejse fra Amsterdam til Madrid kan du med fordel undersøge hvilke tilbud Thalys har. På Omios hjemmeside kan du også finde mange andre togselskaber, som kan hjælpe dig med din tog.
Hvis du planlægger at rejse til Madrid med tog, er der masser af muligheder for at besøge andre steder, som f. Eks. Barcelona, Valencia eller Sevilla. Hos Omio kan du finde de bedste forbindelser imellem Madrid og disse seværdige destinationer.
Det er ikke noget problem at komme fra Amsterdam til Madrid uden en bil. Kig på Omios hjemmeside, og find de bedste tog billetter fra Amsterdam til Madrid. Du kan samle alle dine billetter på Omio app'en for et hurtigt overbik og en nem rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Amsterdam
Madrid

Tog fra Amsterdam til Madrid – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links