Tog fra Amsterdam til Lyon

De billigste tog fra Amsterdam til Lyon

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

1577 kr

Gennemsnit

1577 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Thalys
10:15Amsterdam5t59 16:14Lyon
0 skift
1577 kr1Enkeltbillet
Thalys
10:04Amsterdam6t10 16:14Lyon
0 skift
1577 kr1Enkeltbillet

Togtider Amsterdam til Lyon

Viser tog for i morgen, tirsdag 31. januar
Thalys
10:04Amsterdam6t10 16:14Lyon
0 skift
Thalys
10:15Amsterdam5t59 16:14Lyon
0 skift

Dette er dagens sidste tog.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

De hurtigste tog fra Amsterdam til Lyon

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

5 t 59 m

Gennemsnit

6 t 4 m

Togafgange pr. dag

2

Afstand

737 km

Ud af de 2 togafgange, der hver dag kører fra Amsterdam til Lyon, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Thalys
10:15Amsterdam5t59 16:14Lyon
0 skift
1577 kr1Enkeltbillet
Thalys
10:04Amsterdam6t10 16:14Lyon
0 skift
1577 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Lyon?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Tog fra Amsterdam til Lyon

distanceAfstand736 km
durationGennemsnitlig rejsetid med tog5 t. 59 min.
priceGennemsnitlig billetpris for tog1.577 DKK
frequencyAntal Tog1 dagligt
changesDirekte togNej
carriersTogselskaberThalys, SNCB | IC eller Eurostar

Med toget fra Amsterdam til Lyon er denne tur 736 km lang og tager i gennemsnit 5 t. 59 min. med vores partnere som Thalys, SNCB | IC eller Eurostar. Normalt det 1 tog om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rute ligger omkring 1.577 DKK, koster den billigste togbillet helt ned til 1.577 DKK. Rejsende rejser oftest fra Amsterdam Centraal og ankommer til Lyon Part Dieu.

Togselskaber: Eurostar og Thalys fra Amsterdam til Lyon

Rejs mellem Amsterdam og Lyon fra 1.577 DKK med Omios samarbejdspartnere Eurostar og Thalys. Du kan sammenligne rejsetider og billetter, så du kan booke tog til en populær pris.

Thalys
Eurostar

Thalys er et fransk-belgisk højhastighedstogselskab, der forbinder de vigtigste hovedstæder. På din næste togrejse imellem Amsterdam og Lyon med Thalys kan du vælge mellem disse billettyper: Standard Mini, Standard, Comfort og Premium.

Hvis du er ude efter billige togbilletter fra Thalys fra Amsterdam til Lyon, så tjek Omio! Enkeltbilletter fra Amsterdam til Lyon koster helt ned til 1.577 DKK, hvis du booker i forvejen. Vi hjælper dig med at komme til Lyon fra Amsterdam ved at vise dig de seneste tilbud togplaner og billetter fra Thalys på denne rute, der er 736 km. Du kan også se relevant billetinformation for hver rejseklasse på denne rute, såsom tilladt bagage og faciliteter ombord hos Thalys. Hvis du søger efter billetter fra Thalys fra Amsterdam til Lyon i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive, inden du tager toget. Uanset om du er ude efter den billigste, hurtigste eller tidligste tog imellem Amsterdam og Lyon, gør Omio det nemmere end nogensinde at finde den hos Thalys, så du kan nyde en nem og bekvem rejse.

Information om tog fra Amsterdam til Lyon med Thalys:

 • Gennemsnitlig rejsetid: 8 t. 30 min.
 • Hyppighed med Thalys: 1 dagligt

Eurostar er et selskab med eksklusive højhastighedstog mellem Storbritannien og lande som Frankrig, Belgien og Holland. De fleste af Eurostars tog kører via Eurotunnelen mellem England og Frankrig. Med et højhastighedstog, der kører op til 300 km/t, rejser du fra Amsterdam til Lyon med høj komfort i moderne, behagelige sæder ved store vinduer. Når du booker dit tog mellem Amsterdam og Lyon hos Eurostar, kan du vælge mellem tre billettyper: Standard, Standard Premier (med en let forfriskning og store sæder) og Business Premier (med fleksible rejsemuligheder, store sæder, loungeadgang, prioriteret boarding og varme måltider).

  Rejstip: Tog fra Amsterdam til Lyon

  Rejstip: Du kan nemt tage toget til Lyon. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Amsterdam til Lyon.
  FAQs
  Du kan købe togbilletter fra Amsterdam til Lyon så billigt som 1.577 DKK, alt efter hvor tidligt du bestiller dine togbilletter. Vi anbefaler, at du booker på Omio i så god tid som muligt for at få de billigste priser.
  Det koster i gennemsnit 1.577 DKK at rejse med tog fra Amsterdam til Lyon. Priserne varierer dog alt efter, hvornår du bestiller. Som regel er det bedst at være i god tid, hvis du vil have en god pris.
  Afstanden imellem Amsterdam og Lyon er ca. 736 km med tog. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
  Den gennemsnitlige rejsetid fra Amsterdam til Lyon er 5 t. 59 min.   med tog, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage, kan rejsetiden være længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter på Omio.

  De mest populære togstationer i Amsterdam og Lyon er Amsterdam Centraal og Lyon Part Dieu. På din tur fra Amsterdam til Lyon er det sandsynligt, at du også vil rejse fra og ankomme til disse banegårde.

  Ca. 2, 4 km fra centrum finder du Amsterdam Centraal, som er Omio-brugernes foretrukne banegård i Amsterdam. Når du ankommer, er den mest populære banegård Lyon Part Dieu, og den ligger i en afstand af 3, 3 km fra det centrale Lyon.

  Hvis du leder efter billige billetter til din togrejsen fra Amsterdam til Lyon, kan Thalys, SNCB | IC eller Eurostar med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere togselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.
  I gennemsnit det 1 tog om dagen fra Amsterdam til Lyon. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
  Du kan tidligst tage toget fra Amsterdam til Lyon kl. 05. 40   og senest tage toget fra Amsterdam til Lyon kl. 05. 40. Se de nyeste togplaner fra Amsterdam til Lyon på Omio, og book det tidspunkt, der passer dig bedst at tage toget på denne tur.
  Vi anbefaler generelt at booke togbilletter på forhånd for at få de bedste tilbud fra alle togselskaber, der tilbyder denne rejse, og dermed spare penge. Hvis du booker togbilletter imellem Amsterdam og Lyon inden for de næste syv dage, koster en envejsbillet i gennemsnit 1.577 DKK. For at finde de bedste priser på denne rute rejse, bør du booke din togbillet fra Amsterdam til Lyon et par måneder i forvejen.

  Tog fra Amsterdam til Lyon – var det ikke lige det, du ledte efter?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  HjemTogTog i FrankrigTog LyonTog fra Amsterdam til Lyon

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog