Tog fra Aalborg til Sargans

tors. 30. maj
+ Tilføj retur
QR-Code
Scan for at hente vores gratis app
Brug vores app til at få live rejseopdateringer og booke mobilbilletter til tog, busser, fly og færger.
App Store
rate4.9
42K vurderinger
Google Play
rate4.6
136K anmeldelser

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Deutsche Bahn
Öresundståg
SJ
DSB

Oversigt: Tog fra Aalborg til Sargans

distanceAfstand1112 km
changesDirekte togNej
carriersTogselskaberDeutsche Bahn

Med toget fra Aalborg til Sargans er denne tur 1112 km lang med vores partnere som Deutsche Bahn. Rejsende rejser oftest fra Aalborg st og ankommer til Sargans.

Togselskaber: Deutsche Bahn fra Aalborg til Sargans

Find den bedste rejse mellem Aalborg og Sargans med Omios samarbejdspartnere Deutsche Bahn. Du finder de bedste tilbud, rejseplaner og billetter, så du kan booke en billig rejse.

Deutsche Bahn (DB) er den største udbyder af togrejser i Tyskland med omkring 40. 000 ture om dagen. Noget særligt ved Deutsche Bahn er det store udvalg af billettyper med besparelser, herunder Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din togrejse mellem Aalborg og Sargans. DB bruger forskellige typer af tog såsom ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn) på sine ruter, og der er forskel på disse, når det gælder komfort og rejsetid. For mens toiletter altid er standard, er faciliteter som restauranter eller gratis wi-fi kun tilgængelige på visse tog.

Rejstip: Tog fra Aalborg til Sargans

Rejstip: Du kan nemt tage toget til Sargans. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Aalborg til Sargans.
FAQs
For rute fra Aalborg til Sargans kan du tage tog med Deutsche Bahn. Sørg for at tjekke alle mulige togselskaber, der tilbyder services fra Aalborg til Sargans på Omio, for at sammenligne hvilke faciliteter de kan have.

Når du rejser fra Aalborg, har du forskellige banegård muligheder for at starte din tur, herunder fra Aalborg st, Aalborg Lufthavn Station og Aalborg, Skalborg Station (Aalborg SV). Når du ankommer til Sargans, kan du afslutte din rute i banegårde på Sargans, Sargans, Bahnhof og Sargans.

Passagerer stiger mest hyppigt på tog fra Aalborg st, som ligger ca. Fra byens centrum, og de stiger af tog ved Sargans, som ligger fra byens centrum.

Tog fra Aalborg til Sargans – var det ikke lige det, du ledte efter?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

HjemTogTog fra Aalborg til Sargans

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog