København til Milano

lør. 22. jun.
+ Tilføj retur
QR-Code
Scan for at hente vores gratis app
Brug vores app til at få live rejseopdateringer og booke mobilbilletter til tog, busser, fly og færger.
App Store
rate4.9
42K vurderinger
Google Play
rate4.6
136K anmeldelser

Rejseinformation fra København til Milano

distanceAfstand1159 km
modeTilgængelige transportmidlerTog, bus eller fly
pricePrisinterval for billetter325 DKK – 3. 305 DKK
cheapestBilligste transportmiddelFly • 325 DKK • 2 t.
fastestHurtigste transportmiddelFly • 325 DKK • 2 t.
carriersPopulære selskaberFlixBus, Ryanair eller Deutsche Bahn

Rejs 1159 km med tog, bus eller fly imellem København og Milano. De mest populære selskaber på denne rejse er, blandt andre, FlixBus, Ryanair eller Deutsche Bahn. Man kan også rejse direkte med bus, fly eller tog fra København til Milano.

Rejsemuligheder
fra København til Milano

Du kan komme fra København til Milano via tog, bus eller fly.

Vores anbefaling
bus

Den bedste måde at rejse fra København til Milano er med bus, da dette giver den laveste pris og hurtigste rejsetid.

FlixBus
07:0527t15
København
10:20Milano
588 kr1Enkeltbillet
0 skift
Billigste
FlixBus
07:0527t15
København
10:20Milano
588 kr1Enkeltbillet
0 skift
Hurtigst
FlixBus
15:1026t05
København
17:15Milano
834 kr1Enkeltbillet
0 skift
Andre muligheder
FlixBus
19:5039t05
København
10:55Milano
1120 kr1Enkeltbillet
0 skift
FlixBus
21:1530t45
København
04:00Milano
1549 kr1Enkeltbillet
0 skift

Find alle datoer og tider for denne rejse med tog, bus eller fly. .

SAMMENLIGN Priser på tog, busser og fly

lør.
22. jun.
søn.
23. jun.
man.
24. jun.
tirs.
25. jun.
ons.
26. jun.
tors.
27. jun.
fre.
28. jun.
lør.
29. jun.
søn.
30. jun.
man.
01. jul.
tirs.
02. jul.
ons.
03. jul.
tors.
04. jul.
fre.
05. jul.
lør.
06. jul.
søn.
07. jul.
man.
08. jul.
tirs.
09. jul.
ons.
10. jul.
tors.
11. jul.
fre.
12. jul.

Sådan rejser man fra København til Milano

Der er gode fly- og busforbindelser mellem København og Milano, og der er al mulig grund til at rejse en tur til Norditaliens ’hovedstad’, modebyen Milano. Milano ligger i et naturskønt område af Italien, og der er meget at se og opleve i byen. Man kan også bruge Milano som et udgangspunkt for ture til Venedig og Gardasøen.

Bus fra København til Milano:

Det tager godt 24 timer at køre med bus til Milano fra København. Der er blot et enkelt busskift på turen i enten Frankfurt am Main, Würzburg, Hamburg eller Leverkusen, og man skal forvente lidt ventetid ved busskift. Busserne kører fra Ingerslevsgade i Københavns centrum og de stopper på Autostazione Lampugnano – Lampugnano Busstation – i Milano. Der er tre til fire dagafgange og en enkelt natbus, der kører på ruten hver dag. Kan man lide at køre i bus, og vil man spare lidt på rejsebudgettet, er bus en nem og forholdsvis billig måde at komme til Milano på.

Fly fra København til Milano:

Et par gange om dagen flyver SAS direkte fra Kastrup Lufthavn i København til Malpensa Lufthavn i Milano, og flere flyselskaber flyver på ruten mellem København og Milano på under fire timer med et enkelt stop på turen. Enkelte selskaber flyver til Orio al Serio Lufthavn. EasyJet flyver på ruten mellem Kastrup og Malpensa Lufthavn; nogle ugedage flyves der direkte, andre dage i samarbejde med forskellige flyselskaber og med mellemlandinger. Der er mange daglige afgange af varierende længde, og der flyves så at sige døgnet rundt mellem de to byer. På en del flyvninger må der forventes lange ventetider ved flyskift i forskellige europæiske lufthavne.

Rejser fra København til Milano: Rejsetips

 • Man kommer billigst fra København til Milano med bus.
 • Det er hurtigst at rejse fra København til Milano med fly.

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Rejseselskaber: Ryanair, Deutsche Bahn og FlixBus fra København til Milano

Du kan rejse med rejse mellem København og Milano med Ryanair, Deutsche Bahn og FlixBus. Når du søger efter tidspunkter og billetter på Omio, viser vi dig de bedste tilbud.

Deutsche Bahn (DB) er Tysklands førende selskab med omkring 40. 000 daglige afgange i og uden for Tyskland. Deutsche Bahns flåde af rejser omfatter højhastighedstogene ICE (Intercity Express) samt IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn), som er forskellige, når det kommer til komfort og rejsetid. For eksempel er toiletter standard, mens restauranter og gratis wi-fi kun er tilgængelige på visse tog og ruter. Deutsche Bahn er velkendt for sine mange billettyper som Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din rejse København til Milano.

  FlixBus er et af Europas førende lavpristogselskaber. Det blev grundlagt i Tyskland og tilbyder langdistancerejser med rejse i Europa og USA. FlixBus kører også med rejser om natten på udvalgte ruter i Europa. FlixBus' standardfaciliteter omfatter gratis wi-fi, stikkontakter til opladning af din telefon, tablet eller computer på den lange rejse, ekstra benplads, bagageopbevaring og toiletter. Du kan også købe snacks og drikkevarer ombord. FlixBus tilbyder kun standardbilletter på sine ruter, og man kan medbringe et stykke håndbagage og en indchecket taske per person. Bagage derudover koster ekstra, og det samme gør særlige sædereservationer med for eksempel et ekstra sæde, bordplads eller panoramavindue.

   Ryanair, der har base i Irland, er et af de største og mest populære lavprisflyselskaber i Europa. Med Ryanair er det nemt og billigt at hoppe på et rejse til populære europæiske destinationer. Lavprisselskabet er kendt for sine direkte rejser til små og mellemstore lufthavne, som ofte ligger uden for de større byer, hvilket holder omkostningerne nede. En billet mellem København og Milano med Ryanair inkluderer en lille personlig taske, men det koster normalt ekstra at tage håndbagage og indchecket bagage med.

    Rejstip: Rejse fra København til Milano

    Rejstip: Du kan nemt rejse til Milano. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra København til Milano.
    FAQs

    Der er 3 måder at rejse fra København til Milano på, inklusive tog, bus eller fly.

    Den billigste måde at komme fra København til Milano på er med fly. Du finder normalt priser til omkring 325 DKK sammenlignet med andre rejsealternativer til Milano:

    Det er ofte 56 DKK billigere at tage med fly end med bus til Milano. Gennemsnitsprisen er på 381 DKK for samme rejse.

    Det er ofte 2. 980 DKK billigere at tage med fly end med tog til Milano. Gennemsnitsprisen er på 3. 305 DKK for samme rejse.

    Den hurtigste måde at komme til Milano fra København på er med fly, hvor den gennemsnitlige rejsetid er 2 t.

    Andre rejsealternativer til Milano tager normalt længere tid:

    Til sammenligning tager det i gennemsnit 25 t. 5 min.   at rejse til Milano med bus.

    Til sammenligning tager det omkring 23 t. 14 min.   at rejse med tog.

    Du skal regne med at rejse 1159 km mellem København og Milano.

    Det gennemsnitlige antal forbindelser fra København til Milano er:

    • 1 bus om dagen.
    • 2 tog dagligt.

    Vi anbefaler dog at tjekke de specifikke rejsedatoer på din tur mellem København og Milano, da antallet af forbindelser med tog, bus eller fly kan variere efter årstid og ugedag.

    Disse er de mest populære afrejse- og ankomststeder på rejser fra København til Milano:

    • De fleste rejsende hopper på flyet fra Københavns Lufthavn og ankommer til Milano Malpensa Airport.
    • De fleste rejsende hopper på toget fra Københavns Hovedbanegård og ankommer til Milano Centrale.

    Hvis det vigtigste for dig er et godt tilbud på din rejse fra København til Milano, kan vi hjælpe med at finde selskaberne med de bedste priser:

    • Du kan rejse med FlixBus til Milano via bus. Hvis du vil have et godt tilbud på busser, kan du finde billetter hos FlixBus fra København til Milano for 381 DKK.
    • Du kan rejse med Ryanair, Malta Air, easyJet, SAS, Air Baltic, Lufthansa, Eurowings, Norwegian Air, KLM, Air France, LOT Polish Airlines, Lufthansa Cityline (2), CityJet, SWISS, Vueling Airlines, Trade Air, Alitalia, Luxair, Brussels Airlines, Austrian Airlines eller Edelweiss Air til Milano via fly. Hvis du vil have et godt tilbud på fly, kan du finde billetter hos easyJet fra København til Milano for 325 DKK.
    • Du kan rejse med Deutsche Bahn til Milano via tog. Hvis du vil have et godt tilbud på tog, kan du finde billetter hos Deutsche Bahn fra København til Milano for 3. 305 DKK.

    Ja, der er direkte forbindelser mellem København og Milano med følgende selskaber:

    • Du kan booke direkte busser hos.
    • Du kan tage direkte med fly med SAS.
    • Du kan rejse direkte med tog med.

    Direkte forbindelser er ofte hurtigere og mere bekvemme, når du skal til Milano, da du ikke skal skifte undervejs. Derfor er det en god idé at holde øje med dem, når du booker billetter imellem København og Milano.

    Din rejse fra København til Milano behøver ikke at slutte i Milano. Mange af vores kunder forlænger deres ferie for at udforske andre populære destinationer som Paris, Rome, Venice, Florence eller Como. Hvis du gerne vil føje Paris, Rome, Venice, Florence eller Como til din rejse fra København til Milano, kan du på Omio tjekke de bedste og billigste måder at rejse dertil fra Milano.

    Rejser fra København til Milano – var det ikke lige det, du ledte efter`?

    Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

    HjemRejsTil MilanoKøbenhavn til Milano

    Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

    Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

    ios-badge
    android-badge
    Hand With Phone
    Valuta
    Sprog