Om

Det er Omio

Siden lanceringen i 2013 har Omio ændret rejseverdenen ved at gøre det muligt for kunderne at tage på rejser, der bevæger dem.

Uanset om du skal til et travlt turistmekka som Paris eller til en rolig lille by som Motril i Spanien, hjælper vores innovative og praktiske platform rejsende i hele verden med at udforske Europa, USA og Canada.

Vi samler mere end 1.000 transportudbydere på tværs af tog, busser, fly, færger, biler og lufthavnstransfers for at gøre det nemmere for dig at fokusere på det, der virkelig betyder noget: rejsen. Når du vælger os, sparer du tid og penge, samtidig med at du vil elske den rejse, du er på.

Udforsk forskellige
måder at rejse på

Utallige måder at finde meningsfulde nye rejser på

Book alle dine
billetter på ét sted

Sammenlign mulighederne, og find den rigtige pris med vores nemme app

Support,
du kan regne med

Rejseopdateringer, sikkerhedsoplysninger og pålidelig kundeservice i appen

Historie

I 2010 tog vores grundlægger Naren Shaam på en lang backpacker-rejse i Europa.

I 2010 tog vores grundlægger Naren Shaam på en lang backpacker-rejse i Europa.

Shaam vidste, hvor ham ville hen, men planlægningen af den bedste rute, finde en billig busbillet eller det rigtige tog gjorde ham frustreret og kostede dyrt.

Shaam så et behov for et rejsewebsted med flere tilstande, så han sagde sit finansjob i New York op, pakkede sine ting og flyttede til Berlin, hvor teknologi- og startupmiljøet blomstrer.

GoEuro gik live i 2013.

Hvorfor ændringen? Vi mener, at det at rejse bevæger og styrker folk, og vi ville have, at vores brand fokuserede på mere end Europa.

Ved at blive til Omio kunne vi gøre mere end blot at booke rejser. Det gjorde det muligt for os at blive et altomfattende rejseknudepunkt, der støtter vores kunders behov for at udforske verden.

I 2020 ramte COVID-19 og rejsebranchen – og verden – stoppede. Vores ukuelige team gjorde imidlertid alt for at hjælpe vores kunder med at navigere i pandemiens udfordringer.

Rejse er forandret for evigt, men vi vil fortsætte med at innovere og støtte vores kunder, så de kan bevæge sig frit og udforske det kendte og det uventede på deres egne vilkår.

Omio-teamet

Fra et lille startup med kun få medarbejdere er vores team vokset til 300 medarbejdere fra mere end 50 lande, der arbejder på kontorer i Berlin, Prag, Beijing, London og New York.

Vi samles daglige for at udleve vores vision med det mål at skabe rejseoplevelser, der inspirerer, guider og skaber glæde. Vores innovative teknologier, passion og mangfoldighed er vores styrker. At arbejde hos Omio er en rejse i sig selv, en der får os til at dele det skønne ved at rejse.

Hurtige fakta

Vores kunder er lige så forskellige, som de steder vi dækker

Selvom deres foretrukne destinationer varierer, holder spanierne sig til deres eget land, mens amerikanere flokkes til Paris, Amsterdam og Rom – vores kunder bevæger sig alle i rejsens ånd.

Som førende inden for transport på landjorden i Europa hjælper vi dig med at foretage bæredygtige valg

En ud af fire Omio-kunder ændrer deres bookinger fra fly til tog og reducerer deres individuelle CO2-fodaftryk med mere end 50 %! Så kan man tale om at komme ned på jorden!

At være mobil betyder kontaktfri billetter

Det er helt op til dig. Som din betroede rejsepartner er Omio eksperten i mobilbilletter. Vi får dig til destinationen med hurtige og nemme kontaktfrie billetter på både tog og busser, så du føler dig mere sikker i en verden i konstant forandring.

På en gennemsnitslig dag sælger vi nok billetter til at fylde mere end 300 busser og 30 tog.

Det er mange pladser!

Vi får dig endda fra lufthavnen til centrum

Når du har booket flyet, kan du tilføje lufthavnstransfer. Det er helt sikkert bedre end at vente på en taxa!

Vores portefølje

Vores brands omfatter Omio, Rome2rio og busradar. Tre virksomheder, tre kontinenter. Vi får dig til destinationen hurtigt, effektivt og sikkert.

Investorer

Med finansiering på mere end 400 millioner USD støttes Omio af et antal nøgleinvestorer, der tror på vores vision: Atomico, Battery Ventures, Goldman Sachs Investment Partners, Kleiner Perkins Caufield & Byers, Lakestar, NEA, Silver Lake Kraftwerk, Temasek og Kinnevik.

Valuta
Sprog

Nyttige links