Om

Om os

Hos Omio har vi en særlig tilgang til det at rejse. Vores banebrydende platform gør det muligt for dig at finde den hurtigste, billigste og bedste rejsemulighed med tog, bus eller fly til tusindvis af storbyer, provinsbyer og landsbyer i hele Europa. Det betyder, at du både sparer tid og penge!

Rejs nemt

Vi har taget os af alt det, der er besværligt ved at rejse, så du ikke behøver at tænke på det. Planlæg din tur uden bøvl og besvær.

Se alle dine muligheder.

Én enkelt søgning giver dig et overblik over alle tog-, bus- og flyafgange, der passer til dine personlige rejsebehov. Du skal blot vælge den rejse og den pris, der passer dig.

Søg på tværs af Europa

Start og slut din rejse i tusindvis af storbyer, provinsbyer eller landsbyer på tværs af kontinentet. Du vælger.

Historie

I 2010 indledte vores grundlægger Naren Shaam en omfattende backpacking-rejse gennem Europa.

Shaam vidste, hvor han ville hen. Men at skulle planlægge den bedste rute, finde en busbillet, der var til at betale eller finde det tog, der kunne transportere ham derhen, hvor han ville være, gjorde ham både frustreret og fattigere. Shaam så, at der var et behov for et multifunktionelt rejse-site. Så han sagde sit job som investor i New York op, pakkede sit liv ned i kasser og tog til Berlin, hvor teknologibranchen blomstrede og opstartsvirksomheder voksede.

Således så Omio dagens lys i 2012.

I starten af 2019 blev GoEuro til Omio. Det udtales Oh-MI-oh.

Vi ville skabe et brand, der bringer os tættere på kunderne. Hvorfor Omio? Det er stærkt, det er friskt, det er let at udtale. De to "o'er" stammer fra vores rødder i GoEuro. De repræsenterer to punkter på et landkort – og det er os, der skaber forbindelsen.

Vi har også valgt nogle unikke nye farver, som giver både ro og tryghed, og vi har tilføjet skræddersyede illustrationer, der leder tankerne hen på det eventyrlige ved at rejse.

Selv om vi har foretaget en masse ændringer, så er vores mission den samme som GoEuros: Vi vil være den bedste platform for alle dine bookingbehov, uanset om du rejser med tog, bus eller fly. Vi har opdateret vores produkt, så det er hurtigere og mere effektivt og fungerer problemfrit på både pc, mobilt internet og app.

I dag opererer Omio i 15 lande (og der kommer hele tiden nye til). De 27 millioner, der hver måned bruger tjenesten, kommer fra mere end 120 lande, og vi forbinder dem med mere end 800 partnere i rejsebranchen, som kan transportere dem til mere end 100.000 destinationer over hele Europa.

Team

Vi er i dag et team på mere end 300 passionerede medarbejdere fra mere end 45 lande, der alle deler den samme vision: Vi ønsker at skabe et værktøj, der kan hjælpe med at sende rejsende ud i hele Europa. Passion og teknologi driver os til at genopfinde den måde, som man rejser rundt i verden på. Her kan du læse, hvad nogle af vores ansatte synes om Omio:

Ledelse

Naren Shaam

admistrerende direktør og grundlægger af Omio

Naren Shaam er født i Bangalore i Indien og har en MBA-uddannelse fra Harvard University. Han arbejdede i bilbranchen og i en finansiel virksomhed i New York, men besluttede sig for at flytte til Berlin i 2012. Her grundlagde han Omio (forløberen til Omio) efter at have rejst Europa rundt som backpacker. Her blev han opmærksom på, at der var et behov for at forbedre billetbookingsystemet på kontinentet.

Edgar Berger

forretningsdirektør

Edgar Berger har i mange år arbejdet som teknologiinvestor og har tidligere været formand for bestyrelsen og administrerende direktør for Sony Music International, hvor han var med til at vækste firmaet i 45 lande.

Malte Cherdron

vicedirektør

Malte Cherdron har været hos Omio siden 2013. Han har tidligere været administrerende direktør hos MoviePilot og strategichef hos StudiVZ.

Filippo Bonsanti

marketingdirektør

Filippo Bonsanti har arbejdet med marketing i næsten to årtier. Han er tidligere marketingsstrategi- og planlægningsdirektør for EMEA hos Ebay.

Alexandra Oakley

HR-direktør

Med en imponerende referenceliste inden for rekruttering og HR har Alexandra Oakley været leder hos Skype, Blinkbox og Photobox.

Dave Price

produktdirektør

Med mere end 17 års erfaring inden for produktstyring har Dave Price været med til at udvikle produkter hos firmaer som BBC og Spotify.

Tomas Vocetka

teknologidirektør

Tomas Vocetka, der tidligere var partner hos Microsoft, har mere end 25 års erfaring i teknologifirmaer og opstartsvirksomheder, heriblandt Hewlett-Packard.

Fakta

I 2017 var der mere end 500 kunder, der kontaktede os, fordi de havde brug for oplysninger om, hvordan de kunne rejse med deres kæledyr.

Mange af vores partnere har liberale regler for at medbringe dyr på rejsen. Er det ikke betryggende at vide, at du kan rejse med dine elskede yndlingskaniner Frede og Mary?

Det er nemt og hurtigt at rejse med vores mobilbilletter.

Med os kan du rejse rundt på hundredvis af ruter i 20 lande i Europa uden alt besværet med printede billetter. I øvrigt har næsten alle de billetter, vi har solgt i Italien, været mobilbilletter.

På en gennemsnitlig dag sælger vi billetter nok til at fylde mere end 300 busser og omkring 30 tog.

Det er mange pladser!

Vores kunder kommer fra hele verden og har alle forskellige rejsepræferencer.

Spaniere rejser mest i eget land. Deres foretrukne rute er fra Madrid til Barcelona. Amerikanerne flokkes til Paris, Amsterdam og Rom. Vores kinesiske kunder har en svaghed for Italien, og de vælger oftest at rejse fra Rom til Firenze (og tilbage)!

Vi sørger for at få dig fra lufthavnen til centrum uden problemer.

Når du har booket dit fly kan du tilføje transport fra lufthavnen. Bedre end at vente på en taxa!

Investorer

Med en samlet finansiering på næsten 300 millioner dollars er Omio støttet af en række nøgleinvestorer, der tror på vores vision: Atomico, Battery Ventures, Goldman Sachs Investment Partners, Kleiner Perkins Caufield & Byers, Lakestar, NEA og Silver Lake Kraftwerk.

Tak

Den store mængde data som Omio råder over, er indsamlet fra mange forskellige datakilder, heriblandt GeoNames, OpenFlights, OpenStreetMap, RSP (Atoc) og TheMoneyConverter.com.

Vi arbejder også med data fra GeoLite2, der er skabt af MaxMind, og som kan hentes hos www.maxmind.com.

Vi bruger cookies til at yde en bedre service, analysere brugeradfærd og få vist Omio remarketing-annoncer på andre websteder. Ved at fortsætte accepterer du brugen af cookies i overensstemmelse med vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Du kan framelde dig når som helst.