Fly København Åre

De billigste fly fra København til Åre

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

949 kr

Gennemsnit

1224 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Sas Airways
08:05København6t30 14:35Åre
0 skift
949 kr1Enkeltbillet
Sas Airways
10:40København3t55 14:35Åre
0 skift
1499 kr1Enkeltbillet

Flyoversigt København til Åre

Viser fly for i morgen, fredag 24. marts
Sas Airways
08:05København6t30 14:35Åre
0 skift
Sas Airways
10:40København3t55 14:35Åre
0 skift

Dette er dagens sidste fly.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.

De hurtigste fly fra København til Åre

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

3 t 55 m

Gennemsnit

5 t 12 m

Flyafgange pr. dag

2

Afstand

859 km

Ud af de 2 flyafgange, der hver dag flyver fra København til Åre, flyver 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Sas Airways
10:40København3t55 14:35Åre
0 skift
1499 kr1Enkeltbillet
Sas Airways
08:05København6t30 14:35Åre
0 skift
949 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Oversigt: fly fra København til Åre

distanceAfstand859 km
durationGennemsnitlig rejsetid med fly5 t. 30 min.
priceGennemsnitlig billetpris for fly1.863 DKK
changesDirekte flyNej
carriersFlyselskaberSas Airways, Norwegian Air Shuttle eller easyJet

Med flyet fra København til Åre er denne rejse 859 km lang og tager i gennemsnit 5 t. 30 min. med vores partnere som Sas Airways, Norwegian Air Shuttle eller easyJet. Der er direkte forbindelser med fly. Du får den billigste flybillet på denne tur for helt ned til 1.863 DKK, men gennemsnitsprisen for flybilletter er 1.863 DKK.

Flyselskaber: Norwegian Air og easyJet fra København til Åre

For helt ned til 1.863 DKK kan du rejse med fly fra København til Åre med Norwegian Air og easyJet. Omio viser dig de bedste tilbud, rejseplaner og billetter på denne rute.

easyJet
Norwegian Air

Omio hjælper dig med at finde den perfekte fly fra København til Åre med easyJet. Uanset om du søger efter den hurtigste, tidligste eller billigste fly mellem København og Åre, viser Omio dig aktuelle flyplaner, billetter, priser og anden rejseinformation fra easyJet (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), så du kan finde den flybillet, der passer bedst til din rejse fra København til Åre. Du skal forvente at rejse omkring 859 km mellem København og Åre med easyJet. Når du er klar, kan du købe dine enkeltbilletter imellem København og Åre hos easyJet til lave priser, hvis du booker på forhånd. Hvis du bruger Omio-appen til at booke din billet, kan du straks se, om du har en mobilbillet, så du slipper for at købe den ved lufthavnen, inden du skal med flyet. Så book nemt dine billetter online, og glæd dig til en problemfri rejse med easyJet.

  Find den perfekte fly med Norwegian Air, så du kan se frem til en bekvem og afslappende tur. Omio gør det nemt for dig at tjekke de nyeste flyplaner fra Norwegian Air og sammenligne de billigste, hurtigste og tidligste flyrejser. Du kan også se relevant rejseinformation fra Norwegian Air, f. Eks. Tilladt bagage og faciliteter ombord på den valgte rejseklasse. Når du har fundet den bedste rute, kan du booke dine billige flybilletter fra Norwegian Air online. Du skal forvente at rejse omkring 859 km på denne rute, og dine flybilletter fra København til Åre med Norwegian Air kan koste helt ned til 1.863 DKK den ene vej, hvis du booker i forvejen. Når du søger efter billetter fra Norwegian Air mellem København og Åre i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er mobilbilletter, som ikke skal udskrives. Køb hurtigt og nemt dine officielle flybilletter til Norwegian Air online på Omio, og glæd dig til din rejse.

  Rejstip: Fly fra København til Åre

  Rejstip: Du kan nemt tage et fly til Åre. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra København til Åre.
  FAQs
  Billige flybilletter fra København til Åre kan koste så lidt som 1.863 DKK. Priserne varierer dog alt efter, hvor tidligt du booker dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
  Flybilletter fra København til Åre koster i gennemsnit 1.863 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt, eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud.
  Der er ca. 859 km fra København til Åre, når du rejser med fly. Priserne varierer alt efter, hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
  Rejsetiden imellem København og Åre varierer alt efter, hvilke dage du rejser på, men gennemsnitligt tager en flyrejsen fra København til Åre 5 t. 30 min. Brug Omio-appen eller hjemmesiden til at finde den bedste forbindelse og den billigste pris på din rejse.
  Du finder fly fra København til Åre, der i gennemsnit koster 1.863 DKK den ene vej, hvis du booker inden for de næste syv dage. Men vi anbefaler at købe flybilletter på forhånd, hvis du vil have det bedste tilbud og spare penge på din rute. Flybilletter fra København til Åre sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.

  Fly fra København til Åre – var det ikke lige det, du ledte efter`?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  HjemFlyFly København Åre

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog