Fly Alicante København

De billigste fly fra Alicante til København

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

600 kr

Gennemsnit

1702 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Ryanair
05:05Alicante3t30 08:35København
0 skift
600 kr1Enkeltbillet
Vueling
19:25Alicante13t30 08:55København
0 skift
1946 kr1Enkeltbillet
Norwegian Air Shuttle
10:30Alicante9t30 20:00København
0 skift
2560 kr1Enkeltbillet

Flyoversigt Alicante til København

Viser fly for i morgen, fredag 24. marts
Ryanair
05:05Alicante3t30 08:35København
0 skift
Norwegian Air Shuttle
10:30Alicante9t30 20:00København
0 skift
Vueling
19:25Alicante13t30 08:55København
0 skift

Dette er dagens sidste fly.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.

De hurtigste fly fra Alicante til København

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

3 t 30 m

Gennemsnit

8 t 50 m

Flyafgange pr. dag

3

Afstand

2158 km

Ud af de 3 flyafgange, der hver dag flyver fra Alicante til København, flyver 3 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Ryanair
05:05Alicante3t30 08:35København
0 skift
600 kr1Enkeltbillet
Norwegian Air Shuttle
10:30Alicante9t30 20:00København
0 skift
2560 kr1Enkeltbillet
Vueling
19:25Alicante13t30 08:55København
0 skift
1946 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i København?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: fly fra Alicante til København

distanceAfstand2157 km
durationGennemsnitlig rejsetid med fly3 t. 30 min.
priceGennemsnitlig billetpris for fly793 DKK
changesDirekte flyNej
carriersFlyselskaberNorwegian Air Shuttle, Transavia Airlines, Ryanair, Vueling, Sas Airways eller Eurowings

Med flyet fra Alicante til København er denne rejse 2157 km lang og tager i gennemsnit 3 t. 30 min. med vores partnere som Norwegian Air Shuttle, Transavia Airlines, Ryanair, Vueling, Sas Airways eller Eurowings. Der er direkte forbindelser med fly. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rejse ligger omkring 793 DKK, koster den billigste flybillet helt ned til 505 DKK. Rejsende flyver oftest fra Alicante Elche Airport og lander i Københavns Lufthavn.

Flyselskaber: Ryanair, Vueling Airlines og Eurowings fra Alicante til København

Du kan rejse med fly imellem Alicante og København med Ryanair, Vueling Airlines og Eurowings for helt ned til 505 DKK. Når du søger efter rejseplaner og billetter, viser Omio dig den bedste tur.

Ryanair
Vueling Airlines
Eurowings

Ryanair er et af Europas mest populære lavprisflyselskaber med billige flyvninger til hele kontinentet. Irske Ryanair gør det nemt og billigt at hoppe på et fly til populære europæiske destinationer. Lavprisselskabet er kendt for direkte fly til små og mellemstore lufthavne, der normalt ligger uden for de større byer, hvilket er med til at holde prisen nede. Alle Ryanairs billettyper inkluderer en lille personlig taske, mens man normalt skal betale ekstra for håndbagage og indchecket bagage.

  Vueling er et af Spaniens førende lavprisflyselskaber, hvor du kan vælge mellem billettyperne Basic, Optima og Time Flex på din flyrejse fra Alicante til København.

   Eurowings er Tysklands førende lavprisflyselskab og tilbyder et udvalg af Smart-, Best- og BIZclass-billetter til din næste flyrejse mellem Alicante og København.

    Rejstip: Fly fra Alicante til København

    Rejstip: Du kan nemt tage et fly til København. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Alicante til København.
    FAQs
    De billigste flybilletter fra Alicante til København koster 505 DKK. Prisen afhænger dog af, hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
    Gennemsnitligt koster flybilletter fra Alicante til København 793 DKK. Det kan anbefales at bestille flybilletter i god tid før afrejsedatoen. På den måde er du sikker på at få de bedste priser.
    Afstanden imellem Alicante og København er ca. 2157 km med fly. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
    Det er altid godt at vide, hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med fly fra Alicante til København, varer rejsen ca. 3 t. 30 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde det, du har brug for.

    Vores kunder, som booker billige flyrejser fra Alicante til København, rejser oftest via Alicante Elche Airport og Københavns Lufthavn. Book dine billetter på Omio i dag.

    De fleste tager flyet fra Alicante Elche Airport, som ligger omkring 15.3 km fra centrum, og de ankommer i Københavns Lufthavn, som ligger omkring 15.3 km fra centrum. Du kan tjekke mulighederne for at tage taxa, offentlig transport og en shuttle fra Københavns Lufthavn til centrum af København.

    Prisen på en enkeltbillet med fly fra Alicante til København er i gennemsnit 793 DKK, hvis du køber inden for de næste syv dage. Vi anbefaler dog, at du booker dine billetter før den planlagte afrejsedato, hvis du vil have de bedste priser på fly fra de forskellige flyselskaber, der tilbyder denne tur. Du kan normalt finde flybilletter imellem Alicante og København et par måneder i forvejen.

    Fly fra Alicante til København – var det ikke lige det, du ledte efter`?

    Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

    HjemFlyFly KøbenhavnFly Alicante København

    Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

    Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

    ios-badge
    android-badge
    Hand With Phone
    Valuta
    Sprog