Busser Stuttgart München

De billigste busser fra Stuttgart til München

Tider og priser for 05. dec.

Billigste

118 kr

Gennemsnit

147 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
15:00Stuttgart4t00 19:00München
0 skift
118 kr1Enkeltbillet
16:10Stuttgart3t20 19:30München
0 skift
175 kr1Enkeltbillet

Bustider Stuttgart til München

Viser busser for i morgen, mandag 5. december
15:00Stuttgart4t00 19:00München
0 skift
16:10Stuttgart3t20 19:30München
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
05. dec.
tir
06. dec.
ons
07. dec.
tor
08. dec.
fre
09. dec.
lør
10. dec.
søn
11. dec.
man
12. dec.
tir
13. dec.
ons
14. dec.
tor
15. dec.
fre
16. dec.
lør
17. dec.
søn
18. dec.
man
19. dec.
tir
20. dec.
ons
21. dec.
tor
22. dec.
fre
23. dec.
lør
24. dec.
søn
25. dec.

De hurtigste busser fra Stuttgart til München

Tider og priser for 05. dec.

Hurtigste rejse

3 t 20 m

Gennemsnit

3 t 40 m

Busser pr. dag

2

Afstand

191 km

Ud af de 2 busafgange, der hver dag kører fra Stuttgart til München, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

2nd rejsetid
16:10Stuttgart3t20 19:30München
0 skift
175 kr1Enkeltbillet
15:00Stuttgart4t00 19:00München
0 skift
118 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Oversigt: Bus fra Stuttgart til München

distanceAfstand190 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus2 t. 55 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus108 DKK
frequencyAntal Bus1 dagligt
changesDirekte busJa, der er 1 direkte bus dagligt
carriersBusselskaberEurolines Germany, BlaBlaCar Bus, Croatia Bus d. O. O. Nomago, Eurolines France, Črnja Tours, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Globtour Medjugorjie d. O. O. Eller Flixbus

Med bussen fra Stuttgart til München er denne rejse 190 km lang og tager i gennemsnit 2 t. 55 min. med vores partnere som Eurolines Germany, BlaBlaCar Bus, Croatia Bus d. O. O. Nomago, Eurolines France, Črnja Tours, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Globtour Medjugorjie d. O. O. Eller Flixbus. Normalt er der 1 bus om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste busbillet på denne tur for helt ned til 94 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 108 DKK. Rejsende rejser oftest fra Stuttgart Hbf og ankommer til München, ZOB.

Busselskaber: BlaBlaCar Bus og FlixBus fra Stuttgart til München

Find de bedste busser fra Stuttgart til München med Omios rejsepartnere BlaBlaCar Bus og FlixBus fra 94 DKK. Vi sammenligner de bedste tilbud, rejseplaner og billetter, så du kan booke den bedste tur.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

Omio hjælper dig med at finde den perfekte bus fra Stuttgart til München med FlixBus. Uanset om du søger efter den hurtigste, tidligste eller billigste bus fra Stuttgart til München, viser Omio dig aktuelle busplaner, billetter, priser og anden rejseinformation fra FlixBus (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), så du kan finde den busbillet, der passer bedst til din rejse fra Stuttgart til München. Du skal forvente at rejse omkring 190 km mellem Stuttgart og München med FlixBus. Når du er klar, kan du købe dine enkeltbilletter mellem Stuttgart og München hos FlixBus med priser helt ned til 94 DKK, hvis du booker på forhånd. Hvis du bruger Omio-appen til at booke din billet, kan du straks se, om du har en mobilbillet, så du slipper for at købe den på busstation, inden du skal med bussen. Så book nemt dine billetter online, og glæd dig til en problemfri rejse med FlixBus.

Det er nemt at booke din busbillet med BlaBlaCar Bus imellem Stuttgart og München online på Omio. Du skal blot tjekke de aktuelle busplaner fra BlaBlaCar Bus for at finde de bedste afrejsetidspunkter, sammenligne den bedste rute fra Stuttgart til München, se den relevante rejseinformation for bussen (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord) og booke billige busbilletter fra BlaBlaCar Bus online. Prisen for en bus med BlaBlaCar Bus er lavest, hvis du booker på forhånd. Du skal regne med at rejse omkring 190 km. Hvis du søger efter busser fra BlaBlaCar Bus i Omio-appen, kan du med det samme se, om billetterne fra BlaBlaCar Bus er mobilbilletter, så du ikke skal udskrive dem til din bus. Lad Omio gøre alt arbejdet med at finde den bedste busbillet fra Stuttgart til München med BlaBlaCar Bus, så du kan få en nem og bekvem rejse.

  Rejstip: Busser fra Stuttgart til München

  Rejstip: Du kan nemt tage bussen til München. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Stuttgart til München.
  FAQs
  Busbilletter fra Stuttgart til München koster 94 DKK, når de er billigst. Du kan spare penge ved at lade Omio hjælpe dig med at finde de billigste billetter i god tid før din rejse fra Stuttgart til München.
  Gennemsnitsprisen for busbilletter fra Stuttgart til München er 108 DKK. Vil du gerne have de billigste billetter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
  Afstanden imellem Stuttgart og München er ca. 190 km med bus. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
  Rejsetiden fra Stuttgart til München er på ca. 2 t. 55 min.   med bus. Den kan dog variere alt efter, hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller i appen.

  Hvis du rejser fra Stuttgart til München, er der størst sandsynlighed for, at du kommer til at rejse via Stuttgart Hbf og München, ZOB, da det er de mest populære rutebilstationer.

  Du kan rejse med bus fra Stuttgart fra Stuttgart Hbf 1, 4 km fra centrum. Den rutebilstation, som de fleste ankommer til, er München, ZOB, der ligger 4, 2 km fra centrum.

  For at få de billigste priser på din rejse fra Stuttgart til München, kan du med fordel undersøge, hvilke tilbud Eurolines Germany, BlaBlaCar Bus, Croatia Bus d. O. O. Nomago, Eurolines France, Črnja Tours, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Globtour Medjugorjie d. O. O. Eller Flixbus har. På Omios hjemmeside kan du også finde mange andre busselskaber, som kan hjælpe dig med din busrejse.
  Ja, der er 1 direkte bus om dagen mellem Stuttgart og München. Hvis du er ude efter en direkte forbindelse med bus, kan du vælge Flixbus, Infobus, BlaBlaCar eller Globtour Medjugorjie d. O. O. Rejser med bus uden skift er normalt mere bekvemme og sparer dig for tid, så det er en god idé at holde øje med dem, når du booker dine busbilletter.
  I gennemsnit er der 1 bus om dagen fra Stuttgart til München. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
  Dagens første bus fra Stuttgart til München afgår kl. 13. 30   og dagens sidste bus fra Stuttgart til München afgår kl. 13. 30. Tjek den nyeste busplan fra Stuttgart til München på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
  Du finder busser imellem Stuttgart og München, der i gennemsnit koster 108 DKK den ene vej, hvis du booker inden for de næste syv dage. Men vi anbefaler at købe busbilletter på forhånd, hvis du vil have det bedste tilbud og spare penge på din rejse. Busbilletter fra Stuttgart til München sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
  Stationer

  Importer stationer og lufthavne for denne rejse

  Stuttgart
  München

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog

  Nyttige links