Busser Stockholm Paris

De billigste busser fra Stockholm til Paris

Tider og priser for 05. dec.

Billigste

1018 kr

Gennemsnit

1018 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
23:59Stockholm, Cityterminalen32t26 08:25Paris, Quai de Bercy
1 skift
1018 kr1Enkeltbillet

Bustider Stockholm til Paris

Viser busser for i morgen, mandag 5. december
23:59Stockholm, Cityterminalen32t26 08:25Paris, Quai de Bercy
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
05. dec.
tir
06. dec.
ons
07. dec.
tor
08. dec.
fre
09. dec.
lør
10. dec.
søn
11. dec.
man
12. dec.
tir
13. dec.
ons
14. dec.
tor
15. dec.
fre
16. dec.
lør
17. dec.
søn
18. dec.
man
19. dec.
tir
20. dec.
ons
21. dec.
tor
22. dec.
fre
23. dec.
lør
24. dec.
søn
25. dec.

De hurtigste busser fra Stockholm til Paris

Tider og priser for 05. dec.

Hurtigste rejse

1d 8 t 26 m

Gennemsnit

1d 8 t 26 m

Busser pr. dag

1

Afstand

1544 km

Det er vanskeligt at komme fra Stockholm til Paris uden at skifte mindst én gang.

rejsetid
23:59Stockholm, Cityterminalen32t26 08:25Paris, Quai de Bercy
1 skift
1018 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Paris?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra Stockholm til Paris

distanceAfstand1544 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus31 t. 36 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus906 DKK
changesDirekte busNej
carriersBusselskaberFlixbus

Med bussen fra Stockholm til Paris er denne rute 1544 km lang og tager i gennemsnit 31 t. 36 min. med vores partnere som Flixbus. Der er direkte forbindelser med bus. Du får den billigste busbillet på denne rejse for helt ned til 827 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 906 DKK. Rejsende rejser oftest fra Stockholm Centralstation og ankommer til Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busselskaber: FlixBus fra Stockholm til Paris

For helt ned til 827 DKK kan du rejse med bus imellem Stockholm og Paris med FlixBus. Omio viser dig de bedste tilbud, rejseplaner og billetter på denne rejse.

FlixBus

Hvis du leder efter en nem måde at komme med bus imellem Stockholm og Paris på, så tjek Omio, hvor du finder tilbud på busser fra FlixBus på denne rute. Uanset om du vil have den hurtigste, tidligste eller billigste bus på denne 1544 kilometer lange tur mellem Stockholm og Paris, gør Omio det nemmere end nogensinde at finde busser fra FlixBus til overkommelige priser, og du kan også hurtigt booke busbilletter online. Se de aktuelle busplaner fra FlixBus, sammenlign de bedste ruter fra Stockholm til Paris og find relevant billetinformation (f.   eks.   tilladt bagage og faciliteter ombord), og book så bussen med FlixBus på Omio. Hvis du søger efter busser fra Stockholm til Paris i Omio-appen, kan du hurtigt se, om billetterne fra FlixBus er mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive før rejsen. Med priser på busser imellem Stockholm og Paris med FlixBus på helt ned til 827 DKK kan du nemt og hurtigt købe dine officielle billetter fra FlixBus online på Omio.

Rejstip: Busser fra Stockholm til Paris

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Paris. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Stockholm til Paris.
FAQs
De billigste busbilletter fra Stockholm til Paris koster 827 DKK. Prisen afhænger dog af, hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
I gennemsnit koster det 906 DKK at rejse med bus fra Stockholm til Paris. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
Afstanden imellem Stockholm og Paris er ca. 1544 km med bus. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
Rejsetiden imellem Stockholm og Paris varierer alt efter, hvilke dage du rejser på, men gennemsnitligt tager en busrejsen fra Stockholm til Paris 31 t. 36 min. Brug Omio-appen eller hjemmesiden til at finde den bedste forbindelse og den billigste pris på din rejse.

Vores kunder, som booker billige rejser med bus fra Stockholm til Paris, rejser oftest via Stockholm Centralstation og Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine). Book dine billetter på Omio i dag.

Ca. 2, 1 km fra centrum finder du Stockholm Centralstation, som er Omio-brugernes foretrukne busstation i Stockholm. Når du ankommer, er den mest populære busterminal Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), og den ligger i en afstand af 4, 1 km fra det centrale Paris.

Omio samarbejder med mange busselskaber for at få dig hurtigst muligt fra Stockholm til Paris med bus. Du kan rejse med Flixbus eller undersøge, hvilke billetter de andre busselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
Du kan tidligst tage bussen fra Stockholm til Paris kl. 21. 59 og senest tage bussen fra Stockholm til Paris kl. 21. 59. Se de nyeste busplaner fra Stockholm til Paris på Omio, og book det tidspunkt, der passer dig bedst at tage bussen på denne rute.
Hvis du booker en busbillet fra Stockholm til Paris inden for de næste syv dage, kan du finde enkeltbilletter, der i gennemsnit koster 906 DKK. Vi anbefaler dog, at du booker din busrejsen på forhånd for at få de bedste priser. Busbilletter imellem Stockholm og Paris sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Stockholm
Paris

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links