Busser San Sebastián Valencia

De billigste busser fra San Sebastián til Valencia

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

297 kr

Gennemsnit

297 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
08:45San Sebastián7t45 16:30Valencia
0 skift
297 kr1Enkeltbillet
Cheapest
21:30San Sebastián8t00 05:30Valencia
0 skift
297 kr1Enkeltbillet

Bustider San Sebastián til Valencia

Viser busser for i morgen, tirsdag 31. januar
08:45San Sebastián7t45 16:30Valencia
0 skift
21:30San Sebastián8t00 05:30Valencia
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

De hurtigste busser fra San Sebastián til Valencia

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

7 t 45 m

Gennemsnit

7 t 52 m

Busser pr. dag

2

Afstand

448 km

Ud af de 2 busafgange, der hver dag kører fra San Sebastián til Valencia, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
08:45San Sebastián7t45 16:30Valencia
0 skift
297 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
21:30San Sebastián8t00 05:30Valencia
0 skift
297 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Valencia?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra San Sebastián til Valencia

distanceAfstand447 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus7 t. 45 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus270 DKK
frequencyAntal Bus2 dagligt
changesDirekte busJa, der er 2 direkte busser dagligt
carriersBusselskaberBlaBlaCar, Union Ivkoni International, Movelia eller Bilman Bus

Med bussen fra San Sebastián til Valencia er denne tur 447 km lang og tager i gennemsnit 7 t. 45 min. med vores partnere som BlaBlaCar, Union Ivkoni International, Movelia eller Bilman Bus. Normalt det 2 busser om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne tur ligger omkring 270 DKK, koster den billigste busbillet helt ned til 270 DKK. Rejsende rejser oftest fra San Sebastián / Donostia, Federico García Lorca og ankommer til Valencia, Estación de Autobuses.

Rejstip: Busser fra San Sebastián til Valencia

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Valencia. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra San Sebastián til Valencia.
FAQs
De billigste busbilletter fra San Sebastián til Valencia koster 270 DKK. Prisen afhænger dog af, hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
Busbilletter fra San Sebastián til Valencia koster i gennemsnit 270 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt, eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud.
Før du planlægger din rejse fra San Sebastián til Valencia, er det en fordel at vide, at der er 447 km fra San Sebastián til Valencia, når du rejser med bus. Omio kan hjælpe dig med at finde billige busbilletter, især hvis du booker i god tid.
Rejsetiden fra San Sebastián til Valencia er på ca. 7 t. 45 min.   med bus. Den kan dog variere alt efter, hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller i appen.

De mest populære busterminaler i San Sebastián og Valencia er San Sebastián / Donostia, Federico García Lorca og Valencia, Estación de Autobuses. På din tur fra San Sebastián til Valencia er det sandsynligt, at du også vil rejse fra og ankomme til disse busterminaler.

Ca. 2, 4 km fra centrum finder du San Sebastián / Donostia, Federico García Lorca, som er Omio-brugernes foretrukne rutebilstation i San Sebastián. Når du ankommer, er den mest populære busstation Valencia, Estación de Autobuses, og den ligger i en afstand af 2, 8 km fra det centrale Valencia.

Når du rejser fra San Sebastián til Valencia, kan BlaBlaCar, Union Ivkoni International, Movelia eller Bilman Bus hjælpe dig med at finde den bedste forbindelse. Du kan også undersøge andre busselskaber og sammenligne tilbud, før du køber dine billetter.
Ja, der er 2 direkte busser gange dagligt fra San Sebastián til Valencia. Du kan vælge at rejse med Bilman Bus eller BlaBlaCar  og slippe for at skifte undervejs. En direkte rejse med bus er normalt hurtigere, så det er en god idé at holde øje med, når du booker en billet til denne rejse.
I gennemsnit det 2 busser om dagen fra San Sebastián til Valencia. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
Dagens første bus på denne tur afgår fra San Sebastián kl. 07. 45. Dagens sidste bus afgår fra San Sebastián kl. 07. 45. Find den nyeste busplan fra San Sebastián til Valencia, og book det tidspunkt, som passer dig bedst.
Prisen på en enkeltbillet med bus fra San Sebastián til Valencia er i gennemsnit 270 DKK, hvis du køber inden for de næste syv dage. Vi anbefaler dog, at du booker dine billetter før den planlagte afrejsedato, hvis du vil have de bedste priser på busser fra de forskellige busselskaber, der tilbyder denne rejse. Du kan normalt finde busbilletter mellem San Sebastián og Valencia et par måneder i forvejen.

Busser fra San Sebastián til Valencia – var det ikke lige det, du ledte efter`?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

HjemBusserBusser ValenciaBusser San Sebastián Valencia

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog