Busser Prag Rom

De billigste busser fra Prag til Rom

Tider og priser for 07. okt.

Billigste

595 kr

Gennemsnit

595 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
18:30Praha, ÚAN Florenc20t15 14:45Roma, Autostazione Tiburtina
0 skift
595 kr1Enkeltbillet

Bustider Prag til Rom

Viser busser for i morgen, fredag 7. oktober
18:30Praha, ÚAN Florenc20t15 14:45Roma, Autostazione Tiburtina
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
07. okt.
lør
08. okt.
søn
09. okt.
man
10. okt.
tir
11. okt.
ons
12. okt.
tor
13. okt.
fre
14. okt.
lør
15. okt.
søn
16. okt.
man
17. okt.
tir
18. okt.
ons
19. okt.
tor
20. okt.
fre
21. okt.
lør
22. okt.
søn
23. okt.
man
24. okt.
tir
25. okt.
ons
26. okt.
tor
27. okt.

De hurtigste busser fra Prag til Rom

Tider og priser for 07. okt.

Hurtigste rejse

20 t 15 m

Gennemsnit

20 t 15 m

Busser pr. dag

1

Afstand

923 km

Ud af de 1 busafgange, der hver dag kører fra Prag til Rom, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

18:30Praha, ÚAN Florenc20t15 14:45Roma, Autostazione Tiburtina
0 skift
595 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Rom?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Hele huse og lejligheder

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Busser fra Prag til Rom

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Rom. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Prag til Rom.
FAQs
De billgste bus billetter fra Prag til Rom koster 347 DKK. Prisen afhænger dog af hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
Turistbus billetter fra Prag til Rom koster i gennemsnit 509 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud!
Afstanden imellem Prag og Rom er ca. 923 km med bus. Bestil dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller via Omio app'en.
Rejsetiden fra Prag til Rom er på ca. 20 h med bus. Den kan dog varierere alt efter hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller app.

Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte busterminaler. De fleste rejsende fra Prag rejser fra Prague, og flertallet af de rejsende ankommer til Rome, Termini i Rom.

Når du planlægger din rejse til Rom fra Prag, er det en fordel at vide hvor langt rutebilstationer befinder sig fra bymidten. Den mest besøgte busterminal i Prag er Prague, ca. 3.6 km væk fra centrum. I Rom er den mest populære busstation Rome, Termini og ligger 3.4 km udenfor byen.

Omio arbejder med mange busselskaber for at få dig hurtigst muligt fra Prag til Rom med bus. Du kan rejse med RegioJet, Flixbus eller STUDENT AGENCY k. S. Eller undersøge hvilke billetter de andre busselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
Det har aldrig været lettere at bestille turistbus billetter imellem Prag og Rom til fornuftige priser med Omio. Du skal bare indtaste rejsetidspunk og destination, og så finder vi de billigste enkelt- eller returbilletter til dig. For at gøre det endnu nemmere, har vi også samlet al information om din rejse på app'en.
Mange af vores kunder som rejser med med bus fra Prag til Rom stopper ikke i Rom. Milano, Firenze eller Paris er nogle af de mest populære destinationer i nærheden af Rom. Lad Omio hjælpe dig med at finde billige med bus billetter til disse top-destinationer!
Det er ikke noget problem at komme fra Prag til Rom uden en bil. Kig på Omios hjemmeside, og find de bedste bus billetter fra Prag til Rom. Du kan samle alle dine billetter på Omio app'en for et hurtigt overbik og en nem rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Prag

Busser fra Prag til Rom – var det ikke lige det, du ledte efter`?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Mest populære rejsedestinationer

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links