Busser Prag Memmingen

De billigste busser fra Prag til Memmingen

Tider og priser for 05. dec.

Billigste

504 kr

Gennemsnit

504 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
14:00Praha, ÚAN Florenc8t15 22:15Memmingen, ZOB
1 skift
504 kr1Enkeltbillet
Cheapest
02:40Praha, Zličín7t55 10:35Memmingen, ZOB
1 skift
504 kr1Enkeltbillet
Cheapest
14:15Praha, Hlavní Nádraží8t00 22:15Memmingen, ZOB
1 skift
504 kr1Enkeltbillet

Bustider Prag til Memmingen

Viser busser for i morgen, mandag 5. december
02:40Praha, Zličín7t55 10:35Memmingen, ZOB
1 skift
14:00Praha, ÚAN Florenc8t15 22:15Memmingen, ZOB
1 skift
14:15Praha, Hlavní Nádraží8t00 22:15Memmingen, ZOB
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
05. dec.
tir
06. dec.
ons
07. dec.
tor
08. dec.
fre
09. dec.
lør
10. dec.
søn
11. dec.

De hurtigste busser fra Prag til Memmingen

Tider og priser for 05. dec.

Hurtigste rejse

7 t 55 m

Gennemsnit

8 t 3 m

Busser pr. dag

3

Afstand

387 km

Det er vanskeligt at komme fra Prag til Memmingen uden at skifte mindst én gang.

rejsetid
02:40Praha, Zličín7t55 10:35Memmingen, ZOB
1 skift
504 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
14:15Praha, Hlavní Nádraží8t00 22:15Memmingen, ZOB
1 skift
504 kr1Enkeltbillet
14:00Praha, ÚAN Florenc8t15 22:15Memmingen, ZOB
1 skift
504 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Oversigt: Bus fra Prag til Memmingen

distanceAfstand387 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus6 t. 50 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus347 DKK
frequencyAntal Bus1 dagligt
changesDirekte busJa, der er 1 direkte bus dagligt
carriersBusselskaberDeutsche Bahn, BlaBlaCar eller Flixbus

Med bussen fra Prag til Memmingen er denne rute 387 km lang og tager i gennemsnit 6 t. 50 min. med vores partnere som Deutsche Bahn, BlaBlaCar eller Flixbus. Normalt er der 1 bus om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne tur ligger omkring 347 DKK, koster den billigste busbillet helt ned til 189 DKK. Rejsende rejser oftest fra Prague og ankommer til Memmingen, ZOB.

Busselskaber: FlixBus og Deutsche Bahn fra Prag til Memmingen

Med busser fra FlixBus og Deutsche Bahn finder du din rejse mellem Prag og Memmingen fra 189 DKK. Med mere end 1000 selskaber på Omio, kan du finde de bedste busplaner og billetter til din rejse.

FlixBus
Deutsche Bahn

Book din busbillet fra FlixBus på Omio, når du skal fra Prag til Memmingen, og få en nem og afslappende rejse. Tjek de opdaterede busplaner fra FlixBus, så du kan vælge rejsetidspunkter, sammenligne de hurtigste ruter mellem Prag og Memmingen samt faciliteterne på din rejseklasse, og køb de busbilletter fra FlixBus, som passer til dit budget. Afstanden fra Prag til Memmingen er 387 km, og den bedste pris på en enkeltbillet fra Prag til Memmingen med FlixBus starter ved 189 DKK, hvis du booker på forhånd. Hvis du hellere vil finde din billet til FlixBus i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er en mobilbillet, så du ikke behøver at udskrive den, inden du skal med bussen. Så slipper du også for at vente i kø ved busstationen for at købe din busbillet. Så book nemt og hurtigt dine busbilletter online, så du kan glæde dig til din rejse med FlixBus.

Deutsche Bahn (DB) er den største udbyder af busrejser i Tyskland med omkring 40. 000 ture om dagen. Noget særligt ved Deutsche Bahn er det store udvalg af billettyper med besparelser, herunder Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din busrejse mellem Prag og Memmingen. DB bruger forskellige typer af busser såsom ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn) på sine ruter, og der er forskel på disse, når det gælder komfort og rejsetid. For mens toiletter altid er standard, er faciliteter som restauranter eller gratis wi-fi kun tilgængelige på visse busser.

  Rejstip: Busser fra Prag til Memmingen

  Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Memmingen. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Prag til Memmingen.
  FAQs
  Den billigste måde at komme med bus fra Prag til Memmingen på koster 189 DKK. Jo tidligere du køber dine billetter, jo bedre. Spar penge ved at booke dine busbilletter på Omios hjemmeside i god tid.
  Gennemsnitsprisen for busbilletter fra Prag til Memmingen er 347 DKK. Vil du gerne have de billigste billetter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
  Før du planlægger din rejse fra Prag til Memmingen, er det en fordel at vide, at der er 387 km fra Prag til Memmingen, når du rejser med bus. Omio kan hjælpe dig med at finde billige busbilletter, især hvis du booker i god tid.
  Det er altid godt at vide, hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med bus fra Prag til Memmingen, varer rejsen ca. 6 t. 50 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde det, du har brug for.

  Når du rejser med bus fra Prag til Memmingen, er det godt at vide, hvilke busterminaler, der er de mest populære. I Prag er Prague den mest benyttede station, og i Memmingen er det Memmingen, ZOB.

  Du kan rejse med bus fra Prag fra Prague 3, 6 km fra centrum. Den busstation, som de fleste ankommer til, er Memmingen, ZOB, der ligger 141 m fra centrum.

  Hvis du leder efter billige billetter til din busrejsen fra Prag til Memmingen, kan Deutsche Bahn, BlaBlaCar eller Flixbus med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere busselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.
  Det gennemsnitlige antal busser fra Prag til Memmingen er 1 om dagen. Busplaner og forbindelser kan være anderledes i weekenderne end i hverdagene.
  Dagens første bus fra Prag til Memmingen afgår kl. 07. 45   og dagens sidste bus fra Prag til Memmingen afgår kl. 07. 45. Tjek den nyeste busplan fra Prag til Memmingen på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
  Vi anbefaler generelt at booke busbilletter på forhånd for at få de bedste tilbud fra alle busselskaber, der tilbyder denne rejse, og dermed spare penge. Hvis du booker busbilletter mellem Prag og Memmingen inden for de næste syv dage, koster en envejsbillet i gennemsnit 347 DKK. For at finde de bedste priser på denne rute tur, bør du booke din busbillet fra Prag til Memmingen et par måneder i forvejen.
  Stationer

  Importer stationer og lufthavne for denne rejse

  Prag
  Memmingen

  Busser fra %(Departure)s til %(Arrival)s – var det ikke lige det, du ledte efter`?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog

  Nyttige links