Busser Prag Garmisch-Partenkirchen

De billigste busser fra Prag til Garmisch-Partenkirchen

Tider og priser for 05. dec.

Billigste

291 kr

Gennemsnit

311 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Flixbus
21:35Prag9t10 06:45Garmisch-Partenkirchen
0 skift
291 kr1Enkeltbillet
Flixbus
19:25Prag11t00 06:25Garmisch-Partenkirchen
0 skift
331 kr1Enkeltbillet

Bustider Prag til Garmisch-Partenkirchen

Viser busser for i morgen, mandag 5. december
Flixbus
19:25Prag11t00 06:25Garmisch-Partenkirchen
0 skift
Flixbus
21:35Prag9t10 06:45Garmisch-Partenkirchen
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
05. dec.
tir
06. dec.
ons
07. dec.
tor
08. dec.
fre
09. dec.
lør
10. dec.
søn
11. dec.

De hurtigste busser fra Prag til Garmisch-Partenkirchen

Tider og priser for 05. dec.

Hurtigste rejse

9 t 10 m

Gennemsnit

10 t 5 m

Busser pr. dag

2

Afstand

378 km

Ud af de 2 busafgange, der hver dag kører fra Prag til Garmisch-Partenkirchen, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Flixbus
21:35Prag9t10 06:45Garmisch-Partenkirchen
0 skift
291 kr1Enkeltbillet
Flixbus
19:25Prag11t00 06:25Garmisch-Partenkirchen
0 skift
331 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Oversigt: Bus fra Prag til Garmisch-Partenkirchen

distanceAfstand377 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus8 t. 55 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus277 DKK
frequencyAntal Bus3 dagligt
changesDirekte busNej
carriersBusselskaberDeutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection eller Flixbus

Med bussen fra Prag til Garmisch-Partenkirchen er denne rute 377 km lang og tager i gennemsnit 8 t. 55 min. med vores partnere som Deutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection eller Flixbus. Normalt er der 3 busser om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste busbillet på denne tur for helt ned til 205 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 277 DKK. Rejsende rejser oftest fra Prague og ankommer til Garmisch-Partenkirchen, Bahnhof.

Busselskaber: FlixBus og Deutsche Bahn fra Prag til Garmisch-Partenkirchen

Køb dine officielle busbilletter imellem Prag og Garmisch-Partenkirchen hos FlixBus og Deutsche Bahn for ned til 205 DKK på Omio. Find busplaner og billetter fra mere end 1000 selskaber, så du kan sammenligne og booke din rejse til en populær pris.

FlixBus
Deutsche Bahn

Omio hjælper dig med at sammenligne og booke den perfekte bus med FlixBus imellem Prag og Garmisch-Partenkirchen, så du får en nem og afslappende tur. Se de seneste busplaner fra FlixBus, så du kan vælge de bedste afrejsetidspunkter, tjek rejseinformation om bussen fra Prag til Garmisch-Partenkirchen med FlixBus (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), sammenlign de bedste forbindelser på din tur fra Prag til Garmisch-Partenkirchen, og book så nemt en billig busbillet. Afstanden mellem Prag og Garmisch-Partenkirchen med bus er cirka 377 km. Du kan booke busbilletter til FlixBus for helt ned til 205 DKK den ene vej, hvis du booker på forhånd. Når du søger efter billetter fra FlixBus imellem Prag og Garmisch-Partenkirchen i Omio-appen, kan du også nemt se, om der er tale om mobilbilletter, så du slipper for at udskrive dem, inden din bus. Book den perfekte busbillet fra Prag til Garmisch-Partenkirchen med FlixBus online, og nyd din rejse.

Deutsche Bahn (DB) er den største udbyder af busrejser i Tyskland med omkring 40. 000 ture om dagen. Noget særligt ved Deutsche Bahn er det store udvalg af billettyper med besparelser, herunder Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din busrejse fra Prag til Garmisch-Partenkirchen. DB bruger forskellige typer af busser såsom ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn) på sine ruter, og der er forskel på disse, når det gælder komfort og rejsetid. For mens toiletter altid er standard, er faciliteter som restauranter eller gratis wi-fi kun tilgængelige på visse busser.

  Rejstip: Busser fra Prag til Garmisch-Partenkirchen

  Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Garmisch-Partenkirchen. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Prag til Garmisch-Partenkirchen.
  FAQs
  De billigste busbilletter fra Prag til Garmisch-Partenkirchen koster 205 DKK. Prisen afhænger dog af, hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
  Gennemsnitligt koster busbilletter fra Prag til Garmisch-Partenkirchen 277 DKK. Det kan anbefales at bestille busbilletter i god tid før afrejsedatoen. På den måde er du sikker på at få de bedste priser.
  Før du planlægger din rejse fra Prag til Garmisch-Partenkirchen, er det en fordel at vide, at der er 377 km fra Prag til Garmisch-Partenkirchen, når du rejser med bus. Omio kan hjælpe dig med at finde billige busbilletter, især hvis du booker i god tid.
  Rejsetiden fra Prag til Garmisch-Partenkirchen er på ca. 8 t. 55 min.   med bus. Den kan dog variere alt efter, hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller i appen.

  Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte busterminaler. De fleste rejsende fra Prag rejser fra Prague, og flertallet af de rejsende ankommer til Garmisch-Partenkirchen, Bahnhof i Garmisch-Partenkirchen.

  Hvis du planlægger at rejse med bus fra Prag, skal du regne med en afstand på 3, 6 km fra centrum og til Prague, som er den busterminal, de fleste rejsende benytter. Efter din ankomst til Garmisch-Partenkirchen, skal du regne med en tur på 455 m fra den populære Garmisch-Partenkirchen, Bahnhof og ind til bymidten.

  Omio samarbejder med mange busselskaber for at få dig hurtigst muligt fra Prag til Garmisch-Partenkirchen med bus. Du kan rejse med Deutsche Bahn, Deutsche Bahn with connection eller Flixbus eller undersøge, hvilke billetter de andre busselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
  I gennemsnit er der 3 busser om dagen fra Prag til Garmisch-Partenkirchen. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
  Du kan tidligst tage bussen fra Prag til Garmisch-Partenkirchen kl. 21. 35 og senest tage bussen fra Prag til Garmisch-Partenkirchen kl. 21. 35. Se de nyeste busplaner fra Prag til Garmisch-Partenkirchen på Omio, og book det tidspunkt, der passer dig bedst at tage bussen på denne tur.
  Hvis du booker en busbillet fra Prag til Garmisch-Partenkirchen inden for de næste syv dage, kan du finde enkeltbilletter, der i gennemsnit koster 277 DKK. Vi anbefaler dog, at du booker din busrejsen på forhånd for at få de bedste priser. Busbilletter mellem Prag og Garmisch-Partenkirchen sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
  Stationer

  Importer stationer og lufthavne for denne rejse

  Prag
  Garmisch-Partenkirchen

  Busser fra %(Departure)s til %(Arrival)s – var det ikke lige det, du ledte efter`?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog

  Nyttige links