Busser Paris Zurich

De billigste busser fra Paris til Zurich

Tider og priser for 04. jul.

Billigste

497 kr

Gennemsnit

497 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

07:00Paris7t10 14:10Zurich
0 skift
497 kr1Enkeltbillet

Bustider Paris til Zurich

Viser busser for i morgen, mandag 4. juli
07:00Paris7t10 14:10Zurich
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
04. jul.
tir
05. jul.
ons
06. jul.
tor
07. jul.
fre
08. jul.
lør
09. jul.
søn
10. jul.
man
11. jul.
tir
12. jul.
ons
13. jul.
tor
14. jul.
fre
15. jul.
lør
16. jul.
søn
17. jul.
man
18. jul.
tir
19. jul.
ons
20. jul.
tor
21. jul.
fre
22. jul.
lør
23. jul.
søn
24. jul.

De hurtigste busser fra Paris til Zurich

Tider og priser for 04. jul.

Hurtigste rejse

7 t 10 m

Gennemsnit

7 t 10 m

Busser pr. dag

1

Afstand

489 km

Ud af de 1 busafgange, der hver dag kører fra Paris til Zurich, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

07:00Paris7t10 14:10Zurich
0 skift
497 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Zurich?

vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Busser fra Paris til Zurich

Du kan nemt tage bussen til Zurich. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Paris til Zurich.
FAQs
Den billgste måde at komme med turistbus fra Paris til Zurich koster 386 DKK. Jo tidligere du køber din billetter, jo bedre. Spar penge ved at booke dine bus billetter på Omios hjemmeside i god tid.
Gennemsnitligt koster bus billetter fra Paris til Zurich 459 DKK. Det kan anbefales at bestille sine bus billetter i god tid før rejsetidspunktet. På den måde er du sikker på at få de bedste priser.
Afstanden imellem Paris og Zurich er ca. 489 km med turistbus. Bestil dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller via Omio app'en.
Rejsen fra Paris til Zurich varer ca. 12 h 35 min med turistbus. Rejsetiden varierer dog alt efter hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender, helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem Paris og Zurich.

Hvis du rejser fra fra Paris til Zurich, er der størst sandsynlighed for at du kommer til at rejse via Paris Gare de Lyon og Zürich, Sihlquai Bus Terminal (Carparkplatz Sihlquai), da det er de mest populære busstationer.

Den busterminal som flest Omio brugere benytter, når de rejser fra Paris hedder Paris Gare de Lyon og den ligger 3.1 km fra centrum. Den mest populære busstation i Zurich hedder Zürich, Sihlquai Bus Terminal (Carparkplatz Sihlquai) og ligger 2.2 km fra bymidten.

Hvis du leder efter billige billetter til din bus fra Paris til Zurich, kan Flixbus, Alsa, Union Ivkoni International, Ouibus, BlaBlaCar, Eurolines France, Eurolines Switzerland, Infobus eller Blablabus med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere busselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.
Hvis du vil rejse direkte fra Paris til Zurich med bus, anbefales det at rejse med BlaBlaCar. Hvis du ikke kan finde nogen direkte forbindelser, så lad Omio hjælpe dig med at finde den bedst mulige løsning, så du får en glat rejse.
Det har aldrig været lettere at bestille bus billetter imellem Paris og Zurich til fornuftige priser med Omio. Du skal bare indtaste rejsetidspunk og destination, og så finder vi de billigste enkelt- eller returbilletter til dig. For at gøre det endnu nemmere, har vi også samlet al information om din rejse på app'en.
Efter ankomsten til Zurich med bus kan det anbefales at besøge de populære Milano, München eller Basel. Omio kan hjælpe dig med at finde de billigste forbindelser fra Zurich til din næste destination.
Du kan sagtens rejse fra Paris til Zurich uden bil. Lad Omio hjælpe dig med at finde og sammenligne de bedste bus billetter imellem Paris og Zurich. Du kan endda gøre din rejse mere overskuelig ved at gemme dine billetter direkte i Omio app'en.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Paris

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links