Busser Paris Stockholm

De billigste busser fra Paris til Stockholm

Tider og priser for 07. okt.

Billigste

1262 kr

Gennemsnit

1262 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
22:00Paris, Quai de Bercy33t50 07:50Stockholm, Cityterminalen
1 skift
1262 kr1Enkeltbillet

Bustider Paris til Stockholm

Viser busser for i morgen, fredag 7. oktober
22:00Paris, Quai de Bercy33t50 07:50Stockholm, Cityterminalen
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
07. okt.
lør
08. okt.
søn
09. okt.
man
10. okt.
tir
11. okt.
ons
12. okt.
tor
13. okt.
fre
14. okt.
lør
15. okt.
søn
16. okt.
man
17. okt.
tir
18. okt.
ons
19. okt.
tor
20. okt.
fre
21. okt.
lør
22. okt.
søn
23. okt.
man
24. okt.
tir
25. okt.
ons
26. okt.
tor
27. okt.

De hurtigste busser fra Paris til Stockholm

Tider og priser for 07. okt.

Hurtigste rejse

1d 9 t 50 m

Gennemsnit

1d 9 t 50 m

Busser pr. dag

1

Afstand

1544 km

Det er vanskeligt at komme fra Paris til Stockholm uden at skifte mindst én gang.

rejsetid
22:00Paris, Quai de Bercy33t50 07:50Stockholm, Cityterminalen
1 skift
1262 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Stockholm?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Hele huse og lejligheder

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Busser fra Paris til Stockholm

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Stockholm. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Paris til Stockholm.
FAQs
Du kan købe bus billetter fra Paris til Stockholm så billigt som 789 DKK alt efter i hvor god til du bestiller dine bus billetter. Vi anbefaler at du booker på Omio i så god tid som muligt for at få de billigste priser.
Det koster i gennemsnit 1.036 DKK at rejse med bus fra Paris til Stockholm. Priserne varierer dog alt efter hvornår du bestiller. Som regel er det bedst at være i god tid, hvis du vil have en god pris.
Før du planlægger din rejse fra Paris til Stockholm, er det en fordel at vide at der er 1544 km fra Paris til Stockholm, når du rejser med turistbus. Omio kan hjælpe dig med at finde billige turistbus billetter, især hvis du reserverer i god tid.
Rejsetiden fra Paris til Stockholm er på ca. 33 h 50 min med bus. Den kan dog varierere alt efter hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller app.

De mest populære busstationer i Paris og Stockholm hedder Paris Gare de Lyon og Stockholm, Terminalslingan. På din rejse fra Paris til Stockholm er det sandsynligt at du også vil afrejse fra og ankomme til disse busstationer.

Hvis du planlægger at rejse med bus fra Paris, skal du regne med en afstand på 3.1 km fra centrum og til Paris Gare de Lyon, som er den rutebilstation flest rejsende benytter. Efter din ankomst i Stockholm må du påregne en rejse på 1.5 km fra den populære Stockholm, Terminalslingan og ind til bymidten.

For at få de billigste priser på din rejse fra Paris til Stockholm kan du med fordel undersøge hvilke tilbud Flixbus har. På Omios hjemmeside kan du også finde mange andre busselskaber, som kan hjælpe dig med din bus.
Det har aldrig været lettere at bestille bus billetter imellem Paris og Stockholm til fornuftige priser med Omio. Du skal bare indtaste rejsetidspunk og destination, og så finder vi de billigste enkelt- eller returbilletter til dig. For at gøre det endnu nemmere, har vi også samlet al information om din rejse på app'en.
De af vores kunder som rejser med med turistbus til Stockholm besøger ofte København, Oslo eller Göteborg. Omio kan finde de bedste forbindelser fra Stockholm og de mest populære destinationer.
Du kan sagtens rejse fra Paris til Stockholm uden bil. Lad Omio hjælpe dig med at finde og sammenligne de bedste turistbus billetter imellem Paris og Stockholm. Du kan endda gøre din rejse mere overskuelig ved at gemme dine billetter direkte i Omio app'en.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Paris
Stockholm

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links