Busser Paris Stockholm

De billigste busser fra Paris til Stockholm

Tider og priser for 20. maj

Billigste

946 kr

Gennemsnit

946 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
22:00Paris, Quai de Bercy33t50 07:50Stockholm, Cityterminalen
1 skift
946 kr1Enkeltbillet

Bustider Paris til Stockholm

Viser busser for i morgen, fredag 20. maj
22:00Paris, Quai de Bercy33t50 07:50Stockholm, Cityterminalen
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
20. maj
lør
21. maj
søn
22. maj
man
23. maj
tir
24. maj
ons
25. maj
tor
26. maj
fre
27. maj
lør
28. maj
søn
29. maj
man
30. maj
tir
31. maj
ons
01. jun.
tor
02. jun.
fre
03. jun.
lør
04. jun.
søn
05. jun.
man
06. jun.
tir
07. jun.
ons
08. jun.
tor
09. jun.

De hurtigste busser fra Paris til Stockholm

Tider og priser for 20. maj

Hurtigste rejse

1d 9 t 50 m

Gennemsnit

1d 9 t 50 m

Busser pr. dag

1

Afstand

1544 km

Det er vanskeligt at komme fra Paris til Stockholm uden at skifte mindst én gang.

rejsetid
22:00Paris, Quai de Bercy33t50 07:50Stockholm, Cityterminalen
1 skift
946 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Stockholm?

vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Busser fra Paris til Stockholm

Du kan nemt tage bussen til Stockholm. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Paris til Stockholm.
FAQs
Den billgste måde at komme med bus fra Paris til Stockholm koster 749 DKK. Jo tidligere du køber din billetter, jo bedre. Spar penge ved at booke dine bus billetter på Omios hjemmeside i god tid.
I gennemsnit koster det at rejse med bus fra Paris til Stockholm. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
Når du rejser med bus fra Paris til Stockholm, skal du regne med en afstand på 1544 km. Jo tidligere du booker dine billetter, jo billigere kan du få din rejse.
Rejsetiden imellem fra Paris og Stockholm varierer alt efter hvilke dage, du rejser på, men gennemsnitligt tager en turistbus rejse fra Paris til Stockholm 33 h 50 min. Brug Omio app'en eller hjemmesiden til at finde den bedste forbindelse og den billigste pris på din rejse.

Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte busterminaler. De fleste rejsende fra Paris rejser fra Paris Gare de Lyon, og flertallet af de rejsende ankommer til Stockholm, Terminalslingan i Stockholm.

Når du planlægger din rejse til Stockholm fra Paris, er det en fordel at vide hvor langt busterminaler befinder sig fra bymidten. Den mest besøgte rutebilstation i Paris er Paris Gare de Lyon, ca. 3.1 km væk fra centrum. I Stockholm er den mest populære rutebilstation Stockholm, Terminalslingan og ligger 1.5 km udenfor byen.

Omio arbejder med mange busselskaber for at få dig hurtigst muligt fra Paris til Stockholm med bus. Du kan rejse med Flixbus eller undersøge hvilke billetter de andre busselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
Lad Omio hjælpe dig med at finde de busselskaber der har de bedste tilbud på bus billetter fra Paris til Stockholm. Hvad enten du har brug for enkelt- eller returbilletter, så finder vi dem til dig. Og for at gøre din rejse endnu nemmere, så kan du få al den rejseinformation du har brug for på Omio app'en.
Efter ankomsten til Stockholm med turistbus kan det anbefales at besøge de populære København, Oslo eller Göteborg. Omio kan hjælpe dig med at finde de billigste forbindelser fra Stockholm til din næste destination.
Du kan sagtens rejse fra Paris til Stockholm uden bil. Lad Omio hjælpe dig med at finde og sammenligne de bedste turistbus billetter imellem Paris og Stockholm. Du kan endda gøre din rejse mere overskuelig ved at gemme dine billetter direkte i Omio app'en.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Paris
Stockholm

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links