Busser Paris München

De billigste busser fra Paris til München

Tider og priser for 05. dec.

Billigste

394 kr

Gennemsnit

394 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
10:15Paris, Quai de Bercy11t50 22:05München, ZOB
0 skift
394 kr1Enkeltbillet
Cheapest
19:15Paris, Quai de Bercy11t45 07:00München, ZOB
0 skift
394 kr1Enkeltbillet

Bustider Paris til München

Viser busser for i morgen, mandag 5. december
10:15Paris, Quai de Bercy11t50 22:05München, ZOB
0 skift
19:15Paris, Quai de Bercy11t45 07:00München, ZOB
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
05. dec.
tir
06. dec.
ons
07. dec.
tor
08. dec.
fre
09. dec.
lør
10. dec.
søn
11. dec.
man
12. dec.
tir
13. dec.
ons
14. dec.
tor
15. dec.
fre
16. dec.
lør
17. dec.
søn
18. dec.
man
19. dec.
tir
20. dec.
ons
21. dec.
tor
22. dec.
fre
23. dec.
lør
24. dec.
søn
25. dec.

De hurtigste busser fra Paris til München

Tider og priser for 05. dec.

Hurtigste rejse

11 t 45 m

Gennemsnit

11 t 47 m

Busser pr. dag

2

Afstand

684 km

Ud af de 2 busafgange, der hver dag kører fra Paris til München, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

19:15Paris, Quai de Bercy11t45 07:00München, ZOB
0 skift
394 kr1Enkeltbillet
10:15Paris, Quai de Bercy11t50 22:05München, ZOB
0 skift
394 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i München?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra Paris til München

distanceAfstand684 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus11 t. 10 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus405 DKK
frequencyAntal Bus8 dagligt
changesDirekte busJa, der er 6 direkte busser dagligt
carriersBusselskaberUnion Ivkoni International, Movelia, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus, Karat-S eller BlaBlaCar

Med bussen fra Paris til München er denne rute 684 km lang og tager i gennemsnit 11 t. 10 min. med vores partnere som Union Ivkoni International, Movelia, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus, Karat-S eller BlaBlaCar. Normalt er der 8 busser om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rejse ligger omkring 405 DKK, koster den billigste busbillet helt ned til 315 DKK. Rejsende rejser oftest fra Paris Gare de Lyon og ankommer til München, ZOB.

Busselskaber: BlaBlaCar Bus og FlixBus fra Paris til München

For helt ned til 315 DKK kan du rejse med bus imellem Paris og München med BlaBlaCar Bus og FlixBus. Omio viser dig de bedste tilbud, rejseplaner og billetter på denne rute.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

Hvis du leder efter en nem måde at komme med bus mellem Paris og München på, så tjek Omio, hvor du finder tilbud på busser fra FlixBus på denne rute. Uanset om du vil have den hurtigste, tidligste eller billigste bus på denne 684 kilometer lange tur mellem Paris og München, gør Omio det nemmere end nogensinde at finde busser fra FlixBus til overkommelige priser, og du kan også hurtigt booke busbilletter online. Se de aktuelle busplaner fra FlixBus, sammenlign de bedste ruter fra Paris til München og find relevant billetinformation (f.   eks.   tilladt bagage og faciliteter ombord), og book så bussen med FlixBus på Omio. Hvis du søger efter busser fra Paris til München i Omio-appen, kan du hurtigt se, om billetterne fra FlixBus er mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive før rejsen. Med priser på busser fra Paris til München med FlixBus på helt ned til 315 DKK kan du nemt og hurtigt købe dine officielle billetter fra FlixBus online på Omio.

Omio hjælper dig med at sammenligne og booke den perfekte bus med BlaBlaCar Bus mellem Paris og München, så du får en nem og afslappende tur. Se de seneste busplaner fra BlaBlaCar Bus, så du kan vælge de bedste afrejsetidspunkter, tjek rejseinformation om bussen fra Paris til München med BlaBlaCar Bus (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), sammenlign de bedste forbindelser på din rute fra Paris til München, og book så nemt en billig busbillet. Afstanden imellem Paris og München med bus er cirka 684 km. Du kan booke busbilletter til BlaBlaCar Bus for helt ned til 315 DKK den ene vej, hvis du booker på forhånd. Når du søger efter billetter fra BlaBlaCar Bus fra Paris til München i Omio-appen, kan du også nemt se, om der er tale om mobilbilletter, så du slipper for at udskrive dem, inden din bus. Book den perfekte busbillet fra Paris til München med BlaBlaCar Bus online, og nyd din rejse.

Rejstip: Busser fra Paris til München

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til München. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Paris til München.
FAQs
Du kan købe busbilletter fra Paris til München så billigt som 315 DKK, alt efter hvor tidligt du bestiller dine busbilletter. Vi anbefaler, at du booker på Omio i så god tid som muligt for at få de billigste priser.
I gennemsnit koster det 405 DKK at rejse med bus fra Paris til München. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
Før du planlægger din rejse fra Paris til München, er det en fordel at vide, at der er 684 km fra Paris til München, når du rejser med bus. Omio kan hjælpe dig med at finde billige busbilletter, især hvis du booker i god tid.
Rejsetiden fra Paris til München er på ca. 11 t. 10 min.   med bus. Den kan dog variere alt efter, hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller i appen.

Når du rejser med bus fra Paris til München, er det godt at vide, hvilke busstationer, der er de mest populære. I Paris er Paris Gare de Lyon den mest benyttede station, og i München er det München, ZOB.

Hvis du planlægger at rejse med bus fra Paris, skal du regne med en afstand på 2, 7 km fra centrum og til Paris Gare de Lyon, som er den rutebilstation, de fleste rejsende benytter. Efter din ankomst til München, skal du regne med en tur på 4, 2 km fra den populære München, ZOB og ind til bymidten.

Når du rejser fra Paris til München, kan Union Ivkoni International, Movelia, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Flixbus, Karat-S eller BlaBlaCar hjælpe dig med at finde den bedste forbindelse. Du kan også undersøge andre busselskaber og sammenligne tilbud, før du køber dine billetter.
Ja, der er 6 direkte busser dagligt med Flixbus eller BlaBlaCar Bus  på Omio. Det er en god idé at holde øje med, når du køber din busbillet, da direkte forbindelser normalt sparer dig for tid.
I gennemsnit er der 8 busser om dagen fra Paris til München. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
Dagens første bus på denne tur afgår fra Paris kl. 20. 00. Dagens sidste bus afgår fra Paris kl. 20. 00. Find den nyeste busplan fra Paris til München, og book det tidspunkt, som passer dig bedst.
Hvis du booker en busbillet fra Paris til München inden for de næste syv dage, kan du finde enkeltbilletter, der i gennemsnit koster 405 DKK. Vi anbefaler dog, at du booker din busrejsen på forhånd for at få de bedste priser. Busbilletter imellem Paris og München sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Paris
München

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links