Busser Paris Mainz

De billigste busser fra Paris til Mainz

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

260 kr

Gennemsnit

294 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Flixbus
22:10Paris7t40 05:50Mainz
0 skift
260 kr1Enkeltbillet
Flixbus
11:45Paris10t40 22:25Mainz
0 skift
307 kr1Enkeltbillet
Flixbus
08:15Paris8t20 16:35Mainz
0 skift
315 kr1Enkeltbillet

Bustider Paris til Mainz

Viser busser for i morgen, tirsdag 31. januar
Flixbus
08:15Paris8t20 16:35Mainz
0 skift
Flixbus
11:45Paris10t40 22:25Mainz
0 skift
Flixbus
22:10Paris7t40 05:50Mainz
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

De hurtigste busser fra Paris til Mainz

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

7 t 40 m

Gennemsnit

8 t 53 m

Busser pr. dag

3

Afstand

447 km

Ud af de 3 busafgange, der hver dag kører fra Paris til Mainz, kører 3 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Flixbus
22:10Paris7t40 05:50Mainz
0 skift
260 kr1Enkeltbillet
Flixbus
08:15Paris8t20 16:35Mainz
0 skift
315 kr1Enkeltbillet
Flixbus
11:45Paris10t40 22:25Mainz
0 skift
307 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Oversigt: Bus fra Paris til Mainz

distanceAfstand446 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus7 t. 40 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus199 DKK
frequencyAntal Bus1 dagligt
changesDirekte busJa, der er 1 direkte bus dagligt
carriersBusselskaberEurolines Switzerland, BlaBlaCar Bus, BlaBlaCar eller Flixbus

Med bussen fra Paris til Mainz er denne rute 446 km lang og tager i gennemsnit 7 t. 40 min. med vores partnere som Eurolines Switzerland, BlaBlaCar Bus, BlaBlaCar eller Flixbus. Normalt det 1 bus om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rejse ligger omkring 199 DKK, koster den billigste busbillet helt ned til 158 DKK. Rejsende rejser oftest fra Paris Gare de Lyon og ankommer til Mainz.

Busselskaber: BlaBlaCar Bus og FlixBus fra Paris til Mainz

Køb dine officielle busbilletter imellem Paris og Mainz hos BlaBlaCar Bus og FlixBus for ned til 158 DKK på Omio. Find busplaner og billetter fra mere end 1000 selskaber, så du kan sammenligne og booke din rute til en billig pris.

BlaBlaCar Bus
FlixBus

Omio hjælper dig med at sammenligne og booke den perfekte bus med BlaBlaCar Bus imellem Paris og Mainz, så du får en nem og afslappende tur. Se de seneste busplaner fra BlaBlaCar Bus, så du kan vælge de bedste afrejsetidspunkter, tjek rejseinformation om bussen fra Paris til Mainz med BlaBlaCar Bus (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), sammenlign de bedste forbindelser på din rejse fra Paris til Mainz, og book så nemt en billig busbillet. Afstanden mellem Paris og Mainz med bus er cirka 446 km. Du kan booke billige enkeltbilletter til bussen med BlaBlaCar Bus, hvis du booker på forhånd. Når du søger efter billetter fra BlaBlaCar Bus imellem Paris og Mainz i Omio-appen, kan du også nemt se, om der er tale om mobilbilletter, så du slipper for at udskrive dem, inden din bus. Book den perfekte busbillet fra Paris til Mainz med BlaBlaCar Bus online, og nyd din rejse.

  Det er nemt at booke din busbillet med FlixBus mellem Paris og Mainz online på Omio. Du skal blot tjekke de aktuelle busplaner fra FlixBus for at finde de bedste afrejsetidspunkter, sammenligne den bedste rute mellem Paris og Mainz, se den relevante rejseinformation bussen (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord) og booke billige busbilletter fra FlixBus online. Prisen for en bus med FlixBus starter ved 158 DKK den ene vej, hvis du booker på forhånd. Du skal regne med at rejse omkring 446 km. Hvis du søger efter busser fra FlixBus i Omio-appen, kan du med det samme se, om billetterne fra FlixBus er mobilbilletter, så du ikke skal udskrive dem til din bus. Lad Omio gøre alt arbejdet med at finde den bedste busbillet fra Paris til Mainz med FlixBus, så du kan få en nem og bekvem rejse.

  Rejstip: Busser fra Paris til Mainz

  Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Mainz. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Paris til Mainz.
  FAQs
  Billige busbilletter fra Paris til Mainz kan koste så lidt som 158 DKK. Priserne varierer dog alt efter, hvor tidligt du booker dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
  Busbilletter fra Paris til Mainz koster i gennemsnit 199 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt, eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud.
  Du skal forvente en afstand på ca. 446 km fra Paris til Mainz, når du rejser med bus. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før rejsen.
  Rejsetiden imellem Paris og Mainz varierer alt efter, hvilke dage du rejser på, men gennemsnitligt tager en busrejsen fra Paris til Mainz 7 t. 40 min. Brug Omio-appen eller hjemmesiden til at finde den bedste forbindelse og den billigste pris på din rejse.

  Vores kunder, som booker billige rejser med bus fra Paris til Mainz, rejser oftest via Paris Gare de Lyon og Mainz. Book dine billetter på Omio i dag.

  Hvis du planlægger at rejse med bus fra Paris, skal du regne med en afstand på 2, 7 km fra centrum og til Paris Gare de Lyon, som er den busstation, de fleste rejsende benytter. Efter din ankomst til Mainz, skal du regne med en tur på 2, 5 km fra den populære Mainz og ind til bymidten.

  Hvis du leder efter billige billetter til din busrejsen fra Paris til Mainz, kan Eurolines Switzerland, BlaBlaCar Bus, BlaBlaCar eller Flixbus med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere busselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.
  Ja, der er 1 direkte bus om dagen fra Paris til Mainz. Hvis du er ude efter en direkte forbindelse med bus, kan du vælge Flixbus eller BlaBlaCar. Rejser med bus uden skift er normalt mere bekvemme og sparer dig for tid, så det er en god idé at holde øje med dem, når du booker dine busbilletter.
  I gennemsnit det 1 bus om dagen fra Paris til Mainz. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
  Dagens første bus på denne rute afgår fra Paris kl. 08. 15. Dagens sidste bus afgår fra Paris kl. 08. 15. Find den nyeste busplan fra Paris til Mainz, og book det tidspunkt, som passer dig bedst.
  Prisen på en enkeltbillet med bus fra Paris til Mainz er i gennemsnit 199 DKK, hvis du booker inden for de næste syv dage. Vi anbefaler dog, at du booker dine billetter før den planlagte afrejsedato, hvis du vil have de bedste priser på busser fra de forskellige busselskaber, der tilbyder denne tur. Du kan normalt finde busbilletter imellem Paris og Mainz et par måneder i forvejen.

  Busser fra Paris til Mainz – var det ikke lige det, du ledte efter`?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog