Busser Paris Ludwigshafen am Rhein

De billigste busser fra Paris til Ludwigshafen am Rhein

Tider og priser for 05. dec.

Billigste

205 kr

Gennemsnit

221 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
08:15Paris, Quai de Bercy7t20 15:35Mannheim
0 skift
205 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
22:15Paris, Quai de Bercy6t40 04:55Mannheim
0 skift
236 kr1Enkeltbillet

Bustider Paris til Ludwigshafen am Rhein

Viser busser for i morgen, mandag 5. december
08:15Paris, Quai de Bercy7t20 15:35Mannheim
0 skift
22:15Paris, Quai de Bercy6t40 04:55Mannheim
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
05. dec.
tir
06. dec.
ons
07. dec.
tor
08. dec.
fre
09. dec.
lør
10. dec.
søn
11. dec.

De hurtigste busser fra Paris til Ludwigshafen am Rhein

Tider og priser for 05. dec.

Hurtigste rejse

6 t 40 m

Gennemsnit

7 t

Busser pr. dag

2

Afstand

449 km

Ud af de 2 busafgange, der hver dag kører fra Paris til Ludwigshafen am Rhein, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

22:15Paris, Quai de Bercy6t40 04:55Mannheim
0 skift
236 kr1Enkeltbillet
08:15Paris, Quai de Bercy7t20 15:35Mannheim
0 skift
205 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Oversigt: Bus fra Paris til Ludwigshafen am Rhein

distanceAfstand448 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus8 t.
priceGennemsnitlig billetpris for bus275 DKK
frequencyAntal Bus5 dagligt
changesDirekte busJa, der er 5 direkte busser dagligt
carriersBusselskaberRegioJet, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus eller FlixBus

Med bussen fra Paris til Ludwigshafen am Rhein er denne tur 448 km lang og tager i gennemsnit 8 t. med vores partnere som RegioJet, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus eller FlixBus. Normalt er der 5 busser om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rejse ligger omkring 275 DKK, koster den billigste busbillet helt ned til 205 DKK. Rejsende rejser oftest fra Paris Gare de Lyon og ankommer til Ludwigshafen am Rhein, ZOB.

Busselskaber: Student Agency, FlixBus og BlaBlaCar Bus fra Paris til Ludwigshafen am Rhein

Rejs fra Paris til Ludwigshafen am Rhein fra 205 DKK med Omios samarbejdspartnere Student Agency, FlixBus og BlaBlaCar Bus. Du kan sammenligne rejsetider og billetter, så du kan booke busser til en fordelagtig pris.

Student Agency
BlaBlaCar Bus
FlixBus

RegioJet er det førende busselskab i Tjekkiet. Vælg blandt følgende billettyper på din næste busrejse mellem Paris og Ludwigshafen am Rhein: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax og Business.

Student Agency er det bedste valg, når du vil rejse med bus imellem Paris og Ludwigshafen am Rhein. Omio viser dig hurtigt aktuelle busplaner fra Student Agency for rejser mellem Paris og Ludwigshafen am Rhein, og gør det nemmere end nogensinde at købe busbilletter online til den billigste, hurtigste eller tidligste tur. Afstanden fra Paris til Ludwigshafen am Rhein er omkring 448 km, og du finder enkeltbilletter fra Student Agency til lave priser. Når du tjekker de seneste busplaner fra Student Agency mellem Paris og Ludwigshafen am Rhein, kan du også se rejseinformation, såsom tilladt bagage og faciliteter ombord, og sammenligne de bedste ruter til Ludwigshafen am Rhein. Hvis du søger efter billetter fra Student Agency i Omio-appen, kan du desuden se, om der er tale om mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive. Omio kan hurtigt finde den perfekte billet fra Student Agency mellem Paris og Ludwigshafen am Rhein, så du kan bruge mere tid på at glæde dig til rejsen.

  Find den perfekte bus med BlaBlaCar Bus, så du kan se frem til en bekvem og afslappende tur. Omio gør det nemt for dig at tjekke de nyeste busplaner fra BlaBlaCar Bus og sammenligne de billigste, hurtigste og tidligste busrejser. Du kan også se relevant rejseinformation fra BlaBlaCar Bus, f. Eks. Tilladt bagage og faciliteter ombord på den valgte rejseklasse. Når du har fundet den bedste rute, kan du booke dine billige busbilletter fra BlaBlaCar Bus online. Du skal forvente at rejse omkring 448 km på denne rute, og dine busbilletter fra Paris til Ludwigshafen am Rhein med BlaBlaCar Bus kan koste helt ned til 205 DKK den ene vej, hvis du booker i forvejen. Når du søger efter billetter fra BlaBlaCar Bus mellem Paris og Ludwigshafen am Rhein i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er mobilbilletter, som ikke skal udskrives. Køb hurtigt og nemt dine officielle busbilletter til BlaBlaCar Bus online på Omio, og glæd dig til din rejse.

  Book din busbillet fra FlixBus på Omio, når du skal fra Paris til Ludwigshafen am Rhein, og få en nem og afslappende rejse. Tjek de opdaterede busplaner fra FlixBus, så du kan vælge rejsetidspunkter, sammenligne de hurtigste ruter mellem Paris og Ludwigshafen am Rhein samt faciliteterne på din rejseklasse, og køb de busbilletter fra FlixBus, som passer til dit budget. Afstanden imellem Paris og Ludwigshafen am Rhein er 448 km, og du finder de bedste priser på en enkeltbillet fra Paris til Ludwigshafen am Rhein med FlixBus, hvis du booker på forhånd. Hvis du hellere vil finde din billet til FlixBus i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er en mobilbillet, så du ikke behøver at udskrive den, inden du skal med bussen. Så slipper du også for at vente i kø ved busstation for at købe din busbillet. Så book nemt og hurtigt dine busbilletter online, så du kan glæde dig til din rejse med FlixBus.

  Information om bus med FlixBus fra Paris til Ludwigshafen am Rhein:

  • Gennemsnitlig rejsetid: 6 t. 20 min.
  • Hyppighed med FlixBus: 4 dagligt

  Rejstip: Busser fra Paris til Ludwigshafen am Rhein

  Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Ludwigshafen am Rhein. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Paris til Ludwigshafen am Rhein.
  FAQs
  Billige busbilletter fra Paris til Ludwigshafen am Rhein kan koste så lidt som 205 DKK. Priserne varierer dog alt efter, hvor tidligt du booker dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
  Gennemsnitsprisen for busbilletter fra Paris til Ludwigshafen am Rhein er 275 DKK. Vil du gerne have de billigste billetter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
  Du skal forvente en afstand på ca. 448 km fra Paris til Ludwigshafen am Rhein, når du rejser med bus. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før rejsen.
  Den gennemsnitlige rejsetid fra Paris til Ludwigshafen am Rhein er 8 t.   med bus, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage, kan rejsetiden være længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter på Omio.

  Hvis du rejser fra Paris til Ludwigshafen am Rhein, er der størst sandsynlighed for, at du kommer til at rejse via Paris Gare de Lyon og Ludwigshafen am Rhein, ZOB, da det er de mest populære rutebilstationer.

  Den rutebilstation, de fleste Omio-brugere benytter fra Paris, er Paris Gare de Lyon, og den ligger 2, 7 km fra centrum. Den mest populære busterminal i Ludwigshafen am Rhein er Ludwigshafen am Rhein, ZOB, og den ligger 845 m fra bymidten.

  Omio samarbejder med mange busselskaber for at få dig hurtigst muligt fra Paris til Ludwigshafen am Rhein med bus. Du kan rejse med RegioJet, Union Ivkoni International, BlaBlaCar Bus eller FlixBus eller undersøge, hvilke billetter de andre busselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
  I gennemsnit er der 5 busser om dagen fra Paris til Ludwigshafen am Rhein. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
  Dagens første bus på denne tur afgår fra Paris kl. 08. 15. Dagens sidste bus afgår fra Paris kl. 22. 45. Find den nyeste busplan fra Paris til Ludwigshafen am Rhein, og book det tidspunkt, som passer dig bedst.
  Du finder busser mellem Paris og Ludwigshafen am Rhein, der i gennemsnit koster 275 DKK den ene vej, hvis du booker inden for de næste syv dage. Men vi anbefaler at købe busbilletter på forhånd, hvis du vil have det bedste tilbud og spare penge på din rute. Busbilletter fra Paris til Ludwigshafen am Rhein sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
  Stationer

  Importer stationer og lufthavne for denne rejse

  Paris
  Ludwigshafen am Rhein

  Busser fra %(Departure)s til %(Arrival)s – var det ikke lige det, du ledte efter`?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog

  Nyttige links