Busser Paris Dover

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
05. dec.
tir
06. dec.
ons
07. dec.
tor
08. dec.
fre
09. dec.
lør
10. dec.
søn
11. dec.
man
12. dec.
tir
13. dec.
ons
14. dec.
tor
15. dec.
fre
16. dec.
lør
17. dec.
søn
18. dec.
man
19. dec.
tir
20. dec.
ons
21. dec.
tor
22. dec.
fre
23. dec.
lør
24. dec.
søn
25. dec.

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Oversigt: Bus fra Paris til Dover

distanceAfstand264 km
changesDirekte busNej
carriersBusselskaberOuibus, Eurolines France eller Flixbus

Med bussen fra Paris til Dover er denne rute 264 km lang med vores partnere som Ouibus, Eurolines France eller Flixbus. Der er direkte forbindelser med bus. Rejsende rejser oftest fra Paris Gare de Lyon og ankommer til Dover, Foot Passenger Terminal.

Busselskaber: FlixBus fra Paris til Dover

Find den bedste rejse mellem Paris og Dover med Omios samarbejdspartnere FlixBus. Du finder de bedste tilbud, rejseplaner og billetter, så du kan booke en billig rejse.

FlixBus

Book din busbillet fra FlixBus på Omio, når du skal fra Paris til Dover, og få en nem og afslappende rejse. Tjek de opdaterede busplaner fra FlixBus, så du kan vælge rejsetidspunkter, sammenligne de hurtigste ruter mellem Paris og Dover samt faciliteterne på din rejseklasse, og køb de busbilletter fra FlixBus, som passer til dit budget. Afstanden mellem Paris og Dover er 264 km, og du finder de bedste priser på en enkeltbillet fra Paris til Dover med FlixBus, hvis du booker på forhånd. Hvis du hellere vil finde din billet til FlixBus i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er en mobilbillet, så du ikke behøver at udskrive den, inden du skal med bussen. Så slipper du også for at vente i kø ved busterminal for at købe din busbillet. Så book nemt og hurtigt dine busbilletter online, så du kan glæde dig til din rejse med FlixBus.

  Rejstip: Busser fra Paris til Dover

  Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Dover. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Paris til Dover.
  FAQs
  Du skal forvente en afstand på ca. 264 km fra Paris til Dover, når du rejser med bus. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før rejsen.

  Når du rejser med bus fra Paris til Dover, er det godt at vide, hvilke busstationer, der er de mest populære. I Paris er Paris Gare de Lyon den mest benyttede station, og i Dover er det Dover, Foot Passenger Terminal.

  Den busterminal, de fleste Omio-brugere benytter fra Paris, er Paris Gare de Lyon, og den ligger 2, 7 km fra centrum. Den mest populære rutebilstation i Dover er Dover, Foot Passenger Terminal, og den ligger 2, 2 km fra bymidten.

  Med Ouibus, Eurolines France eller Flixbus kan du rejse hurtigt fra Paris til Dover. På Omios hjemmeside kan du også undersøge, hvad de andre busselskaber har at tilbyde og dermed få den bedste pris.
  Stationer

  Importer stationer og lufthavne for denne rejse

  Paris
  Dover

  Busser fra %(Departure)s til %(Arrival)s – var det ikke lige det, du ledte efter`?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog

  Nyttige links