[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuta

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tor.
21. okt.
665 krVy Bus4You
444 krVy Bus4You
Find priser
2159 krDFDS
fre.
22. okt.
659 krVy Bus4You
501 krVy Bus4You
1126 krSas Airways
4497 krDFDS
lør.
23. okt.
632 krVy Bus4You
448 krFlixbus
731 krNorwegian Air Shuttle
2170 krDFDS
søn.
24. okt.
651 krVy Bus4You
448 krFlixbus
881 krNorwegian Air Shuttle
758 krDFDS

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Rejstip

Busser fra Oslo til Københavns Lufthavn
Du kan nemt tage bussen til Københavns Lufthavn. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Oslo til Københavns Lufthavn.
FAQs
Hvordan kommer jeg med turistbus fra Oslo til Københavns Lufthavn billigst muligt?
De billgste bus billetter fra Oslo til Københavns Lufthavn koster 444 DKK. Prisen afhænger dog af hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
Hvad koster det i gennemsnit at komme med bus fra Oslo til Københavns Lufthavn?
I gennemsnit koster det at rejse med turistbus fra Oslo til Københavns Lufthavn. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
Hvad er afstanden imellem Oslo og Københavns Lufthavn med bus i kilometer?
Der er ca. 489 km fra Oslo til Københavns Lufthavn, når du rejser med turistbus. Priserne varierer alt efter hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
Hvor lang tid tager rejsen med bus bus fra Oslo til Københavns Lufthavn?
Det er altid godt at vide hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med bus fra Oslo til Københavns Lufthavn, varer rejsen ca. 8 h 10 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde hvad du har brug for.
Hos hvilke busselskaber kan jeg købe billetter fra Oslo til Københavns Lufthavn?
Omio arbejder med mange busselskaber for at få dig hurtigst muligt fra Oslo til Københavns Lufthavn med bus. Du kan rejse med Nettbuss, Vy Bus4You eller Flixbus eller undersøge hvilke billetter de andre busselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
Kan jeg købe returbilletter til min bus rejse imellem Oslo og Københavns Lufthavn?
Det har aldrig været lettere at bestille bus billetter imellem Oslo og Københavns Lufthavn til fornuftige priser med Omio. Du skal bare indtaste rejsetidspunk og destination, og så finder vi de billigste enkelt- eller returbilletter til dig. For at gøre det endnu nemmere, har vi også samlet al information om din rejse på app'en.
Hvilke destinationer skal jeg besøge i nærheden af Københavns Lufthavn, på min turistbus rejse fra Oslo to Københavns Lufthavn?
De af vores kunder som rejser med med bus til Københavns Lufthavn besøger ofte Berlin, Malmø eller Göteborg. Omio kan finde de bedste forbindelser fra Københavns Lufthavn og de mest populære destinationer.
Hvordan kommer jeg fra Oslo til Københavns Lufthavn hvis jeg ikke har en bil? Kan jeg rejse med turistbus i stedet?
Du kan sagtens rejse fra Oslo til Københavns Lufthavn uden bil. Lad Omio hjælpe dig med at finde og sammenligne de bedste turistbus billetter imellem Oslo og Københavns Lufthavn. Du kan endda gøre din rejse mere overskuelig ved at gemme dine billetter direkte i Omio app'en.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Oslo
Oslo
Faciliteter
Oslo - Bussterminal, Galleriet, nást. 5
Faciliteter

Busser fra Oslo til Københavns Lufthavn – var det ikke lige det, du ledte efter`?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.