[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Currency

De billigste busser fra Oslo til Halmstad

Tider og priser for 10. dec.

Cheapest

331 kr

Average

331 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Gennemsnitsprisen for en billet fra Oslo til Halmstad ligger på omkring 331 kr, hvis du køber den på dagen, men du kan finde billigere billetter, der koster ned til 331 kr.

Cheapest
21:25Oslo, Busstasjon Galleriet5t25 02:50Halmstad, Regionbussterm./ Resecentrum
0 changes
331 kr1Enkeltbillet

Bustider Oslo til Halmstad

Viser busser for i morgen, fre. 10. december
21:25Oslo, Busstasjon Galleriet5t25 02:50Halmstad, Regionbussterm./ Resecentrum
0 changes

This is the last bus of the day

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

De hurtigste busser fra Oslo til Halmstad

Tider og priser for 10. dec.

Hurtigste rejse

5 t 25 m

Gennemsnit

5 t 25 m

Busser pr. dag

1

Afstand

381 km

Ud af de 1 busafgange, der hver dag kører fra Oslo til Halmstad, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Disse direkte tog tilbagelægger strækningen 381 km på en gennemsnitstid på 5 t 25 m , men hvis du planlægger det rigtigt, kan nogle tog få dig frem på bare 5 t 25 m .

De langsomste busser tager 5 t 25 m og omfatter typisk et skift eller to på vejen, men hvis du rejser på et budget, kan dette muligvis være en måde at spare lidt penge på.

rejsetid
21:25Oslo, Busstasjon Galleriet5t25 02:50Halmstad, Regionbussterm./ Resecentrum
0 changes
331 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Rejstip: Busser fra Oslo til Halmstad

Du kan nemt tage bussen til Halmstad. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Oslo til Halmstad.
FAQs

Hvordan finder jeg de billigste turistbus billetter fra Oslo til Halmstad?

Billige bus billetter fra Oslo til Halmstad kan koste så lidt som276 DKK. Priserne varierer dog alt efter hvor tidligt du reserverer dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.

Hvor meget skal man i gennemsnit betale for turistbus billetter fra Oslo til Halmstad?

I gennemsnit koster det at rejse med bus fra Oslo til Halmstad. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.

Hvad er afstanden imellem Oslo og Halmstad med bus?

Når du rejser med turistbus fra Oslo til Halmstad, skal du regne med en afstand på 380 km. Jo tidligere du booker dine billetter, jo billigere kan du få din rejse.

Hvor lang tid tager rejsen med bus turistbus fra Oslo til Halmstad?

Rejsetiden imellem fra Oslo og Halmstad varierer alt efter hvilke dage, du rejser på, men gennemsnitligt tager en bus rejse fra Oslo til Halmstad 5 h 18 min. Brug Omio app'en eller hjemmesiden til at finde den bedste forbindelse og den billigste pris på din rejse.

Hvis jeg vil rejse med turistbus fra Oslo til Halmstad, hvilke rutebilstationer kan jeg så benytte?

Når du rejser med bus fra Oslo til Halmstad, så er det godt at vide hvilke busstationer, der er de mest populære. I Oslo er Oslo Bussterminal den mest benyttede station, og i Halmstad er det Halmstad, Hallarna (Parking).

Hvor ligger busterminaler ne i Oslo og i Halmstad?

Når du planlægger din rejse til Halmstad fra Oslo, er det en fordel at vide hvor langt rutebilstationer befinder sig fra bymidten. Den mest besøgte rutebilstation i Oslo er Oslo Bussterminal, ca. 765 m væk fra centrum. I Halmstad er den mest populære rutebilstation Halmstad, Hallarna (Parking) og ligger 3.7 km udenfor byen.

Hvilke busselskaber tilbyder billige billetter imellem Oslo og Halmstad?

Hvis du leder efter billige billetter til din turistbus fra Oslo til Halmstad, kan Nettbuss eller Flixbus med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere busselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.

Hvem tilbyder direkte rejser med bus fra Oslo til Halmstad?

Hvis du vil rejse direkte fra Oslo til Halmstad med turistbus, anbefales det at rejse med Flixbus. Hvis du ikke kan finde nogen direkte forbindelser, så lad Omio hjælpe dig med at finde den bedst mulige løsning, så du får en glat rejse.

Hvordan køber jeg turistbus billetter fra Oslo Halmstad?

Det har aldrig været lettere at bestille bus billetter imellem Oslo og Halmstad til fornuftige priser med Omio. Du skal bare indtaste rejsetidspunk og destination, og så finder vi de billigste enkelt- eller returbilletter til dig. For at gøre det endnu nemmere, har vi også samlet al information om din rejse på app'en.

Hvilke destinationer skal jeg besøge i nærheden af Halmstad, på min turistbus rejse fra Oslo to Halmstad?

Mange af vores kunder som rejser med med bus fra Oslo til Halmstad stopper ikke i Halmstad. Göteborg, København eller Stockholm er nogle af de mest populære destinationer i nærheden af Halmstad. Lad Omio hjælpe dig med at finde billige med turistbus billetter til disse top-destinationer!

Hvordan kommer jeg fra Oslo til Halmstad hvis jeg ikke har en bil? Kan jeg rejse med bus i stedet?

Det er ikke noget problem at komme fra Oslo til Halmstad uden en bil. Kig på Omios hjemmeside, og find de bedste bus billetter fra Oslo til Halmstad. Du kan samle alle dine billetter på Omio app'en for et hurtigt overbik og en nem rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Oslo
Halmstad
Oslo
Faciliteter
Oslo - Bussterminal, Galleriet, nást. 5
Faciliteter

Busser fra Oslo til Halmstad – var det ikke lige det, du ledte efter`?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.