[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuta

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre.
22. okt.
598 krFlixbus
1644 krCityjet
lør.
23. okt.
614 krFlixbus
997 krSas Airways
søn.
24. okt.
599 krFlixbus
2113 krCityjet
man.
25. okt.
432 krFlixbus
997 krSas Airways

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Rejstip

Busser fra Oslo til Århus
Du kan nemt tage bussen til Århus. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Oslo til Århus.
FAQs
Hvordan finder jeg de billigste bus billetter fra Oslo til Århus?
De billgste bus billetter fra Oslo til Århus koster 432 DKK. Prisen afhænger dog af hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
Hvor meget koster det i gennemsnit med turistbus fra Oslo til Århus?
I gennemsnit koster det at rejse med turistbus fra Oslo til Århus. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
Hvad er afstanden imellem Oslo og Århus med turistbus i kilometer?
Du skal forvente en afstand på ca. 418 km fra Oslo til Århus, når du rejser med bus. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før din rejse.
Hvor lang tid tager det at rejse med turistbus mellem Oslo og Århus?
Den gennemsnitlige rejsetid fra Oslo til Århus varer 13 h 20 min med bus, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage kan rejsetiden vare længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter til din rejse på Omio.
Hvad er den mest populære busterminal i Århus og i Oslo?

Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte busterminaler. De fleste rejsende fra Oslo rejser fra Oslo Bussterminal, og flertallet af de rejsende ankommer til Aarhus, Studenternes Hus/Nordre Ringgade i Århus.

Hvorfra kan jeg komme med turistbus fra Oslo til Århus?

Den busterminal som flest Omio brugere benytter, når de rejser fra Oslo hedder Oslo Bussterminal og den ligger 0 km fra centrum. Den mest populære busterminal i Århus hedder Aarhus, Studenternes Hus/Nordre Ringgade og ligger 1 km fra bymidten.

Hvilke busselskaber tilbyder transport mellem Oslo og Århus?
Med Flixbus kan du rejse hurtigt fra Oslo til Århus. På Omios hjemmeside kan du også undersøge hvad de andre busselskaber har at tilbyde og dermed få den bedste pris.
Hvor kan jeg bestille billetter til bus fra Oslo til Århus?
Spar penge, og lad Omio hjælpe dig med at finde de bedste tilbud på bus billetter fra Oslo til Århus. Vi har samlet al den information om din rejse, som du har brug for, på vores app. Så bliver det ikke lettere.
Når jeg ankommer i Århus fra Oslo med turistbus, hvor skal jeg ellers tage hen i Århus og omegn?
Hvis du planlægger at rejse til Århus med bus, er der masser af muligheder for at besøge andre steder, som f. Eks. København, Hamborg eller Berlin. Hos Omio kan du finde de bedste forbindelser imellem Århus og disse seværdige destinationer.
Hvis jeg ikke har bil, hvordan finder jeg den bedste rute med bus fra Oslo til Århus?
Omio kan hjælpe dig. Du behøver ikke en bil for at rejse Oslo til Århus. Søg på vores hjemmeside, og find de bedste og billigste bus billetter fra Oslo til Århus allerede i dag.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Oslo
Århus
Oslo
Faciliteter
Oslo - Bussterminal, Galleriet, nást. 5
Faciliteter

Busser fra Oslo til Århus – var det ikke lige det, du ledte efter`?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.