Busser Murcia Marseille

De billigste busser fra Murcia til Marseille

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

446 kr

Gennemsnit

567 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Union Ivkoni International
14:30Murcia18t30 09:00Marseille
0 skift
446 kr1Enkeltbillet
Flixbus
14:00Murcia16t00 06:00Marseille
0 skift
553 kr1Enkeltbillet
Flixbus
17:10Murcia20t10 13:20Marseille
0 skift
703 kr1Enkeltbillet

Bustider Murcia til Marseille

Viser busser for i morgen, fredag 24. marts
Flixbus
14:00Murcia16t00 06:00Marseille
0 skift
Union Ivkoni International
14:30Murcia18t30 09:00Marseille
0 skift
Flixbus
17:10Murcia20t10 13:20Marseille
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.

De hurtigste busser fra Murcia til Marseille

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

16 t

Gennemsnit

18 t 13 m

Busser pr. dag

3

Afstand

806 km

Ud af de 3 busafgange, der hver dag kører fra Murcia til Marseille, kører 3 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Flixbus
14:00Murcia16t00 06:00Marseille
0 skift
553 kr1Enkeltbillet
Union Ivkoni International
14:30Murcia18t30 09:00Marseille
0 skift
446 kr1Enkeltbillet
Flixbus
17:10Murcia20t10 13:20Marseille
0 skift
703 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Marseille?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra Murcia til Marseille

distanceAfstand805 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus19 t. 10 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus426 DKK
frequencyAntal Bus2 dagligt
changesDirekte busJa, der er 1 direkte bus dagligt
carriersBusselskaberBlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Flixbus eller Union Ivkoni International

Med bussen fra Murcia til Marseille er denne rejse 805 km lang og tager i gennemsnit 19 t. 10 min. med vores partnere som BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, Flixbus eller Union Ivkoni International. Normalt det 2 busser om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste busbillet på denne rute for helt ned til 426 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 426 DKK. Rejsende rejser oftest fra Murcia, Estacion de Autobuses og ankommer til Marseille, Gare Saint-Charles.

Busselskaber: FlixBus fra Murcia til Marseille

Rejs fra Murcia til Marseille fra 426 DKK med Omios samarbejdspartnere FlixBus. Du kan sammenligne rejsetider og billetter, så du kan booke busser til en billig pris.

FlixBus

Hvis du er ude efter billige busbilletter fra FlixBus imellem Murcia og Marseille, så tjek Omio! Enkeltbilletter fra Murcia til Marseille koster helt ned til 426 DKK, hvis du booker i forvejen. Vi hjælper dig med at komme til Marseille fra Murcia ved at vise dig de seneste tilbud busplaner og billetter fra FlixBus på denne rute, der er 805 km. Du kan også se relevant billetinformation for hver rejseklasse på denne rejse, såsom tilladt bagage og faciliteter ombord hos FlixBus. Hvis du søger efter billetter fra FlixBus imellem Murcia og Marseille i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive, inden du tager bussen. Uanset om du er ude efter den billigste, hurtigste eller tidligste bus mellem Murcia og Marseille, gør Omio det nemmere end nogensinde at finde den hos FlixBus, så du kan nyde en nem og bekvem rejse.

Rejstip: Busser fra Murcia til Marseille

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Marseille. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Murcia til Marseille.
FAQs
Du kan købe busbilletter fra Murcia til Marseille så billigt som 426 DKK, alt efter hvor tidligt du bestiller dine busbilletter. Vi anbefaler, at du booker på Omio i så god tid som muligt for at få de billigste priser.
Det koster i gennemsnit 426 DKK at rejse med bus fra Murcia til Marseille. Priserne varierer dog alt efter, hvornår du bestiller. Som regel er det bedst at være i god tid, hvis du vil have en god pris.
Der er ca. 805 km fra Murcia til Marseille, når du rejser med bus. Priserne varierer alt efter, hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
Rejsetiden fra Murcia til Marseille er på ca. 19 t. 10 min.   med bus. Den kan dog variere alt efter, hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller i appen.

Vores kunder, som booker billige rejser med bus fra Murcia til Marseille, rejser oftest via Murcia, Estacion de Autobuses og Marseille, Gare Saint-Charles. Book dine billetter på Omio i dag.

Hvis du planlægger at rejse med bus fra Murcia, skal du regne med en afstand på 1.4 km fra centrum og til Murcia, Estacion de Autobuses, som er den busstation, de fleste rejsende benytter. Efter din ankomst til Marseille, skal du regne med en tur på 1.9 km fra den populære Marseille, Gare Saint-Charles og ind til bymidten.

I gennemsnit det 2 busser om dagen fra Murcia til Marseille. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
Dagens første bus fra Murcia til Marseille afgår kl. 14. 30   og dagens sidste bus fra Murcia til Marseille afgår kl. 14. 30. Tjek den nyeste busplan fra Murcia til Marseille på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
Hvis du booker en busbillet fra Murcia til Marseille inden for de næste syv dage, kan du finde enkeltbilletter, der i gennemsnit koster 426 DKK. Vi anbefaler dog, at du booker din busrejsen på forhånd for at få de bedste priser. Busbilletter mellem Murcia og Marseille sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.

Busser fra Murcia til Marseille – var det ikke lige det, du ledte efter`?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Mest populære busforbindelser

HjemBusserBusser MarseilleBusser Murcia Marseille

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog