Busser Murcia Lyon

De billigste busser fra Murcia til Lyon

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

711 kr

Gennemsnit

790 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Flixbus
12:20Murcia18t15 06:35Lyon
0 skift
711 kr1Enkeltbillet
Flixbus
17:10Murcia18t05 11:15Lyon
0 skift
869 kr1Enkeltbillet

Bustider Murcia til Lyon

Viser busser for i morgen, fredag 24. marts
Flixbus
12:20Murcia18t15 06:35Lyon
0 skift
Flixbus
17:10Murcia18t05 11:15Lyon
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.
ons
12. apr.
tor
13. apr.

De hurtigste busser fra Murcia til Lyon

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

18 t 5 m

Gennemsnit

18 t 10 m

Busser pr. dag

2

Afstand

994 km

Ud af de 2 busafgange, der hver dag kører fra Murcia til Lyon, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Flixbus
17:10Murcia18t05 11:15Lyon
0 skift
869 kr1Enkeltbillet
Flixbus
12:20Murcia18t15 06:35Lyon
0 skift
711 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Lyon?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra Murcia til Lyon

distanceAfstand994 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus18 t. 5 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus579 DKK
frequencyAntal Bus2 dagligt
changesDirekte busJa, der er 2 direkte busser dagligt
carriersBusselskaberFlixbus, Eurolines Switzerland eller Alsa

Med bussen fra Murcia til Lyon er denne rute 994 km lang og tager i gennemsnit 18 t. 5 min. med vores partnere som Flixbus, Eurolines Switzerland eller Alsa. Normalt det 2 busser om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste busbillet på denne tur for helt ned til 474 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 579 DKK. Rejsende rejser oftest fra Murcia, Estacion de Autobuses og ankommer til Lyon, Gare Perrache.

Busselskaber: FlixBus og Alsa fra Murcia til Lyon

Med busser fra FlixBus og Alsa finder du din rejse imellem Murcia og Lyon fra 474 DKK. Med mere end 1000 selskaber på Omio, kan du finde de bedste busplaner og billetter til din rejse.

Alsa
FlixBus

Alsa er den største udbyder af busrejser i Spanien. Som datterselskab i det britiske busselskab National Express tilbyder Alsa mange regionale, nationale og internationale ruter og transporterer mere end 300 millioner passagerer om året. Alsa har en imponerende flåde af busser med forskellige komfortniveauer og faciliteter. Udover Alsa Normals busser med gratis wi-fi, toiletter, fodstøtter og underholdning ombord har Alsa Supra, Alsa Eurobus og Alsa Premiums busser mere luksuriøse faciliteter, afhængigt af den specifikke rute. Udover standardbilletter har Alsa også andre typer af busbilletter på udvalgte ruter f.   eks. Til minimumspriser, med rabat og med fleksibilitet.

  Det er nemt at booke din busbillet med FlixBus fra Murcia til Lyon online på Omio. Du skal blot tjekke de aktuelle busplaner fra FlixBus for at finde de bedste afrejsetidspunkter, sammenligne den bedste rute fra Murcia til Lyon, se den relevante rejseinformation bussen (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord) og booke billige busbilletter fra FlixBus online. Prisen for en bus med FlixBus starter ved 474 DKK den ene vej, hvis du booker på forhånd. Du skal regne med at rejse omkring 994 km. Hvis du søger efter busser fra FlixBus i Omio-appen, kan du med det samme se, om billetterne fra FlixBus er mobilbilletter, så du ikke skal udskrive dem til din bus. Lad Omio gøre alt arbejdet med at finde den bedste busbillet fra Murcia til Lyon med FlixBus, så du kan få en nem og bekvem rejse.

  Rejstip: Busser fra Murcia til Lyon

  Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Lyon. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Murcia til Lyon.
  FAQs
  Billige busbilletter fra Murcia til Lyon kan koste så lidt som 474 DKK. Priserne varierer dog alt efter, hvor tidligt du booker dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
  Gennemsnitsprisen for busbilletter fra Murcia til Lyon er 579 DKK. Vil du gerne have de billigste billetter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
  Afstanden imellem Murcia og Lyon er ca. 994 km med bus. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
  Det er altid godt at vide, hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med bus fra Murcia til Lyon, varer rejsen ca. 18 t. 5 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde det, du har brug for.

  De mest populære rutebilstationer i Murcia og Lyon er Murcia, Estacion de Autobuses og Lyon, Gare Perrache. På din tur fra Murcia til Lyon er det sandsynligt, at du også vil rejse fra og ankomme til disse rutebilstationer.

  Hvis du planlægger at rejse med bus fra Murcia, skal du regne med en afstand på 1.4 km fra centrum og til Murcia, Estacion de Autobuses, som er den busterminal, de fleste rejsende benytter. Efter din ankomst til Lyon, skal du regne med en tur på 3.1 km fra den populære Lyon, Gare Perrache og ind til bymidten.

  Det gennemsnitlige antal busser fra Murcia til Lyon er 2 om dagen. Busplaner og forbindelser kan være anderledes i weekenderne end i hverdagene.
  Dagens første bus fra Murcia til Lyon afgår kl. 12. 20   og dagens sidste bus fra Murcia til Lyon afgår kl. 12. 20. Tjek den nyeste busplan fra Murcia til Lyon på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
  Prisen på en enkeltbillet med bus fra Murcia til Lyon er i gennemsnit 579 DKK, hvis du køber inden for de næste syv dage. Vi anbefaler dog, at du booker dine billetter før den planlagte afrejsedato, hvis du vil have de bedste priser på busser fra de forskellige busselskaber, der tilbyder denne rute. Du kan normalt finde busbilletter mellem Murcia og Lyon et par måneder i forvejen.

  Busser fra Murcia til Lyon – var det ikke lige det, du ledte efter`?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  HjemBusserBusser LyonBusser Murcia Lyon

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog