Busser München Milano

De billigste busser fra München til Milano

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

237 kr

Gennemsnit

373 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
15:30München, ZOB7t30 23:00Milano, Autostazione Lampugnano
0 skift
237 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
08:00München, ZOB9t00 17:00Linate, Aeroporto di Milano-Linate
1 skift
363 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
08:00München, ZOB9t15 17:15Milano, San Donato
1 skift
363 kr1Enkeltbillet
20:20München, ZOB6t35 02:55Milano, Autostazione Lampugnano
0 skift
418 kr1Enkeltbillet
23:15München, ZOB10t40 09:55Linate, Aeroporto di Milano-Linate
1 skift
482 kr1Enkeltbillet

Bustider München til Milano

Viser busser for i morgen, fredag 24. marts
07:15München, ZOB24t45 08:00Milano, Autostazione Lampugnano
1 skift
08:45München, ZOB27t15 12:00Milano, Autostazione Lampugnano
1 skift
20:30München, ZOB25t10 21:40Milano, Autostazione Lampugnano
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.
ons
12. apr.
tor
13. apr.

De hurtigste busser fra München til Milano

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

6 t 35 m

Gennemsnit

7 t 9 m

Busser pr. dag

5

Afstand

348 km

Ud af de 5 busafgange, der hver dag kører fra München til Milano, kører 5 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
20:20München, ZOB6t35 02:55Milano, Autostazione Lampugnano
0 skift
418 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
08:00München, ZOB6t45 14:45Milano, Autostazione Lampugnano
0 skift
711 kr1Enkeltbillet
23:50München, ZOB7t00 06:50Milano, Autostazione Lampugnano
0 skift
711 kr1Enkeltbillet
15:30München, ZOB7t30 23:00Milano, Autostazione Lampugnano
0 skift
237 kr1Enkeltbillet
05:00München, ZOB7t55 12:55Milano, Autostazione Lampugnano
0 skift
711 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Milano?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra München til Milano

distanceAfstand348 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus7 t. 30 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus255 DKK
frequencyAntal Bus1 dagligt
changesDirekte busJa
carriersBusselskaberFlixbus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar Bus, STUDENT AGENCY k. S. Eller RegioJet

Med bussen fra München til Milano er denne tur 348 km lang og tager i gennemsnit 7 t. 30 min. med vores partnere som Flixbus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar Bus, STUDENT AGENCY k. S. Eller RegioJet. Normalt det 1 bus om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rute ligger omkring 255 DKK, koster den billigste busbillet helt ned til 197 DKK. Rejsende rejser oftest fra München, ZOB og ankommer til Milan, Stazione Centrale.

Busselskaber: Student Agency, FlixBus og BlaBlaCar Bus fra München til Milano

For helt ned til 197 DKK kan du rejse med bus fra München til Milano med Student Agency, FlixBus og BlaBlaCar Bus. Omio viser dig de bedste tilbud, rejseplaner og billetter på denne rejse.

Student Agency
FlixBus
BlaBlaCar Bus

RegioJet er det førende busselskab i Tjekkiet. Vælg blandt følgende billettyper på din næste busrejse imellem München og Milano: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax og Business.

  Omio hjælper dig med at finde den perfekte bus fra München til Milano med FlixBus. Uanset om du søger efter den hurtigste, tidligste eller billigste bus mellem München og Milano, viser Omio dig aktuelle busplaner, billetter, priser og anden rejseinformation fra FlixBus (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), så du kan finde den busbillet, der passer bedst til din rejse fra München til Milano. Du skal forvente at rejse omkring 348 km fra München til Milano med FlixBus. Når du er klar, kan du købe dine enkeltbilletter imellem München og Milano hos FlixBus med priser helt ned til 197 DKK, hvis du booker på forhånd. Hvis du bruger Omio-appen til at booke din billet, kan du straks se, om du har en mobilbillet, så du slipper for at købe den på busterminal, inden du skal med bussen. Så book nemt dine billetter online, og glæd dig til en problemfri rejse med FlixBus.

  Omio hjælper dig med at sammenligne og booke den perfekte bus med BlaBlaCar Bus imellem München og Milano, så du får en nem og afslappende tur. Se de seneste busplaner fra BlaBlaCar Bus, så du kan vælge de bedste afrejsetidspunkter, tjek rejseinformation om bussen fra München til Milano med BlaBlaCar Bus (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), sammenlign de bedste forbindelser på din rute fra München til Milano, og book så nemt en billig busbillet. Afstanden imellem München og Milano med bus er cirka 348 km. Du kan booke billige enkeltbilletter til bussen med BlaBlaCar Bus, hvis du booker på forhånd. Når du søger efter billetter fra BlaBlaCar Bus mellem München og Milano i Omio-appen, kan du også nemt se, om der er tale om mobilbilletter, så du slipper for at udskrive dem, inden din bus. Book den perfekte busbillet fra München til Milano med BlaBlaCar Bus online, og nyd din rejse.

   Rejstip: Busser fra München til Milano

   Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Milano. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra München til Milano.
   FAQs
   Billige busbilletter fra München til Milano kan koste så lidt som 197 DKK. Priserne varierer dog alt efter, hvor tidligt du booker dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
   Busbilletter fra München til Milano koster i gennemsnit 255 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt, eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud.
   Før du planlægger din rejse fra München til Milano, er det en fordel at vide, at der er 348 km fra München til Milano, når du rejser med bus. Omio kan hjælpe dig med at finde billige busbilletter, især hvis du booker i god tid.
   Det er altid godt at vide, hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med bus fra München til Milano, varer rejsen ca. 7 t. 30 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde det, du har brug for.

   Når du rejser med bus fra München til Milano, er det godt at vide, hvilke busterminaler, der er de mest populære. I München er München, ZOB den mest benyttede station, og i Milano er det Milan, Stazione Centrale.

   Den busterminal, de fleste Omio-brugere benytter fra München, er München, ZOB, og den ligger 4.2 km fra centrum. Den mest populære rutebilstation i Milano er Milan, Stazione Centrale, og den ligger 4.1 km fra bymidten.

   Ja, du kan finde direkte busser fra München til Milano på Omio med Flixbus, så du ikke behøver at skifte undervejs. At rejse direkte med bus er normalt mere bekvemt og sparer dig for tid, så det er en god idé at holde øje, når du booker din busbillet.
   I gennemsnit det 1 bus om dagen fra München til Milano. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
   Dagens tidligste bus går fra München til Milano kl. 19. 20. Dagens seneste bus går fra München til Milano kl. 19. 20. Du finder den nyeste busplan fra München til Milano på Omio, hvor du kan booke din rejse og vælge det afrejsetidspunkt, der passer bedst.
   Du finder busser imellem München og Milano, der i gennemsnit koster 255 DKK den ene vej, hvis du booker inden for de næste syv dage. Men vi anbefaler at købe busbilletter på forhånd, hvis du vil have det bedste tilbud og spare penge på din tur. Busbilletter fra München til Milano sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
   HjemBusserBusser MilanoBusser München Milano

   Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

   Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

   ios-badge
   android-badge
   Hand With Phone
   Valuta
   Sprog