Busser München Lyon

De billigste busser fra München til Lyon

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

395 kr

Gennemsnit

395 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
04:45München, ZOB10t05 14:50Lyon
0 skift
395 kr1Enkeltbillet

Bustider München til Lyon

Viser busser for i morgen, fredag 24. marts
04:45München, ZOB10t05 14:50Lyon
0 skift
07:15München, ZOB18t15 01:30Lyon, Gare Perrache
1 skift
08:45München, ZOB18t45 03:30Lyon, Gare Perrache
1 skift
20:30München, ZOB18t20 14:50Lyon, Gare Perrache
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.
ons
12. apr.
tor
13. apr.

De hurtigste busser fra München til Lyon

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

10 t 5 m

Gennemsnit

10 t 5 m

Busser pr. dag

1

Afstand

575 km

Ud af de 1 busafgange, der hver dag kører fra München til Lyon, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
04:45München, ZOB10t05 14:50Lyon
0 skift
395 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Lyon?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra München til Lyon

distanceAfstand575 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus10 t. 5 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus394 DKK
frequencyAntal Bus1 dagligt
changesDirekte busJa, der er 1 direkte bus dagligt
carriersBusselskaberFlixbus, BlaBlaCar, RegioJet, STUDENT AGENCY k. S. Eurolines Switzerland eller BlaBlaCar Bus

Med bussen fra München til Lyon er denne rute 575 km lang og tager i gennemsnit 10 t. 5 min. med vores partnere som Flixbus, BlaBlaCar, RegioJet, STUDENT AGENCY k. S. Eurolines Switzerland eller BlaBlaCar Bus. Normalt det 1 bus om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste busbillet på denne rute for helt ned til 300 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 394 DKK. Rejsende rejser oftest fra München, ZOB og ankommer til Lyon, Gare Perrache.

Busselskaber: FlixBus, Student Agency og BlaBlaCar Bus fra München til Lyon

Rejs fra München til Lyon fra 300 DKK med Omios samarbejdspartnere FlixBus, Student Agency og BlaBlaCar Bus. Du kan sammenligne rejsetider og billetter, så du kan booke busser til en populær pris.

BlaBlaCar Bus
Student Agency
FlixBus

Hvis du er ude efter billige busbilletter fra BlaBlaCar Bus imellem München og Lyon, så tjek Omio! Enkeltbilletter er billige fra München til Lyon, hvis du booker i forvejen. Vi hjælper dig med at komme til Lyon fra München ved at vise dig de seneste tilbud, busplaner og billetter fra BlaBlaCar Bus på denne rute, der er 575 km. Du kan også se relevant billetinformation for hver rejseklasse på denne rute, såsom tilladt bagage og faciliteter ombord hos BlaBlaCar Bus. Hvis du søger efter billetter fra BlaBlaCar Bus imellem München og Lyon i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive, inden du tager bussen. Uanset om du er ude efter den billigste, hurtigste eller tidligste bus imellem München og Lyon, gør Omio det nemmere end nogensinde at finde den hos BlaBlaCar Bus, så du kan nyde en nem og bekvem rejse.

  RegioJet er det førende busselskab i Tjekkiet. Vælg blandt følgende billettyper på din næste busrejse mellem München og Lyon: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax og Business.

  Information om bus med Student Agency fra München til Lyon:

  • Gennemsnitlig rejsetid: 10 t. 50 min.
  • Hyppighed med Student Agency: 1 dagligt

  Hvis du er ude efter billige busbilletter fra FlixBus imellem München og Lyon, så tjek Omio! Enkeltbilletter fra München til Lyon koster helt ned til 300 DKK, hvis du booker i forvejen. Vi hjælper dig med at komme til Lyon fra München ved at vise dig de seneste tilbud busplaner og billetter fra FlixBus på denne rute, der er 575 km. Du kan også se relevant billetinformation for hver rejseklasse på denne tur, såsom tilladt bagage og faciliteter ombord hos FlixBus. Hvis du søger efter billetter fra FlixBus fra München til Lyon i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive, inden du tager bussen. Uanset om du er ude efter den billigste, hurtigste eller tidligste bus fra München til Lyon, gør Omio det nemmere end nogensinde at finde den hos FlixBus, så du kan nyde en nem og bekvem rejse.

  Rejstip: Busser fra München til Lyon

  Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Lyon. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra München til Lyon.
  FAQs
  De billigste busbilletter fra München til Lyon koster 300 DKK. Prisen afhænger dog af, hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
  Det koster i gennemsnit 394 DKK at rejse med bus fra München til Lyon. Priserne varierer dog alt efter, hvornår du bestiller. Som regel er det bedst at være i god tid, hvis du vil have en god pris.
  Du skal forvente en afstand på ca. 575 km fra München til Lyon, når du rejser med bus. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før rejsen.
  Rejsetiden imellem München og Lyon varierer alt efter, hvilke dage du rejser på, men gennemsnitligt tager en busrejsen fra München til Lyon 10 t. 5 min. Brug Omio-appen eller hjemmesiden til at finde den bedste forbindelse og den billigste pris på din rejse.

  Hvis du rejser fra München til Lyon, er der størst sandsynlighed for, at du kommer til at rejse via München, ZOB og Lyon, Gare Perrache, da det er de mest populære busterminaler.

  Når du planlægger din rejse til Lyon fra München, er det en fordel at vide, hvor langt rutebilstationerne befinder sig fra centrum. Den mest besøgte rutebilstation i München er München, ZOB ca. 4.2 km fra centrum. I Lyon er den mest populære busstation Lyon, Gare Perrache, og den ligger 3.1 km uden for centrum.

  Ja, der er 1 direkte bus gange dagligt fra München til Lyon. Du kan vælge at rejse med Flixbus eller STUDENT AGENCY k. S.   og slippe for at skifte undervejs. En direkte rejse med bus er normalt hurtigere, så det er en god idé at holde øje med, når du booker en billet til denne rute.
  I gennemsnit det 1 bus om dagen fra München til Lyon. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
  Du kan tidligst tage bussen fra München til Lyon kl. 19. 45   og senest tage bussen fra München til Lyon kl. 19. 45. Se de nyeste busplaner fra München til Lyon på Omio, og book det tidspunkt, der passer dig bedst at tage bussen på denne rute.
  Prisen på en enkeltbillet med bus fra München til Lyon er i gennemsnit 394 DKK, hvis du køber inden for de næste syv dage. Vi anbefaler dog, at du booker dine billetter før den planlagte afrejsedato, hvis du vil have de bedste priser på busser fra de forskellige busselskaber, der tilbyder denne rejse. Du kan normalt finde busbilletter mellem München og Lyon et par måneder i forvejen.

  Busser fra München til Lyon – var det ikke lige det, du ledte efter`?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  Mest populære busforbindelser

  HjemBusserBusser LyonBusser München Lyon

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog