Busser München Barcelona

De billigste busser fra München til Barcelona

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

1105 kr

Gennemsnit

1237 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

2nd Cheapest
08:45München, ZOB30t00 14:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 skift
1105 kr1Enkeltbillet
07:15München, ZOB28t15 11:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 skift
1263 kr1Enkeltbillet
20:30München, ZOB27t15 23:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 skift
1342 kr1Enkeltbillet

Bustider München til Barcelona

Viser busser for i morgen, fredag 24. marts
07:15München, ZOB28t15 11:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 skift
08:45München, ZOB30t00 14:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 skift
20:30München, ZOB27t15 23:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.
ons
12. apr.
tor
13. apr.

De hurtigste busser fra München til Barcelona

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

1d 3 t 15 m

Gennemsnit

1d 3 t 15 m

Busser pr. dag

1

Afstand

1055 km

Det er vanskeligt at komme fra München til Barcelona uden at skifte mindst én gang.

20:30München, ZOB27t15 23:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 skift
1342 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Barcelona?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra München til Barcelona

distanceAfstand1054 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus23 t. 5 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus823 DKK
frequencyAntal Bus1 dagligt
changesDirekte busJa, der er 1 direkte bus dagligt
carriersBusselskaberBlaBlaCar Bus, Flixbus eller Eurolines Switzerland

Med bussen fra München til Barcelona er denne rute 1054 km lang og tager i gennemsnit 23 t. 5 min. med vores partnere som BlaBlaCar Bus, Flixbus eller Eurolines Switzerland. Normalt det 1 bus om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste busbillet på denne tur for helt ned til 608 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 823 DKK. Rejsende rejser oftest fra München, ZOB og ankommer til Barcelona, Estació d'Autobusos Nord.

Busselskaber: FlixBus og BlaBlaCar Bus fra München til Barcelona

Køb dine officielle busbilletter mellem München og Barcelona hos FlixBus og BlaBlaCar Bus for ned til 608 DKK på Omio. Find busplaner og billetter fra mere end 1000 selskaber, så du kan sammenligne og booke din rute til en populær pris.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus er det bedste valg, når du vil rejse med bus imellem München og Barcelona. Omio viser dig hurtigt aktuelle busplaner fra FlixBus for rejser mellem München og Barcelona, og gør det nemmere end nogensinde at købe busbilletter online til den billigste, hurtigste eller tidligste tur. Afstanden imellem München og Barcelona er omkring 1054 km, og den billigste enkeltbillet fra FlixBus koster fra 608 DKK. Når du tjekker de seneste busplaner fra FlixBus mellem München og Barcelona, kan du også se rejseinformation, såsom tilladt bagage og faciliteter ombord, og sammenligne de bedste ruter til Barcelona. Hvis du søger efter billetter fra FlixBus i Omio-appen, kan du desuden se, om der er tale om mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive. Omio kan hurtigt finde den perfekte billet fra FlixBus fra München til Barcelona, så du kan bruge mere tid på at glæde dig til rejsen.

Omio hjælper dig med at finde den perfekte bus fra München til Barcelona med BlaBlaCar Bus. Uanset om du søger efter den hurtigste, tidligste eller billigste bus mellem München og Barcelona, viser Omio dig aktuelle busplaner, billetter, priser og anden rejseinformation fra BlaBlaCar Bus (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), så du kan finde den busbillet, der passer bedst til din rejse fra München til Barcelona. Du skal forvente at rejse omkring 1054 km imellem München og Barcelona med BlaBlaCar Bus. Når du er klar, kan du købe dine enkeltbilletter imellem München og Barcelona hos BlaBlaCar Bus med priser helt ned til 632 DKK, hvis du booker på forhånd. Hvis du bruger Omio-appen til at booke din billet, kan du straks se, om du har en mobilbillet, så du slipper for at købe den på busstation, inden du skal med bussen. Så book nemt dine billetter online, og glæd dig til en problemfri rejse med BlaBlaCar Bus.

Rejstip: Busser fra München til Barcelona

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Barcelona. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra München til Barcelona.
FAQs
De billigste busbilletter fra München til Barcelona koster 608 DKK. Prisen afhænger dog af, hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
Gennemsnitsprisen for busbilletter fra München til Barcelona er 823 DKK. Vil du gerne have de billigste billetter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
Der er ca. 1054 km fra München til Barcelona, når du rejser med bus. Priserne varierer alt efter, hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
Rejsetiden imellem München og Barcelona varierer alt efter, hvilke dage du rejser på, men gennemsnitligt tager en busrejsen fra München til Barcelona 23 t. 5 min. Brug Omio-appen eller hjemmesiden til at finde den bedste forbindelse og den billigste pris på din rejse.

De mest populære busterminaler i München og Barcelona er München, ZOB og Barcelona, Estació d'Autobusos Nord. På din tur fra München til Barcelona er det sandsynligt, at du også vil rejse fra og ankomme til disse busterminaler.

Du kan rejse med bus fra München fra München, ZOB 4.2 km fra centrum. Den busterminal, som de fleste ankommer til, er Barcelona, Estació d'Autobusos Nord, der ligger 3.1 km fra centrum.

Ja, der er 1 direkte bus dagligt fra München til Barcelona, og du finder direkte forbindelser med bus på denne rejse med Flixbuspå Omio. Det er en god idé at holde øje med, når du køber din busbillet, da direkte forbindelser normalt sparer dig for tid.
I gennemsnit det 1 bus om dagen fra München til Barcelona. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
Du kan tidligst tage bussen fra München til Barcelona kl. 22. 00   og senest tage bussen fra München til Barcelona kl. 22. 00. Se de nyeste busplaner fra München til Barcelona på Omio, og book det tidspunkt, der passer dig bedst at tage bussen på denne rejse.
Hvis du booker en busbillet fra München til Barcelona inden for de næste syv dage, kan du finde enkeltbilletter, der i gennemsnit koster 823 DKK. Vi anbefaler dog, at du booker din busrejsen på forhånd for at få de bedste priser. Busbilletter fra München til Barcelona sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
HjemBusserBusser BarcelonaBusser München Barcelona

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog