Busser Milano Serravalle Scrivia

De billigste busser fra Milano til Serravalle Scrivia

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

86 kr

Gennemsnit

86 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
09:54Milano Rogoredo2t56 12:50Serravalle Scrivia
2 skift
86 kr1Enkeltbillet

Bustider Milano til Serravalle Scrivia

Viser busser for i morgen, tirsdag 31. januar
09:54Milano Rogoredo2t56 12:50Serravalle Scrivia
2 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

De hurtigste busser fra Milano til Serravalle Scrivia

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

2 t 56 m

Gennemsnit

2 t 56 m

Busser pr. dag

1

Afstand

86 km

Det er vanskeligt at komme fra Milano til Serravalle Scrivia uden at skifte mindst 2 gange.

rejsetid
09:54Milano Rogoredo2t56 12:50Serravalle Scrivia
2 skift
86 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Oversigt: Bus fra Milano til Serravalle Scrivia

distanceAfstand86 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus2 t. 56 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus86 DKK
changesDirekte busJa
carriersBusselskaberBlaBlaCar, Autostradale, Flixbus eller Regionale

Med bussen fra Milano til Serravalle Scrivia er denne rejse 86 km lang og tager i gennemsnit 2 t. 56 min. med vores partnere som BlaBlaCar, Autostradale, Flixbus eller Regionale. Der er direkte forbindelser med bus. Du får den billigste busbillet på denne tur for helt ned til 86 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 86 DKK. Rejsende rejser oftest fra Milan, Stazione Centrale og ankommer til Serravalle Scrivia.

Busselskaber: Autostradale og FlixBus fra Milano til Serravalle Scrivia

Du kan rejse med bus mellem Milano og Serravalle Scrivia med Autostradale og FlixBus for helt ned til 86 DKK. Når du søger efter rejseplaner og billetter, viser Omio dig den bedste rute.

FlixBus
Autostradale

Hvis du er ude efter billige busbilletter fra FlixBus imellem Milano og Serravalle Scrivia, så tjek Omio! Enkeltbilletter er billige fra Milano til Serravalle Scrivia, hvis du booker i forvejen. Vi hjælper dig med at komme til Serravalle Scrivia fra Milano ved at vise dig de seneste tilbud, busplaner og billetter fra FlixBus på denne rute, der er 86 km. Du kan også se relevant billetinformation for hver rejseklasse på denne tur, såsom tilladt bagage og faciliteter ombord hos FlixBus. Hvis du søger efter billetter fra FlixBus imellem Milano og Serravalle Scrivia i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive, inden du tager bussen. Uanset om du er ude efter den billigste, hurtigste eller tidligste bus fra Milano til Serravalle Scrivia, gør Omio det nemmere end nogensinde at finde den hos FlixBus, så du kan nyde en nem og bekvem rejse.

  Omio hjælper dig med at finde den perfekte bus fra Milano til Serravalle Scrivia med Autostradale. Uanset om du søger efter den hurtigste, tidligste eller billigste bus fra Milano til Serravalle Scrivia, viser Omio dig aktuelle busplaner, billetter, priser og anden rejseinformation fra Autostradale (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), så du kan finde den busbillet, der passer bedst til din rejse fra Milano til Serravalle Scrivia. Du skal forvente at rejse omkring 86 km fra Milano til Serravalle Scrivia med Autostradale. Når du er klar, kan du købe dine enkeltbilletter fra Milano til Serravalle Scrivia hos Autostradale til lave priser, hvis du booker på forhånd. Hvis du bruger Omio-appen til at booke din billet, kan du straks se, om du har en mobilbillet, så du slipper for at købe den ved rutebilstationen, inden du skal med bussen. Så book nemt dine billetter online, og glæd dig til en problemfri rejse med Autostradale.

   Rejstip: Busser fra Milano til Serravalle Scrivia

   Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Serravalle Scrivia. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Milano til Serravalle Scrivia.
   FAQs
   De billigste busbilletter fra Milano til Serravalle Scrivia koster 86 DKK. Prisen afhænger dog af, hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
   Det koster i gennemsnit 86 DKK at rejse med bus fra Milano til Serravalle Scrivia. Priserne varierer dog alt efter, hvornår du bestiller. Som regel er det bedst at være i god tid, hvis du vil have en god pris.
   Der er ca. 86 km fra Milano til Serravalle Scrivia, når du rejser med bus. Priserne varierer alt efter, hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
   Busrejsen fra Milano til Serravalle Scrivia varer ca. 2 t. 56 min. Rejsetiden varierer dog alt efter, hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender eller helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem Milano og Serravalle Scrivia.

   Vores kunder, som booker billige rejser med bus fra Milano til Serravalle Scrivia, rejser oftest via Milan, Stazione Centrale og Serravalle Scrivia. Book dine billetter på Omio i dag.

   Når du planlægger din rejse til Serravalle Scrivia fra Milano, er det en fordel at vide, hvor langt busterminalerne befinder sig fra centrum. Den mest besøgte busstation i Milano er Milan, Stazione Centrale ca. 4, 1 km fra centrum. I Serravalle Scrivia er den mest populære busterminal Serravalle Scrivia, og den ligger 98 m uden for centrum.

   Når du rejser fra Milano til Serravalle Scrivia, kan BlaBlaCar, Autostradale, Flixbus eller Regionale hjælpe dig med at finde den bedste forbindelse. Du kan også undersøge andre busselskaber og sammenligne tilbud, før du køber dine billetter.
   Ja, du kan komme direkte med bus, og du finder direkte busforbindelser på denne rejse hos BlaBlaCar  på Omio. Det er en god idé at holde øje med, når du køber din busbillet, da direkte forbindelser normalt er mere bekvemme og får dig hurtigere frem.
   Dagens første bus fra Milano til Serravalle Scrivia afgår kl. 08. 54   og dagens sidste bus fra Milano til Serravalle Scrivia afgår kl. 08. 54. Tjek den nyeste busplan fra Milano til Serravalle Scrivia på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
   Vi anbefaler generelt at booke busbilletter på forhånd for at få de bedste tilbud fra alle busselskaber, der tilbyder denne rute, og dermed spare penge. Hvis du booker busbilletter imellem Milano og Serravalle Scrivia inden for de næste syv dage, koster en envejsbillet i gennemsnit 86 DKK. For at finde de bedste priser på denne rute rute, bør du booke din busbillet fra Milano til Serravalle Scrivia et par måneder i forvejen.

   Busser fra Milano til Serravalle Scrivia – var det ikke lige det, du ledte efter`?

   Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

   HjemBusserBusser Milano Serravalle Scrivia

   Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

   Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

   ios-badge
   android-badge
   Hand With Phone
   Valuta
   Sprog