Busser Milano Paris

De billigste busser fra Milano til Paris

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

347 kr

Gennemsnit

347 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

2nd Cheapest
17:30Milano, Autostazione Lampugnano16t25 09:55Paris
1 skift
347 kr1Enkeltbillet

Bustider Milano til Paris

Viser busser for i morgen, tirsdag 31. januar
17:30Milano, Autostazione Lampugnano16t25 09:55Paris
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

De hurtigste busser fra Milano til Paris

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

16 t 25 m

Gennemsnit

16 t 25 m

Busser pr. dag

1

Afstand

640 km

Det er vanskeligt at komme fra Milano til Paris uden at skifte mindst én gang.

17:30Milano, Autostazione Lampugnano16t25 09:55Paris
1 skift
347 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Paris?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra Milano til Paris

distanceAfstand639 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus12 t.
priceGennemsnitlig billetpris for bus245 DKK
frequencyAntal Bus1 dagligt
changesDirekte busJa
carriersBusselskaberBlaBlaCar Bus, Eurolines France, Marino Autolinee, Eurolines Switzerland, Flixbus, BlaBlaCar, Ouibus, Infobus eller Movelia

Med bussen fra Milano til Paris er denne tur 639 km lang og tager i gennemsnit 12 t. med vores partnere som BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Marino Autolinee, Eurolines Switzerland, Flixbus, BlaBlaCar, Ouibus, Infobus eller Movelia. Normalt det 1 bus om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste busbillet på denne rejse for helt ned til 229 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 245 DKK. Rejsende rejser oftest fra Milano Centrale og ankommer til Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busselskaber: BlaBlaCar Bus, FlixBus og Marino Autolinee fra Milano til Paris

Du kan rejse med bus fra Milano til Paris med BlaBlaCar Bus, FlixBus og Marino Autolinee for helt ned til 229 DKK. Når du søger efter rejseplaner og billetter, viser Omio dig den bedste rute.

BlaBlaCar Bus
FlixBus
Marino Autolinee

Hvis du er ude efter billige busbilletter fra BlaBlaCar Bus mellem Milano og Paris, så tjek Omio! Enkeltbilletter fra Milano til Paris koster helt ned til 299 DKK, hvis du booker i forvejen. Vi hjælper dig med at komme til Paris fra Milano ved at vise dig de seneste tilbud busplaner og billetter fra BlaBlaCar Bus på denne rute, der er 639 km. Du kan også se relevant billetinformation for hver rejseklasse på denne tur, såsom tilladt bagage og faciliteter ombord hos BlaBlaCar Bus. Hvis du søger efter billetter fra BlaBlaCar Bus mellem Milano og Paris i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive, inden du tager bussen. Uanset om du er ude efter den billigste, hurtigste eller tidligste bus fra Milano til Paris, gør Omio det nemmere end nogensinde at finde den hos BlaBlaCar Bus, så du kan nyde en nem og bekvem rejse.

FlixBus er det bedste valg, når du vil rejse med bus fra Milano til Paris. Omio viser dig hurtigt aktuelle busplaner fra FlixBus for rejser mellem Milano og Paris, og gør det nemmere end nogensinde at købe busbilletter online til den billigste, hurtigste eller tidligste rute. Afstanden mellem Milano og Paris er omkring 639 km, og den billigste enkeltbillet fra FlixBus koster fra 229 DKK. Når du tjekker de seneste busplaner fra FlixBus mellem Milano og Paris, kan du også se rejseinformation, såsom tilladt bagage og faciliteter ombord, og sammenligne de bedste ruter til Paris. Hvis du søger efter billetter fra FlixBus i Omio-appen, kan du desuden se, om der er tale om mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive. Omio kan hurtigt finde den perfekte billet fra FlixBus mellem Milano og Paris, så du kan bruge mere tid på at glæde dig til rejsen.

Find den perfekte bus med Marino Autolinee, så du kan se frem til en bekvem og afslappende tur. Omio gør det nemt for dig at tjekke de nyeste busplaner fra Marino Autolinee og sammenligne de billigste, hurtigste og tidligste busrejser. Du kan også se relevant rejseinformation fra Marino Autolinee, f. Eks. Tilladt bagage og faciliteter ombord på den valgte rejseklasse. Når du har fundet den bedste rute, kan du booke dine billige busbilletter fra Marino Autolinee online. Du skal forvente at rejse omkring 639 km på denne tur, og du finder billige busbilletter fra Milano til Paris med Marino Autolinee, hvis du booker i forvejen. Når du søger efter billetter fra Marino Autolinee imellem Milano og Paris i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er mobilbilletter, som ikke skal udskrives. Køb hurtigt og nemt dine officielle busbilletter til Marino Autolinee online på Omio, og glæd dig til din rejse.

  Rejstip: Busser fra Milano til Paris

  Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Paris. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Milano til Paris.
  FAQs
  Billige busbilletter fra Milano til Paris kan koste så lidt som 229 DKK. Priserne varierer dog alt efter, hvor tidligt du booker dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
  Busbilletter fra Milano til Paris koster i gennemsnit 245 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt, eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud.
  Der er ca. 639 km fra Milano til Paris, når du rejser med bus. Priserne varierer alt efter, hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
  Rejsetiden imellem Milano og Paris varierer alt efter, hvilke dage du rejser på, men gennemsnitligt tager en busrejsen fra Milano til Paris 12 t. Brug Omio-appen eller hjemmesiden til at finde den bedste forbindelse og den billigste pris på din rejse.

  Hvis du rejser fra Milano til Paris, er der størst sandsynlighed for, at du kommer til at rejse via Milano Centrale og Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), da det er de mest populære busterminaler.

  Ca. 3, 7 km fra centrum finder du Milano Centrale, som er Omio-brugernes foretrukne busstation i Milano. Når du ankommer, er den mest populære rutebilstation Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), og den ligger i en afstand af 4, 1 km fra det centrale Paris.

  Hvis du leder efter billige billetter til din busrejsen fra Milano til Paris, kan BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Marino Autolinee, Eurolines Switzerland, Flixbus, BlaBlaCar, Ouibus, Infobus eller Movelia med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere busselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.
  Ja, du kan søge efter direkte busser uden skift fra Milano til Paris hos Flixbus, BlaBlaCar eller BlaBlaCar Bus. At rejse direkte med bus plejer at være hurtigere, så det er en god idé at holde øje, når du booker en billet til denne rute.
  I gennemsnit det 1 bus om dagen fra Milano til Paris. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
  Dagens tidligste bus går fra Milano til Paris kl. 08. 30. Dagens seneste bus går fra Milano til Paris kl. 08. 30. Du finder den nyeste busplan fra Milano til Paris på Omio, hvor du kan booke din rejse og vælge det afrejsetidspunkt, der passer bedst.
  Du finder busser imellem Milano og Paris, der i gennemsnit koster 245 DKK den ene vej, hvis du booker inden for de næste syv dage. Men vi anbefaler at købe busbilletter på forhånd, hvis du vil have det bedste tilbud og spare penge på din rute. Busbilletter fra Milano til Paris sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog