Busser Milano Madrid

De billigste busser fra Milano til Madrid

Tider og priser for 05. dec.

Billigste

819 kr

Gennemsnit

1003 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
10:15Milano, Autostazione Lampugnano23t25 09:40Madrid, Estación Sur
1 skift
819 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
22:30Milano, Autostazione Lampugnano34t15 08:45Madrid, Estación Sur
1 skift
1087 kr1Enkeltbillet
07:25Milano, Autostazione Lampugnano25t20 08:45Madrid, Estación Sur
1 skift
1103 kr1Enkeltbillet

Bustider Milano til Madrid

Viser busser for i morgen, mandag 5. december
07:25Milano, Autostazione Lampugnano25t20 08:45Madrid, Estación Sur
1 skift
10:15Milano, Autostazione Lampugnano23t25 09:40Madrid, Estación Sur
1 skift
22:30Milano, Autostazione Lampugnano34t15 08:45Madrid, Estación Sur
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
05. dec.
tir
06. dec.
ons
07. dec.
tor
08. dec.
fre
09. dec.
lør
10. dec.
søn
11. dec.
man
12. dec.
tir
13. dec.
ons
14. dec.
tor
15. dec.
fre
16. dec.
lør
17. dec.
søn
18. dec.
man
19. dec.
tir
20. dec.
ons
21. dec.
tor
22. dec.
fre
23. dec.
lør
24. dec.
søn
25. dec.

De hurtigste busser fra Milano til Madrid

Tider og priser for 05. dec.

Hurtigste rejse

23 t 25 m

Gennemsnit

1d 3 t 40 m

Busser pr. dag

3

Afstand

1188 km

Det er vanskeligt at komme fra Milano til Madrid uden at skifte mindst én gang.

rejsetid
10:15Milano, Autostazione Lampugnano23t25 09:40Madrid, Estación Sur
1 skift
819 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
07:25Milano, Autostazione Lampugnano25t20 08:45Madrid, Estación Sur
1 skift
1103 kr1Enkeltbillet
22:30Milano, Autostazione Lampugnano34t15 08:45Madrid, Estación Sur
1 skift
1087 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Madrid?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra Milano til Madrid

distanceAfstand1188 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus24 t. 5 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus819 DKK
frequencyAntal Bus1 dagligt
changesDirekte busJa
carriersBusselskaberInfobus, Alsa, BlaBlaCar Bus, Union Ivkoni International, Eurolines Switzerland, Eurolines France eller Flixbus

Med bussen fra Milano til Madrid er denne tur 1188 km lang og tager i gennemsnit 24 t. 5 min. med vores partnere som Infobus, Alsa, BlaBlaCar Bus, Union Ivkoni International, Eurolines Switzerland, Eurolines France eller Flixbus. Normalt er der 1 bus om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne tur ligger omkring 819 DKK, koster den billigste busbillet helt ned til 662 DKK. Rejsende rejser oftest fra Milano Centrale og ankommer til Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83.

Busselskaber: Alsa, BlaBlaCar Bus og FlixBus fra Milano til Madrid

Køb dine officielle busbilletter fra Milano til Madrid hos Alsa, BlaBlaCar Bus og FlixBus for ned til 662 DKK på Omio. Find busplaner og billetter fra mere end 1000 selskaber, så du kan sammenligne og booke din rejse til en billig pris.

Alsa
FlixBus
BlaBlaCar Bus

Alsa er den største udbyder af busrejser i Spanien. Som datterselskab i det britiske busselskab National Express tilbyder Alsa mange regionale, nationale og internationale ruter og transporterer mere end 300 millioner passagerer om året. Alsa har en imponerende flåde af busser med forskellige komfortniveauer og faciliteter. Udover Alsa Normals busser med gratis wi-fi, toiletter, fodstøtter og underholdning ombord har Alsa Supra, Alsa Eurobus og Alsa Premiums busser mere luksuriøse faciliteter, afhængigt af den specifikke rute. Udover standardbilletter har Alsa også andre typer af busbilletter på udvalgte ruter f.   eks. Til minimumspriser, med rabat og med fleksibilitet.

  Find den perfekte bus med FlixBus, så du kan se frem til en bekvem og afslappende tur. Omio gør det nemt for dig at tjekke de nyeste busplaner fra FlixBus og sammenligne de billigste, hurtigste og tidligste busrejser. Du kan også se relevant rejseinformation fra FlixBus, f. Eks. Tilladt bagage og faciliteter ombord på den valgte rejseklasse. Når du har fundet den bedste rute, kan du booke dine billige busbilletter fra FlixBus online. Du skal forvente at rejse omkring 1188 km på denne tur, og dine busbilletter fra Milano til Madrid med FlixBus kan koste helt ned til 819 DKK den ene vej, hvis du booker i forvejen. Når du søger efter billetter fra FlixBus imellem Milano og Madrid i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er mobilbilletter, som ikke skal udskrives. Køb hurtigt og nemt dine officielle busbilletter til FlixBus online på Omio, og glæd dig til din rejse.

  Hvis du leder efter en nem måde at komme med bus mellem Milano og Madrid på, så tjek Omio, hvor du finder tilbud på busser fra BlaBlaCar Bus på denne rute. Uanset om du vil have den hurtigste, tidligste eller billigste bus på denne 1188 kilometer lange rejse imellem Milano og Madrid, gør Omio det nemmere end nogensinde at finde busser fra BlaBlaCar Bus til overkommelige priser, og du kan også hurtigt booke busbilletter online. Se de aktuelle busplaner fra BlaBlaCar Bus, sammenlign de bedste ruter fra Milano til Madrid og find relevant billetinformation (f.   eks.   tilladt bagage og faciliteter ombord), og book så bussen med BlaBlaCar Bus på Omio. Hvis du søger efter busser fra Milano til Madrid i Omio-appen, kan du hurtigt se, om billetterne fra BlaBlaCar Bus er mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive før rejsen. Med priser på busser mellem Milano og Madrid med BlaBlaCar Bus på helt ned til 930 DKK kan du nemt og hurtigt købe dine officielle billetter fra BlaBlaCar Bus online på Omio.

  Rejstip: Busser fra Milano til Madrid

  Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Madrid. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Milano til Madrid.
  FAQs
  De billigste busbilletter fra Milano til Madrid koster 662 DKK. Prisen afhænger dog af, hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
  I gennemsnit koster det 819 DKK at rejse med bus fra Milano til Madrid. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
  Når du rejser med bus fra Milano til Madrid, skal du regne med en afstand på 1188 km. Jo tidligere du booker dine billetter, jo billigere kan du få din rejse.
  Det er altid godt at vide, hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med bus fra Milano til Madrid, varer rejsen ca. 24 t. 5 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde det, du har brug for.

  De mest populære busstationer i Milano og Madrid er Milano Centrale og Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83. På din tur fra Milano til Madrid er det sandsynligt, at du også vil rejse fra og ankomme til disse busterminaler.

  Ca. 3, 7 km fra centrum finder du Milano Centrale, som er Omio-brugernes foretrukne busterminal i Milano. Når du ankommer, er den mest populære busstation Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83, og den ligger i en afstand af 4, 9 km fra det centrale Madrid.

  For at få de billigste priser på din rejse fra Milano til Madrid, kan du med fordel undersøge, hvilke tilbud Infobus, Alsa, BlaBlaCar Bus, Union Ivkoni International, Eurolines Switzerland, Eurolines France eller Flixbus har. På Omios hjemmeside kan du også finde mange andre busselskaber, som kan hjælpe dig med din busrejse.
  Ja, du finder direkte busforbindelser fra Milano til Madrid hos Alsapå Omio. Det er en god idé at holde øje med, når du køber din busbillet, da direkte rejser normalt er mere bekvemme og sparer dig for tid.
  I gennemsnit er der 1 bus om dagen fra Milano til Madrid. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
  Dagens første bus fra Milano til Madrid afgår kl. 21. 30   og dagens sidste bus fra Milano til Madrid afgår kl. 21. 30. Tjek den nyeste busplan fra Milano til Madrid på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
  Vi anbefaler generelt at booke busbilletter på forhånd for at få de bedste tilbud fra alle busselskaber, der tilbyder denne tur, og dermed spare penge. Hvis du køber busbilletter fra Milano til Madrid inden for de næste syv dage, koster en envejsbillet i gennemsnit 819 DKK. For at finde de bedste priser på denne rute rejse, bør du booke din busbillet fra Milano til Madrid et par måneder i forvejen.
  Stationer

  Importer stationer og lufthavne for denne rejse

  Milano
  Madrid

  Busser fra %(Departure)s til %(Arrival)s – var det ikke lige det, du ledte efter`?

  Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog

  Nyttige links