Busser Milano Madrid

De billigste busser fra Milano til Madrid

Tider og priser for 22. mar.

Billigste

663 kr

Gennemsnit

869 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
14:45Milano, Autostazione Lampugnano24t15 15:00Madrid, Estación Sur
0 skift
663 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
14:45Milano, Autostazione Lampugnano23t40 14:25Madrid, Aeropuerto Barajas T4
0 skift
686 kr1Enkeltbillet
13:00Milano45t00 10:00Madrid, Estación Sur
1 skift
1258 kr1Enkeltbillet

Bustider Milano til Madrid

Viser busser for i morgen, onsdag 22. marts
13:00Milano45t00 10:00Madrid, Estación Sur
1 skift
14:45Milano, Autostazione Lampugnano23t40 14:25Madrid, Aeropuerto Barajas T4
0 skift
14:45Milano, Autostazione Lampugnano24t15 15:00Madrid, Estación Sur
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

ons
22. mar.
tor
23. mar.
fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.

De hurtigste busser fra Milano til Madrid

Tider og priser for 22. mar.

Hurtigste rejse

23 t 40 m

Gennemsnit

1d 6 t 58 m

Busser pr. dag

3

Afstand

1188 km

Ud af de 3 busafgange, der hver dag kører fra Milano til Madrid, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
14:45Milano, Autostazione Lampugnano23t40 14:25Madrid, Aeropuerto Barajas T4
0 skift
686 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
14:45Milano, Autostazione Lampugnano24t15 15:00Madrid, Estación Sur
0 skift
663 kr1Enkeltbillet
13:00Milano45t00 10:00Madrid, Estación Sur
1 skift
1258 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Madrid?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra Milano til Madrid

distanceAfstand1188 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus24 t. 15 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus999 DKK
changesDirekte busJa
carriersBusselskaberUnion Ivkoni International, Alsa, Flixbus, BlaBlaCar Bus eller Eurolines Switzerland

Med bussen fra Milano til Madrid er denne rute 1188 km lang og tager i gennemsnit 24 t. 15 min. med vores partnere som Union Ivkoni International, Alsa, Flixbus, BlaBlaCar Bus eller Eurolines Switzerland. Der er direkte forbindelser med bus. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne tur ligger omkring 999 DKK, koster den billigste busbillet helt ned til 584 DKK. Rejsende rejser oftest fra Milan, Stazione Centrale og ankommer til Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83.

Busselskaber: Alsa, FlixBus og BlaBlaCar Bus fra Milano til Madrid

Du kan rejse med bus fra Milano til Madrid med Alsa, FlixBus og BlaBlaCar Bus for helt ned til 584 DKK. Når du søger efter rejseplaner og billetter, viser Omio dig den bedste rute.

FlixBus
BlaBlaCar Bus
Alsa

Omio hjælper dig med at finde den perfekte bus fra Milano til Madrid med FlixBus. Uanset om du søger efter den hurtigste, tidligste eller billigste bus fra Milano til Madrid, viser Omio dig aktuelle busplaner, billetter, priser og anden rejseinformation fra FlixBus (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), så du kan finde den busbillet, der passer bedst til din rejse fra Milano til Madrid. Du skal forvente at rejse omkring 1188 km imellem Milano og Madrid med FlixBus. Når du er klar, kan du købe dine enkeltbilletter mellem Milano og Madrid hos FlixBus med priser helt ned til 821 DKK, hvis du booker på forhånd. Hvis du bruger Omio-appen til at booke din billet, kan du straks se, om du har en mobilbillet, så du slipper for at købe den på busstation, inden du skal med bussen. Så book nemt dine billetter online, og glæd dig til en problemfri rejse med FlixBus.

Hvis du leder efter en nem måde at komme med bus fra Milano til Madrid på, så tjek Omio, hvor du finder tilbud på busser fra BlaBlaCar Bus på denne rute. Uanset om du vil have den hurtigste, tidligste eller billigste bus på denne 1188 kilometer lange rejse mellem Milano og Madrid, gør Omio det nemmere end nogensinde at finde busser fra BlaBlaCar Bus til overkommelige priser, og du kan også hurtigt booke busbilletter online. Se de aktuelle busplaner fra BlaBlaCar Bus, sammenlign de bedste ruter fra Milano til Madrid og find relevant billetinformation (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), og book så bussen med BlaBlaCar Bus på Omio. Hvis du søger efter busser fra Milano til Madrid i Omio-appen, kan du hurtigt se, om billetterne fra BlaBlaCar Bus er mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive før rejsen. Med lave priser på busser fra Milano til Madrid med BlaBlaCar Bus kan du nemt og hurtigt købe dine officielle billetter fra BlaBlaCar Bus online på Omio.

  Alsa er Spaniens største busselskab og er datterselskab i det britiske busselskab National Express. Alsa tilbyder en lang række nationale og internationale ruter og transporterer over 300 millioner passagerer hvert år. Udover standardbilletter har Alsa også billetter til minimumspriser, med rabat og med fleksibilitet på udvalgte ruter til dem, der vil spare penge på busrejse. Selvom mange rejsende har det fint med at køre med normale busser med basale faciliteter som toilet, gratis wi-fi, fodstøtter og underholdning ombord, kan man også vælge Alsas busser som Alsa Supra, Alsa Eurobus og Alsa Premium, der har mere luksuriøse faciliteter på specifikke ruter.

   Rejstip: Busser fra Milano til Madrid

   Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Madrid. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Milano til Madrid.
   FAQs
   Du kan købe busbilletter fra Milano til Madrid så billigt som 584 DKK, alt efter hvor tidligt du bestiller dine busbilletter. Vi anbefaler, at du booker på Omio i så god tid som muligt for at få de billigste priser.
   Gennemsnitsprisen for busbilletter fra Milano til Madrid er 999 DKK. Vil du gerne have de billigste billetter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
   Afstanden imellem Milano og Madrid er ca. 1188 km med bus. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
   Busrejsen fra Milano til Madrid varer ca. 24 t. 15 min. Rejsetiden varierer dog alt efter, hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender eller helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem Milano og Madrid.

   Når du rejser med bus fra Milano til Madrid, er det godt at vide, hvilke busterminaler, der er de mest populære. I Milano er Milan, Stazione Centrale den mest benyttede station, og i Madrid er det Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83.

   Du kan rejse med bus fra Milano fra Milan, Stazione Centrale 4, 1 km fra centrum. Den busterminal, som de fleste ankommer til, er Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83, der ligger 4, 9 km fra centrum.

   Med Union Ivkoni International, Alsa, Flixbus, BlaBlaCar Bus eller Eurolines Switzerland kan du rejse hurtigt fra Milano til Madrid. På Omios hjemmeside kan du også undersøge, hvad de andre busselskaber har at tilbyde og dermed få den bedste pris.
   Ja, du kan finde direkte busser fra Milano til Madrid på Omio med Alsa, så du ikke behøver at skifte undervejs. At rejse direkte med bus er normalt mere bekvemt og sparer dig for tid, så det er en god idé at holde øje, når du booker din busbillet.
   Du kan tidligst tage bussen fra Milano til Madrid kl. 21. 30   og senest tage bussen fra Milano til Madrid kl. 21. 30. Se de nyeste busplaner fra Milano til Madrid på Omio, og book det tidspunkt, der passer dig bedst at tage bussen på denne tur.
   Hvis du køber en busbillet fra Milano til Madrid inden for de næste syv dage, kan du finde enkeltbilletter, der i gennemsnit koster 999 DKK. Vi anbefaler dog, at du booker din busrejsen på forhånd for at få de bedste priser. Busbilletter fra Milano til Madrid sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.

   Busser fra Milano til Madrid – var det ikke lige det, du ledte efter`?

   Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

   HjemBusserBusser MadridBusser Milano Madrid

   Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

   Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

   ios-badge
   android-badge
   Hand With Phone
   Valuta
   Sprog