Busser Milano London

De billigste busser fra Milano til London

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

1020 kr

Gennemsnit

1020 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

2nd Cheapest
19:00Milano, Autostazione Lampugnano21t40 15:40London
1 skift
1020 kr1Enkeltbillet

Bustider Milano til London

Viser busser for i morgen, fredag 24. marts
19:00Milano, Autostazione Lampugnano21t40 15:40London
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.
ons
12. apr.
tor
13. apr.

De hurtigste busser fra Milano til London

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

21 t 40 m

Gennemsnit

21 t 40 m

Busser pr. dag

1

Afstand

959 km

Det er vanskeligt at komme fra Milano til London uden at skifte mindst én gang.

rejsetid
19:00Milano, Autostazione Lampugnano21t40 15:40London
1 skift
1020 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i London?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra Milano til London

distanceAfstand959 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus22 t. 10 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus807 DKK
frequencyAntal Bus2 dagligt
changesDirekte busNej
carriersBusselskaberBlaBlaCar Bus eller Flixbus

Med bussen fra Milano til London er denne rute 959 km lang og tager i gennemsnit 22 t. 10 min. med vores partnere som BlaBlaCar Bus eller Flixbus. Normalt det 2 busser om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rute ligger omkring 807 DKK, koster den billigste busbillet helt ned til 553 DKK.

Busselskaber: FlixBus og BlaBlaCar Bus fra Milano til London

Rejs fra Milano til London fra 553 DKK med Omios samarbejdspartnere FlixBus og BlaBlaCar Bus. Du kan sammenligne rejsetider og billetter, så du kan booke busser til en fordelagtig pris.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

Omio hjælper dig med at sammenligne og booke den perfekte bus med FlixBus imellem Milano og London, så du får en nem og afslappende tur. Se de seneste busplaner fra FlixBus, så du kan vælge de bedste afrejsetidspunkter, tjek rejseinformation om bussen fra Milano til London med FlixBus (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), sammenlign de bedste forbindelser på din tur fra Milano til London, og book så nemt en billig busbillet. Afstanden imellem Milano og London med bus er cirka 959 km. Du kan booke busbilletter til FlixBus for helt ned til 553 DKK den ene vej, hvis du booker på forhånd. Når du søger efter billetter fra FlixBus imellem Milano og London i Omio-appen, kan du også nemt se, om der er tale om mobilbilletter, så du slipper for at udskrive dem, inden din bus. Book den perfekte busbillet fra Milano til London med FlixBus online, og nyd din rejse.

Find den perfekte bus med BlaBlaCar Bus, så du kan se frem til en bekvem og afslappende tur. Omio gør det nemt for dig at tjekke de nyeste busplaner fra BlaBlaCar Bus og sammenligne de billigste, hurtigste og tidligste busrejser. Du kan også se relevant rejseinformation fra BlaBlaCar Bus, f. Eks. Tilladt bagage og faciliteter ombord på den valgte rejseklasse. Når du har fundet den bedste rute, kan du booke dine billige busbilletter fra BlaBlaCar Bus online. Du skal forvente at rejse omkring 959 km på denne tur, og dine busbilletter fra Milano til London med BlaBlaCar Bus kan koste helt ned til 584 DKK den ene vej, hvis du booker i forvejen. Når du søger efter billetter fra BlaBlaCar Bus mellem Milano og London i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er mobilbilletter, som ikke skal udskrives. Køb hurtigt og nemt dine officielle busbilletter til BlaBlaCar Bus online på Omio, og glæd dig til din rejse.

Rejstip: Busser fra Milano til London

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til London. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Milano til London.
FAQs
De billigste busbilletter fra Milano til London koster 553 DKK. Prisen afhænger dog af, hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
Gennemsnitsprisen for busbilletter fra Milano til London er 807 DKK. Vil du gerne have de billigste billetter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
Der er ca. 959 km fra Milano til London, når du rejser med bus. Priserne varierer alt efter, hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
Busrejsen fra Milano til London varer ca. 22 t. 10 min. Rejsetiden varierer dog alt efter, hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender eller helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem Milano og London.
Det gennemsnitlige antal busser fra Milano til London er 2 om dagen. Busplaner og forbindelser kan være anderledes i weekenderne end i hverdagene.
Dagens første bus på denne rute afgår fra Milano kl. 21. 30. Dagens sidste bus afgår fra Milano kl. 21. 30. Find den nyeste busplan fra Milano til London, og book det tidspunkt, som passer dig bedst.
Du finder busser mellem Milano og London, der i gennemsnit koster 807 DKK den ene vej, hvis du booker inden for de næste syv dage. Men vi anbefaler at købe busbilletter på forhånd, hvis du vil have det bedste tilbud og spare penge på din rute. Busbilletter fra Milano til London sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
HjemBusserBusser LondonBusser Milano London

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog