Busser Milano Barcelona

De billigste busser fra Milano til Barcelona

Tider og priser for 22. mar.

Billigste

497 kr

Gennemsnit

574 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
14:45Milano, Autostazione Lampugnano15t15 06:00Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
0 skift
497 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
05:30Milano18t29 23:59Barcelona
0 skift
651 kr1Enkeltbillet

Bustider Milano til Barcelona

Viser busser for i morgen, onsdag 22. marts
05:30Milano18t29 23:59Barcelona
0 skift
13:00Milano34t59 23:59Barcelona
1 skift
14:45Milano, Autostazione Lampugnano15t15 06:00Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
0 skift
19:00Milano, Autostazione Lampugnano28t45 23:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

ons
22. mar.
tor
23. mar.
fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.

De hurtigste busser fra Milano til Barcelona

Tider og priser for 22. mar.

Hurtigste rejse

15 t 15 m

Gennemsnit

15 t 15 m

Busser pr. dag

1

Afstand

726 km

Ud af de 1 busafgange, der hver dag kører fra Milano til Barcelona, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

2nd rejsetid
14:45Milano, Autostazione Lampugnano15t15 06:00Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
0 skift
497 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Barcelona?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra Milano til Barcelona

distanceAfstand725 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus13 t. 30 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus496 DKK
changesDirekte busJa
carriersBusselskaberBlaBlaCar Bus, Movelia, Flixbus, Autostradale, Union Ivkoni International, Alsa eller Eurolines Switzerland

Med bussen fra Milano til Barcelona er denne rute 725 km lang og tager i gennemsnit 13 t. 30 min. med vores partnere som BlaBlaCar Bus, Movelia, Flixbus, Autostradale, Union Ivkoni International, Alsa eller Eurolines Switzerland. Der er direkte forbindelser med bus. Du får den billigste busbillet på denne tur for helt ned til 379 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 496 DKK. Rejsende rejser oftest fra Milan, Stazione Centrale og ankommer til Barcelona, Estació d'Autobusos Nord.

Busselskaber: BlaBlaCar Bus, FlixBus og Alsa fra Milano til Barcelona

Med busser fra BlaBlaCar Bus, FlixBus og Alsa finder du din rejse mellem Milano og Barcelona fra 379 DKK. Med mere end 1000 selskaber på Omio, kan du finde de bedste busplaner og billetter til din rejse.

Alsa
BlaBlaCar Bus
FlixBus

Alsa er den største udbyder af busrejser i Spanien. Som datterselskab i det britiske busselskab National Express tilbyder Alsa mange regionale, nationale og internationale ruter og transporterer mere end 300 millioner passagerer om året. Alsa har en imponerende flåde af busser med forskellige komfortniveauer og faciliteter. Udover Alsa Normals busser med gratis wi-fi, toiletter, fodstøtter og underholdning ombord har Alsa Supra, Alsa Eurobus og Alsa Premiums busser mere luksuriøse faciliteter, afhængigt af den specifikke rute. Udover standardbilletter har Alsa også andre typer af busbilletter på udvalgte ruter f.   eks. Til minimumspriser, med rabat og med fleksibilitet.

  Find den perfekte bus med BlaBlaCar Bus, så du kan se frem til en bekvem og afslappende tur. Omio gør det nemt for dig at tjekke de nyeste busplaner fra BlaBlaCar Bus og sammenligne de billigste, hurtigste og tidligste busrejser. Du kan også se relevant rejseinformation fra BlaBlaCar Bus, f. Eks. Tilladt bagage og faciliteter ombord på den valgte rejseklasse. Når du har fundet den bedste rute, kan du booke dine billige busbilletter fra BlaBlaCar Bus online. Du skal forvente at rejse omkring 725 km på denne rute, og dine busbilletter fra Milano til Barcelona med BlaBlaCar Bus kan koste helt ned til 458 DKK den ene vej, hvis du booker i forvejen. Når du søger efter billetter fra BlaBlaCar Bus imellem Milano og Barcelona i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er mobilbilletter, som ikke skal udskrives. Køb hurtigt og nemt dine officielle busbilletter til BlaBlaCar Bus online på Omio, og glæd dig til din rejse.

  Det er nemt at booke din busbillet med FlixBus imellem Milano og Barcelona online på Omio. Du skal blot tjekke de aktuelle busplaner fra FlixBus for at finde de bedste afrejsetidspunkter, sammenligne den bedste rute fra Milano til Barcelona, se den relevante rejseinformation bussen (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord) og booke billige busbilletter fra FlixBus online. Prisen for en bus med FlixBus starter ved 395 DKK den ene vej, hvis du booker på forhånd. Du skal regne med at rejse omkring 725 km. Hvis du søger efter busser fra FlixBus i Omio-appen, kan du med det samme se, om billetterne fra FlixBus er mobilbilletter, så du ikke skal udskrive dem til din bus. Lad Omio gøre alt arbejdet med at finde den bedste busbillet fra Milano til Barcelona med FlixBus, så du kan få en nem og bekvem rejse.

  Rejstip: Busser fra Milano til Barcelona

  Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Barcelona. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Milano til Barcelona.
  FAQs
  Busbilletter fra Milano til Barcelona koster 379 DKK, når de er billigst. Du kan spare penge ved at lade Omio hjælpe dig med at finde de billigste billetter i god tid før din rejse fra Milano til Barcelona.
  I gennemsnit koster det 496 DKK at rejse med bus fra Milano til Barcelona. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
  Afstanden imellem Milano og Barcelona er ca. 725 km med bus. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
  Den gennemsnitlige rejsetid fra Milano til Barcelona er 13 t. 30 min.   med bus, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage, kan rejsetiden være længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter på Omio.

  Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte rutebilstationer. De fleste rejsende fra Milano rejser fra Milan, Stazione Centrale, og flertallet af de rejsende ankommer til Barcelona, Estació d'Autobusos Nord i Barcelona.

  Du kan rejse med bus fra Milano fra Milan, Stazione Centrale 4, 1 km fra centrum. Den busterminal, som de fleste ankommer til, er Barcelona, Estació d'Autobusos Nord, der ligger 3, 1 km fra centrum.

  For at få de billigste priser på din rejse fra Milano til Barcelona, kan du med fordel undersøge, hvilke tilbud BlaBlaCar Bus, Movelia, Flixbus, Autostradale, Union Ivkoni International, Alsa eller Eurolines Switzerland har. På Omios hjemmeside kan du også finde mange andre busselskaber, som kan hjælpe dig med din busrejse.
  Hvis du vil rejse direkte med bus, kan du vælge Flixbus, BlaBlaCar Bus eller Union Ivkoni International. Busrejser uden skift plejer at være mere bekvemme og få dig hurtigere frem, så det er en god idé at holde øje med dem, når du booker dine busbilletter.
  Du kan tidligst tage bussen fra Milano til Barcelona kl. 22. 40   og senest tage bussen fra Milano til Barcelona kl. 22. 40. Se de nyeste busplaner fra Milano til Barcelona på Omio, og book det tidspunkt, der passer dig bedst at tage bussen på denne tur.
  Vi anbefaler generelt at booke busbilletter på forhånd for at få de bedste tilbud fra alle busselskaber, der tilbyder denne rejse, og dermed spare penge. Hvis du booker busbilletter mellem Milano og Barcelona inden for de næste syv dage, koster en envejsbillet i gennemsnit 496 DKK. For at finde de bedste priser på denne rute rejse, bør du booke din busbillet fra Milano til Barcelona et par måneder i forvejen.

  Mest populære rejsedestinationer

  HjemBusserBusser BarcelonaBusser Milano Barcelona

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog