Busser Milano Barcelona

De billigste busser fra Milano til Barcelona

Tider og priser for 05. dec.

Billigste

608 kr

Gennemsnit

655 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

2nd Cheapest
06:30Milano18t00 00:30Barcelona
0 skift
608 kr1Enkeltbillet
17:30Milano, Autostazione Lampugnano30t15 23:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 skift
701 kr1Enkeltbillet

Bustider Milano til Barcelona

Viser busser for i morgen, mandag 5. december
06:30Milano18t00 00:30Barcelona
0 skift
17:30Milano, Autostazione Lampugnano30t15 23:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
05. dec.
tir
06. dec.
ons
07. dec.
tor
08. dec.
fre
09. dec.
lør
10. dec.
søn
11. dec.
man
12. dec.
tir
13. dec.
ons
14. dec.
tor
15. dec.
fre
16. dec.
lør
17. dec.
søn
18. dec.
man
19. dec.
tir
20. dec.
ons
21. dec.
tor
22. dec.
fre
23. dec.
lør
24. dec.
søn
25. dec.

De hurtigste busser fra Milano til Barcelona

Tider og priser for 05. dec.

Hurtigste rejse

18 t

Gennemsnit

1d 7 m

Busser pr. dag

2

Afstand

726 km

Ud af de 2 busafgange, der hver dag kører fra Milano til Barcelona, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

06:30Milano18t00 00:30Barcelona
0 skift
608 kr1Enkeltbillet
17:30Milano, Autostazione Lampugnano30t15 23:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 skift
701 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Barcelona?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra Milano til Barcelona

distanceAfstand725 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus13 t. 20 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus538 DKK
frequencyAntal Bus1 dagligt
changesDirekte busJa
carriersBusselskaberMovelia, Alsa, Flixbus, Ouibus, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Union Ivkoni International eller Infobus

Med bussen fra Milano til Barcelona er denne rute 725 km lang og tager i gennemsnit 13 t. 20 min. med vores partnere som Movelia, Alsa, Flixbus, Ouibus, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Union Ivkoni International eller Infobus. Normalt er der 1 bus om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rejse ligger omkring 538 DKK, koster den billigste busbillet helt ned til 457 DKK. Rejsende rejser oftest fra Milano Centrale og ankommer til Barcelona, Estació d'Autobusos Nord.

Busselskaber: Alsa, FlixBus og BlaBlaCar Bus fra Milano til Barcelona

Med busser fra Alsa, FlixBus og BlaBlaCar Bus finder du din rejse mellem Milano og Barcelona fra 457 DKK. Med mere end 1000 selskaber på Omio, kan du finde de bedste busplaner og billetter til din rejse.

BlaBlaCar Bus
FlixBus
Alsa

Omio hjælper dig med at finde den perfekte bus fra Milano til Barcelona med BlaBlaCar Bus. Uanset om du søger efter den hurtigste, tidligste eller billigste bus fra Milano til Barcelona, viser Omio dig aktuelle busplaner, billetter, priser og anden rejseinformation fra BlaBlaCar Bus (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), så du kan finde den busbillet, der passer bedst til din rejse fra Milano til Barcelona. Du skal forvente at rejse omkring 725 km fra Milano til Barcelona med BlaBlaCar Bus. Når du er klar, kan du købe dine enkeltbilletter mellem Milano og Barcelona hos BlaBlaCar Bus med priser helt ned til 457 DKK, hvis du booker på forhånd. Hvis du bruger Omio-appen til at booke din billet, kan du straks se, om du har en mobilbillet, så du slipper for at købe den på busstation, inden du skal med bussen. Så book nemt dine billetter online, og glæd dig til en problemfri rejse med BlaBlaCar Bus.

Omio hjælper dig med at sammenligne og booke den perfekte bus med FlixBus fra Milano til Barcelona, så du får en nem og afslappende tur. Se de seneste busplaner fra FlixBus, så du kan vælge de bedste afrejsetidspunkter, tjek rejseinformation om bussen fra Milano til Barcelona med FlixBus (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), sammenlign de bedste forbindelser på din tur fra Milano til Barcelona, og book så nemt en billig busbillet. Afstanden fra Milano til Barcelona med bus er cirka 725 km. Du kan booke busbilletter til FlixBus for helt ned til 575 DKK den ene vej, hvis du booker på forhånd. Når du søger efter billetter fra FlixBus mellem Milano og Barcelona i Omio-appen, kan du også nemt se, om der er tale om mobilbilletter, så du slipper for at udskrive dem, inden din bus. Book den perfekte busbillet fra Milano til Barcelona med FlixBus online, og nyd din rejse.

Alsa er Spaniens største busselskab og er datterselskab i det britiske busselskab National Express. Alsa tilbyder en lang række nationale og internationale ruter og transporterer over 300 millioner passagerer hvert år. Udover standardbilletter har Alsa også billetter til minimumspriser, med rabat og med fleksibilitet på udvalgte ruter til dem, der vil spare penge på busrejse. Selvom mange rejsende har det fint med at køre med normale busser med basale faciliteter som toilet, gratis wi-fi, fodstøtter og underholdning ombord, kan man også vælge Alsas busser som Alsa Supra, Alsa Eurobus og Alsa Premium, der har mere luksuriøse faciliteter på specifikke ruter.

  • Gennemsnitspris: 496 DKK

Rejstip: Busser fra Milano til Barcelona

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Barcelona. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Milano til Barcelona.
FAQs
Busbilletter fra Milano til Barcelona koster 457 DKK, når de er billigst. Du kan spare penge ved at lade Omio hjælpe dig med at finde de billigste billetter i god tid før din rejse fra Milano til Barcelona.
Busbilletter fra Milano til Barcelona koster i gennemsnit 538 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt, eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud.
Afstanden imellem Milano og Barcelona er ca. 725 km med bus. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
Busrejsen fra Milano til Barcelona varer ca. 13 t. 20 min. Rejsetiden varierer dog alt efter, hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender eller helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem Milano og Barcelona.

Hvis du rejser fra Milano til Barcelona, er der størst sandsynlighed for, at du kommer til at rejse via Milano Centrale og Barcelona, Estació d'Autobusos Nord, da det er de mest populære busstationer.

Ca. 3, 7 km fra centrum finder du Milano Centrale, som er Omio-brugernes foretrukne rutebilstation i Milano. Når du ankommer, er den mest populære busterminal Barcelona, Estació d'Autobusos Nord, og den ligger i en afstand af 3, 1 km fra det centrale Barcelona.

Omio samarbejder med mange busselskaber for at få dig hurtigst muligt fra Milano til Barcelona med bus. Du kan rejse med Movelia, Alsa, Flixbus, Ouibus, BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Union Ivkoni International eller Infobus eller undersøge, hvilke billetter de andre busselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
Ja, du kan finde direkte busser fra Milano til Barcelona på Omio med Flixbus, Alsa, BlaBlaCar Bus eller Union Ivkoni International, så du ikke behøver at skifte undervejs. At rejse direkte med bus er normalt mere bekvemt og sparer dig for tid, så det er en god idé at holde øje, når du booker din busbillet.
Det gennemsnitlige antal busser fra Milano til Barcelona er 1 om dagen. Busplaner og forbindelser kan være anderledes i weekenderne end i hverdagene.
Dagens første bus fra Milano til Barcelona afgår kl. 21. 15   og dagens sidste bus fra Milano til Barcelona afgår kl. 21. 15. Tjek den nyeste busplan fra Milano til Barcelona på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
Du finder busser mellem Milano og Barcelona, der i gennemsnit koster 538 DKK den ene vej, hvis du booker inden for de næste syv dage. Men vi anbefaler at købe busbilletter på forhånd, hvis du vil have det bedste tilbud og spare penge på din rute. Busbilletter fra Milano til Barcelona sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Milano
Barcelona

Busser fra %(Departure)s til %(Arrival)s – var det ikke lige det, du ledte efter`?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Mest populære rejsedestinationer

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links