Busser Madrid Verin

De billigste busser fra Madrid til Verin

Tider og priser for 07. okt.

Billigste

300 kr

Gennemsnit

300 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
16:00Madrid5t45 21:45Verin
0 skift
300 kr1Enkeltbillet
Cheapest
22:30Madrid5t45 04:15Verin
0 skift
300 kr1Enkeltbillet
Cheapest
10:00Madrid5t45 15:45Verin
0 skift
300 kr1Enkeltbillet

Bustider Madrid til Verin

Viser busser for i morgen, fredag 7. oktober
10:00Madrid5t45 15:45Verin
0 skift
16:00Madrid5t45 21:45Verin
0 skift
22:30Madrid5t45 04:15Verin
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
07. okt.
lør
08. okt.
søn
09. okt.
man
10. okt.
tir
11. okt.
ons
12. okt.
tor
13. okt.

De hurtigste busser fra Madrid til Verin

Tider og priser for 07. okt.

Hurtigste rejse

5 t 45 m

Gennemsnit

5 t 45 m

Busser pr. dag

3

Afstand

356 km

Ud af de 3 busafgange, der hver dag kører fra Madrid til Verin, kører 3 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
16:00Madrid5t45 21:45Verin
0 skift
300 kr1Enkeltbillet
rejsetid
22:30Madrid5t45 04:15Verin
0 skift
300 kr1Enkeltbillet
rejsetid
10:00Madrid5t45 15:45Verin
0 skift
300 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Rejstip: Busser fra Madrid til Verin

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Verin. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Madrid til Verin.
FAQs
Billige turistbus billetter fra Madrid til Verin kan koste så lidt som300 DKK. Priserne varierer dog alt efter hvor tidligt du reserverer dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
Turistbus billetter fra Madrid til Verin koster i gennemsnit 300 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud!
Der er ca. 355 km fra Madrid til Verin, når du rejser med turistbus. Priserne varierer alt efter hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
Rejsen fra Madrid til Verin varer ca. 5 h 45 min med turistbus. Rejsetiden varierer dog alt efter hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender, helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem Madrid og Verin.

Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte rutebilstationer. De fleste rejsende fra Madrid rejser fra Madrid-Puerta de Atocha, og flertallet af de rejsende ankommer til Verín, Estacion De Autobuses i Verin.

Hvis du planlægger at rejse med turistbus fra Madrid, skal du regne med en afstand på 2.2 km fra centrum og til Madrid-Puerta de Atocha, som er den busstation flest rejsende benytter. Efter din ankomst i Verin må du påregne en rejse på 413 m fra den populære Verín, Estacion De Autobuses og ind til bymidten.

Omio arbejder med mange busselskaber for at få dig hurtigst muligt fra Madrid til Verin med bus. Du kan rejse med BlaBlaCar, Flixbus eller Avanza eller undersøge hvilke billetter de andre busselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
Undersøg om Avanza eller BlaBlaCar har direkte bus billetter fra Madrid til Verin Du kan også søge på Omio og finde andre transportmidler og ruter til din rejse.
Lad Omio hjælpe dig med at finde de busselskaber der har de bedste tilbud på bus billetter fra Madrid til Verin. Hvad enten du har brug for enkelt- eller returbilletter, så finder vi dem til dig. Og for at gøre din rejse endnu nemmere, så kan du få al den rejseinformation du har brug for på Omio app'en.
Hvis du planlægger at rejse til Verin med bus, er der masser af muligheder for at besøge andre steder, som f. Eks. Vigo, Ourense eller Barcelona. Hos Omio kan du finde de bedste forbindelser imellem Verin og disse seværdige destinationer.
Omio kan hjælpe dig. Du behøver ikke en bil for at rejse Madrid til Verin. Søg på vores hjemmeside, og find de bedste og billigste turistbus billetter fra Madrid til Verin allerede i dag.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Madrid
Verin

Busser fra Madrid til Verin – var det ikke lige det, du ledte efter`?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links