Busser Lyon Zurich

De billigste busser fra Lyon til Zurich

Tider og priser for 04. jul.

Billigste

252 kr

Gennemsnit

252 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

12:30Lyon5t00 17:30Zurich
0 skift
252 kr1Enkeltbillet

Bustider Lyon til Zurich

Viser busser for i morgen, mandag 4. juli
12:30Lyon5t00 17:30Zurich
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
04. jul.
tir
05. jul.
ons
06. jul.
tor
07. jul.
fre
08. jul.
lør
09. jul.
søn
10. jul.
man
11. jul.
tir
12. jul.
ons
13. jul.
tor
14. jul.
fre
15. jul.
lør
16. jul.
søn
17. jul.
man
18. jul.
tir
19. jul.
ons
20. jul.
tor
21. jul.
fre
22. jul.
lør
23. jul.
søn
24. jul.

De hurtigste busser fra Lyon til Zurich

Tider og priser for 04. jul.

Hurtigste rejse

5 t

Gennemsnit

5 t

Busser pr. dag

1

Afstand

335 km

Ud af de 1 busafgange, der hver dag kører fra Lyon til Zurich, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

12:30Lyon5t00 17:30Zurich
0 skift
252 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Zurich?

vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Busser fra Lyon til Zurich

Du kan nemt tage bussen til Zurich. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Lyon til Zurich.
FAQs
Turistbus billetter fra Lyon til Zurich koster 174 DKK, når de er billigst. Du kan spare penge ved at lade Omio hjælpe dig med at finde de billigste billetter i god tid før din turistbus rejse fra Lyon til Zurich.
I gennemsnit koster det at rejse med bus fra Lyon til Zurich. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
Du skal forvente en afstand på ca. 335 km fra Lyon til Zurich, når du rejser med bus. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før din rejse.
Den gennemsnitlige rejsetid fra Lyon til Zurich varer 6 h 15 min med turistbus, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage kan rejsetiden vare længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter til din rejse på Omio.

De mest populære busstationer i Lyon og Zurich hedder Lyon Part Dieu og Zürich, Sihlquai Bus Terminal (Carparkplatz Sihlquai). På din rejse fra Lyon til Zurich er det sandsynligt at du også vil afrejse fra og ankomme til disse rutebilstationer.

Ca. 3.3 km fra centrum finder du Lyon Part Dieu, som er Omios brugeres foretrukne busstation i Lyon. Og når du ankommer, er den mest populære busterminal Zürich, Sihlquai Bus Terminal (Carparkplatz Sihlquai) og ligger i en afstand af 2.2 km fra det centrale Zurich.

Omio arbejder med mange busselskaber for at få dig hurtigst muligt fra Lyon til Zurich med bus. Du kan rejse med Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Eurolines France, Infobus, Union Ivkoni International, STUDENT AGENCY k. S. Flixbus eller RegioJet eller undersøge hvilke billetter de andre busselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
Hvis du leder efter et direkte turistbus fra Lyon til Zurich, burde du overveje at rejse med BlaBlaCar. Hvis du ikke kan finde det du søger, kan du søge på andre forbindelser og finde de tilbud, der bedst passer til dine behov.
Det har aldrig været lettere at bestille bus billetter imellem Lyon og Zurich til fornuftige priser med Omio. Du skal bare indtaste rejsetidspunk og destination, og så finder vi de billigste enkelt- eller returbilletter til dig. For at gøre det endnu nemmere, har vi også samlet al information om din rejse på app'en.
Hvis du planlægger at rejse til Zurich med bus, er der masser af muligheder for at besøge andre steder, som f. Eks. Paris, Milano eller München. Hos Omio kan du finde de bedste forbindelser imellem Zurich og disse seværdige destinationer.
Omio kan hjælpe dig. Du behøver ikke en bil for at rejse Lyon til Zurich. Søg på vores hjemmeside, og find de bedste og billigste turistbus billetter fra Lyon til Zurich allerede i dag.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Lyon

Busser fra Lyon til Zurich – var det ikke lige det, du ledte efter`?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links