Busser Lyon Moûtiers

De billigste busser fra Lyon til Moûtiers

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

283 kr

Gennemsnit

283 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
06:20Lyon3t28 09:48Moûtiers - Salins - Brides-les-Bains
1 skift
283 kr1Enkeltbillet

Bustider Lyon til Moûtiers

Viser busser for i morgen, tirsdag 31. januar
06:20Lyon3t28 09:48Moûtiers - Salins - Brides-les-Bains
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

De hurtigste busser fra Lyon til Moûtiers

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

3 t 28 m

Gennemsnit

3 t 28 m

Busser pr. dag

1

Afstand

134 km

Det er vanskeligt at komme fra Lyon til Moûtiers uden at skifte mindst én gang.

rejsetid
06:20Lyon3t28 09:48Moûtiers - Salins - Brides-les-Bains
1 skift
283 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Oversigt: Bus fra Lyon til Moûtiers

distanceAfstand134 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus2 t. 25 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus227 DKK
frequencyAntal Bus3 dagligt
changesDirekte busJa
carriersBusselskaberSNCF | Autocar, BlaBlaCar, BlaBlaCar Bus, SNCF | TER eller FlixBus

Med bussen fra Lyon til Moûtiers er denne tur 134 km lang og tager i gennemsnit 2 t. 25 min. med vores partnere som SNCF | Autocar, BlaBlaCar, BlaBlaCar Bus, SNCF | TER eller FlixBus. Normalt det 3 busser om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste busbillet på denne rute for helt ned til 95 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 227 DKK. Rejsende rejser oftest fra Lyon Part Dieu og ankommer til Moutiers, Avenue du 8 Mai 1945.

Busselskaber: FlixBus og BlaBlaCar Bus fra Lyon til Moûtiers

Du kan rejse med bus fra Lyon til Moûtiers med FlixBus og BlaBlaCar Bus for helt ned til 95 DKK. Når du søger efter rejseplaner og billetter, viser Omio dig den bedste tur.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

Omio hjælper dig med at sammenligne og booke den perfekte bus med FlixBus imellem Lyon og Moûtiers, så du får en nem og afslappende tur. Se de seneste busplaner fra FlixBus, så du kan vælge de bedste afrejsetidspunkter, tjek rejseinformation om bussen fra Lyon til Moûtiers med FlixBus (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), sammenlign de bedste forbindelser på din rute fra Lyon til Moûtiers, og book så nemt en billig busbillet. Afstanden fra Lyon til Moûtiers med bus er cirka 134 km. Du kan booke billige enkeltbilletter til bussen med FlixBus, hvis du booker på forhånd. Når du søger efter billetter fra FlixBus imellem Lyon og Moûtiers i Omio-appen, kan du også nemt se, om der er tale om mobilbilletter, så du slipper for at udskrive dem, inden din bus. Book den perfekte busbillet fra Lyon til Moûtiers med FlixBus online, og nyd din rejse.

Information om bus med FlixBus fra Lyon til Moûtiers:

  • Gennemsnitlig rejsetid: 5 t. 48 min.
  • Hyppighed med FlixBus: 2 dagligt

Book din busbillet fra BlaBlaCar Bus på Omio, når du skal fra Lyon til Moûtiers, og få en nem og afslappende rejse. Tjek de opdaterede busplaner fra BlaBlaCar Bus, så du kan vælge rejsetidspunkter, sammenligne de hurtigste ruter mellem Lyon og Moûtiers samt faciliteterne på din rejseklasse, og køb de busbilletter fra BlaBlaCar Bus, som passer til dit budget. Afstanden fra Lyon til Moûtiers er 134 km, og den bedste pris på en enkeltbillet fra Lyon til Moûtiers med BlaBlaCar Bus starter ved 95 DKK, hvis du booker på forhånd. Hvis du hellere vil finde din billet til BlaBlaCar Bus i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er en mobilbillet, så du ikke behøver at udskrive den, inden du skal med bussen. Så slipper du også for at vente i kø ved busterminalen for at købe din busbillet. Så book nemt og hurtigt dine busbilletter online, så du kan glæde dig til din rejse med BlaBlaCar Bus.

Rejstip: Busser fra Lyon til Moûtiers

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Moûtiers. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Lyon til Moûtiers.
FAQs
De billigste busbilletter fra Lyon til Moûtiers koster 95 DKK. Prisen afhænger dog af, hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
Gennemsnitligt koster busbilletter fra Lyon til Moûtiers 227 DKK. Det kan anbefales at bestille busbilletter i god tid før afrejsedatoen. På den måde er du sikker på at få de bedste priser.
Der er ca. 134 km fra Lyon til Moûtiers, når du rejser med bus. Priserne varierer alt efter, hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
Det er altid godt at vide, hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med bus fra Lyon til Moûtiers, varer rejsen ca. 2 t. 25 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde det, du har brug for.

De mest populære busterminaler i Lyon og Moûtiers er Lyon Part Dieu og Moutiers, Avenue du 8 Mai 1945. På din tur fra Lyon til Moûtiers er det sandsynligt, at du også vil rejse fra og ankomme til disse rutebilstationer.

Ca. 3, 3 km fra centrum finder du Lyon Part Dieu, som er Omio-brugernes foretrukne rutebilstation i Lyon. Når du ankommer, er den mest populære busstation Moutiers, Avenue du 8 Mai 1945, og den ligger i en afstand af 667 m fra det centrale Moûtiers.

For at få de billigste priser på din rejse fra Lyon til Moûtiers, kan du med fordel undersøge, hvilke tilbud SNCF | Autocar, BlaBlaCar, BlaBlaCar Bus, SNCF | TER eller FlixBus har. På Omios hjemmeside kan du også finde mange andre busselskaber, som kan hjælpe dig med din busrejse.
Ja, du kan finde direkte busser fra Lyon til Moûtiers på Omio med BlaBlaCar, så du ikke behøver at skifte undervejs. At rejse direkte med bus er normalt mere bekvemt og sparer dig for tid, så det er en god idé at holde øje, når du booker din busbillet.
I gennemsnit det 3 busser om dagen fra Lyon til Moûtiers. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
Dagens tidligste bus går fra Lyon til Moûtiers kl. 05. 20. Dagens seneste bus går fra Lyon til Moûtiers kl. 05. 20. Du finder den nyeste busplan fra Lyon til Moûtiers på Omio, hvor du kan booke din rejse og vælge det afrejsetidspunkt, der passer bedst.
Vi anbefaler generelt at booke busbilletter på forhånd for at få de bedste tilbud fra alle busselskaber, der tilbyder denne rute, og dermed spare penge. Hvis du booker busbilletter fra Lyon til Moûtiers inden for de næste syv dage, koster en envejsbillet i gennemsnit 227 DKK. For at finde de bedste priser på denne rute rute, bør du booke din busbillet fra Lyon til Moûtiers et par måneder i forvejen.

Busser fra Lyon til Moûtiers – var det ikke lige det, du ledte efter`?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

Mest populære busforbindelser

HjemBusserBusser MoûtiersBusser Lyon Moûtiers

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog