Busser London Lyon

De billigste busser fra London til Lyon

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

570 kr

Gennemsnit

570 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

2nd Cheapest
19:00London17t45 13:45Lyon, Gare Perrache
1 skift
570 kr1Enkeltbillet

Bustider London til Lyon

Viser busser for i morgen, fredag 24. marts
08:30London18t00 03:30Lyon, Gare Perrache
1 skift
19:00London17t45 13:45Lyon, Gare Perrache
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.
ons
12. apr.
tor
13. apr.

De hurtigste busser fra London til Lyon

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

16 t 5 m

Gennemsnit

16 t 19 m

Busser pr. dag

5

Afstand

737 km

Det er vanskeligt at komme fra London til Lyon uden at skifte mindst én gang.

rejsetid
23:00London16t05 16:05Lyon, Gare Perrache
1 skift
919 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
12:00London16t15 05:15Lyon, Gare Perrache
1 skift
875 kr1Enkeltbillet
10:00London16t20 03:20Lyon, Gare Perrache
1 skift
569 kr1Enkeltbillet
08:30London16t25 01:55Lyon, Gare Perrache
1 skift
1138 kr1Enkeltbillet
21:00London16t30 14:30Lyon, Gare Perrache
1 skift
919 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Lyon?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra London til Lyon

distanceAfstand737 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus16 t. 20 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus530 DKK
frequencyAntal Bus3 dagligt
changesDirekte busNej
carriersBusselskaberBlaBlaCar Bus eller Flixbus

Med bussen fra London til Lyon er denne rute 737 km lang og tager i gennemsnit 16 t. 20 min. med vores partnere som BlaBlaCar Bus eller Flixbus. Normalt det 3 busser om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste busbillet på denne rejse for helt ned til 426 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 530 DKK.

Busselskaber: FlixBus og BlaBlaCar Bus fra London til Lyon

Med busser fra FlixBus og BlaBlaCar Bus finder du din rejse imellem London og Lyon fra 426 DKK. Med mere end 1000 selskaber på Omio, kan du finde de bedste busplaner og billetter til din rejse.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

Omio hjælper dig med at finde den perfekte bus fra London til Lyon med FlixBus. Uanset om du søger efter den hurtigste, tidligste eller billigste bus imellem London og Lyon, viser Omio dig aktuelle busplaner, billetter, priser og anden rejseinformation fra FlixBus (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), så du kan finde den busbillet, der passer bedst til din rejse fra London til Lyon. Du skal forvente at rejse omkring 737 km fra London til Lyon med FlixBus. Når du er klar, kan du købe dine enkeltbilletter fra London til Lyon hos FlixBus til lave priser, hvis du booker på forhånd. Hvis du bruger Omio-appen til at booke din billet, kan du straks se, om du har en mobilbillet, så du slipper for at købe den ved rutebilstationen, inden du skal med bussen. Så book nemt dine billetter online, og glæd dig til en problemfri rejse med FlixBus.

Information om bus fra London til Lyon med FlixBus:

  • Gennemsnitlig rejsetid: 16 t. 13 min.
  • Hyppighed med FlixBus: 3 dagligt

BlaBlaCar Bus er det bedste valg, når du vil rejse med bus mellem London og Lyon. Omio viser dig hurtigt aktuelle busplaner fra BlaBlaCar Bus for rejser mellem London og Lyon, og gør det nemmere end nogensinde at købe busbilletter online til den billigste, hurtigste eller tidligste rute. Afstanden mellem London og Lyon er omkring 737 km, og den billigste enkeltbillet fra BlaBlaCar Bus koster fra 426 DKK. Når du tjekker de seneste busplaner fra BlaBlaCar Bus mellem London og Lyon, kan du også se rejseinformation, såsom tilladt bagage og faciliteter ombord, og sammenligne de bedste ruter til Lyon. Hvis du søger efter billetter fra BlaBlaCar Bus i Omio-appen, kan du desuden se, om der er tale om mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive. Omio kan hurtigt finde den perfekte billet fra BlaBlaCar Bus fra London til Lyon, så du kan bruge mere tid på at glæde dig til rejsen.

Rejstip: Busser fra London til Lyon

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Lyon. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra London til Lyon.
FAQs
Den billigste måde at komme med bus fra London til Lyon på koster 426 DKK. Jo tidligere du køber dine billetter, jo bedre. Spar penge ved at booke dine busbilletter på Omios hjemmeside i god tid.
Busbilletter fra London til Lyon koster i gennemsnit 530 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt, eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud.
Afstanden imellem London og Lyon er ca. 737 km med bus. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
Busrejsen fra London til Lyon varer ca. 16 t. 20 min. Rejsetiden varierer dog alt efter, hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender eller helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem London og Lyon.
I gennemsnit det 3 busser om dagen fra London til Lyon. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
Du kan tidligst tage bussen fra London til Lyon kl. 23. 00   og senest tage bussen fra London til Lyon kl. 23. 00. Se de nyeste busplaner fra London til Lyon på Omio, og book det tidspunkt, der passer dig bedst at tage bussen på denne rejse.
Hvis du køber en busbillet fra London til Lyon inden for de næste syv dage, kan du finde enkeltbilletter, der i gennemsnit koster 530 DKK. Vi anbefaler dog, at du booker din busrejsen på forhånd for at få de bedste priser. Busbilletter fra London til Lyon sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.

Busser fra London til Lyon – var det ikke lige det, du ledte efter`?

Her er nogle andre ressourcer, der kunne indeholder de oplysninger, du har brug for.

HjemBusserBusser LyonBusser London Lyon

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog