Busser London Bruxelles

De billigste busser fra London til Bruxelles

Tider og priser for 04. jul.

Billigste

437 kr

Gennemsnit

480 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
10:00London8t05 19:05BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
0 skift
437 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
21:30London7t30 06:00BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
0 skift
524 kr1Enkeltbillet

Bustider London til Bruxelles

Viser busser for i morgen, mandag 4. juli
10:00London8t05 19:05BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
0 skift
21:30London7t30 06:00BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
04. jul.
tir
05. jul.
ons
06. jul.
tor
07. jul.
fre
08. jul.
lør
09. jul.
søn
10. jul.
man
11. jul.
tir
12. jul.
ons
13. jul.
tor
14. jul.
fre
15. jul.
lør
16. jul.
søn
17. jul.
man
18. jul.
tir
19. jul.
ons
20. jul.
tor
21. jul.
fre
22. jul.
lør
23. jul.
søn
24. jul.

De hurtigste busser fra London til Bruxelles

Tider og priser for 04. jul.

Hurtigste rejse

7 t 30 m

Gennemsnit

7 t 47 m

Busser pr. dag

2

Afstand

320 km

Ud af de 2 busafgange, der hver dag kører fra London til Bruxelles, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
21:30London7t30 06:00BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
0 skift
524 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
10:00London8t05 19:05BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
0 skift
437 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Bruxelles?

vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Busser fra London til Bruxelles

Du kan nemt tage bussen til Bruxelles. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra London til Bruxelles.
FAQs
De billgste bus billetter fra London til Bruxelles koster 197 DKK. Prisen afhænger dog af hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
Gennemsnitsprisen for bus billetter fra London til Bruxelles er 312 DKK. Vil du gerne have de billigste billeter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
Når du rejser med bus fra London til Bruxelles, skal du regne med en afstand på 320 km. Jo tidligere du booker dine billetter, jo billigere kan du få din rejse.
Rejsetiden fra London til Bruxelles er på ca. 7 h 45 min med turistbus. Den kan dog varierere alt efter hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller app.

De mest populære busstationer i London og Bruxelles hedder London Victoria og Brussels, Brussels South (Gare du Midi). På din rejse fra London til Bruxelles er det sandsynligt at du også vil afrejse fra og ankomme til disse rutebilstationer.

Du kan rejse med busstation fra London London Victoria, 2.9 km udenfor byen. Den bus som flest ankommer til hedder Brussels, Brussels South (Gare du Midi) og befinder sig 3.4 km fra centrum.

Med BlaBlaCar Bus, RegioJet, Union Ivkoni International, STUDENT AGENCY k. S. Eurolines Switzerland, Flixbus, Ouibus, Infobus eller Eurolines France kan du rejse hurtigt fra London til Bruxelles. På Omios hjemmeside kan du også undersøge hvad de andre busselskaber har at tilbyde og dermed få den bedste pris.
Hvis du vil rejse direkte fra London til Bruxelles med turistbus, anbefales det at rejse med Flixbus. Hvis du ikke kan finde nogen direkte forbindelser, så lad Omio hjælpe dig med at finde den bedst mulige løsning, så du får en glat rejse.
Omio finder hurtigt de billigste turistbus billetter fra London til Bruxelles, hvad enten du har brug for enkeltbilleter eller returbilletter. Du kan finde al information om din rejse mellem London og Bruxelles på Omios app.
De af vores kunder som rejser med med bus til Bruxelles besøger ofte Paris, Amsterdam eller Brugge. Omio kan finde de bedste forbindelser fra Bruxelles og de mest populære destinationer.
Omio kan hjælpe dig. Du behøver ikke en bil for at rejse London til Bruxelles. Søg på vores hjemmeside, og find de bedste og billigste turistbus billetter fra London til Bruxelles allerede i dag.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

London
Bruxelles

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links