Busser London Barcelona

De billigste busser fra London til Barcelona

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

832 kr

Gennemsnit

1029 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
19:00London27t45 23:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 skift
832 kr1Enkeltbillet
08:30London26t00 11:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 skift
1226 kr1Enkeltbillet

Bustider London til Barcelona

Viser busser for i morgen, fredag 24. marts
08:30London26t00 11:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 skift
19:00London27t45 23:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.
ons
12. apr.
tor
13. apr.

De hurtigste busser fra London til Barcelona

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

1d 2 t

Gennemsnit

1d 2 t 52 m

Busser pr. dag

2

Afstand

1139 km

Det er vanskeligt at komme fra London til Barcelona uden at skifte mindst én gang.

08:30London26t00 11:30Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 skift
1227 kr1Enkeltbillet
19:00London27t45 23:45Barcelona, Estació d'Autobusos Nord
1 skift
833 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Barcelona?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra London til Barcelona

distanceAfstand1138 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus23 t.
priceGennemsnitlig billetpris for bus751 DKK
changesDirekte busNej
carriersBusselskaberBlaBlaCar Bus, Flixbus eller Eurolines Switzerland

Med bussen fra London til Barcelona er denne tur 1138 km lang og tager i gennemsnit 23 t. med vores partnere som BlaBlaCar Bus, Flixbus eller Eurolines Switzerland. Der er direkte forbindelser med bus. Du får den billigste busbillet på denne rejse for helt ned til 608 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 751 DKK.

Busselskaber: FlixBus og BlaBlaCar Bus fra London til Barcelona

Du kan rejse med bus imellem London og Barcelona med FlixBus og BlaBlaCar Bus for helt ned til 608 DKK. Når du søger efter rejseplaner og billetter, viser Omio dig den bedste rute.

BlaBlaCar Bus
FlixBus

Omio hjælper dig med at sammenligne og booke den perfekte bus med BlaBlaCar Bus fra London til Barcelona, så du får en nem og afslappende tur. Se de seneste busplaner fra BlaBlaCar Bus, så du kan vælge de bedste afrejsetidspunkter, tjek rejseinformation om bussen fra London til Barcelona med BlaBlaCar Bus (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), sammenlign de bedste forbindelser på din tur fra London til Barcelona, og book så nemt en billig busbillet. Afstanden mellem London og Barcelona med bus er cirka 1138 km. Du kan booke busbilletter til BlaBlaCar Bus for helt ned til 608 DKK den ene vej, hvis du booker på forhånd. Når du søger efter billetter fra BlaBlaCar Bus fra London til Barcelona i Omio-appen, kan du også nemt se, om der er tale om mobilbilletter, så du slipper for at udskrive dem, inden din bus. Book den perfekte busbillet fra London til Barcelona med BlaBlaCar Bus online, og nyd din rejse.

Omio hjælper dig med at finde den perfekte bus fra London til Barcelona med FlixBus. Uanset om du søger efter den hurtigste, tidligste eller billigste bus mellem London og Barcelona, viser Omio dig aktuelle busplaner, billetter, priser og anden rejseinformation fra FlixBus (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), så du kan finde den busbillet, der passer bedst til din rejse fra London til Barcelona. Du skal forvente at rejse omkring 1138 km fra London til Barcelona med FlixBus. Når du er klar, kan du købe dine enkeltbilletter mellem London og Barcelona hos FlixBus til lave priser, hvis du booker på forhånd. Hvis du bruger Omio-appen til at booke din billet, kan du straks se, om du har en mobilbillet, så du slipper for at købe den ved rutebilstationen, inden du skal med bussen. Så book nemt dine billetter online, og glæd dig til en problemfri rejse med FlixBus.

  Rejstip: Busser fra London til Barcelona

  Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Barcelona. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra London til Barcelona.
  FAQs
  Billige busbilletter fra London til Barcelona kan koste så lidt som 608 DKK. Priserne varierer dog alt efter, hvor tidligt du booker dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
  I gennemsnit koster det 751 DKK at rejse med bus fra London til Barcelona. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
  Afstanden imellem London og Barcelona er ca. 1138 km med bus. Book dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller i Omio-appen.
  Rejsetiden fra London til Barcelona er på ca. 23 t.   med bus. Den kan dog variere alt efter, hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller i appen.
  Dagens første bus fra London til Barcelona afgår kl. 08. 30   og dagens sidste bus fra London til Barcelona afgår kl. 08. 30. Tjek den nyeste busplan fra London til Barcelona på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
  Hvis du køber en busbillet fra London til Barcelona inden for de næste syv dage, kan du finde enkeltbilletter, der i gennemsnit koster 751 DKK. Vi anbefaler dog, at du booker din busrejsen på forhånd for at få de bedste priser. Busbilletter imellem London og Barcelona sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
  HjemBusserBusser BarcelonaBusser London Barcelona

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog