Busser Lissabon Valencia

tirs. 23. apr.
+ Tilføj retur
QR-Code
Scan for at hente vores gratis app
Brug vores app til at få live rejseopdateringer og booke mobilbilletter til tog, busser, fly og færger.
App Store
rate4.9
42K vurderinger
Google Play
rate4.6
136K anmeldelser

De billigste busser fra Lissabon til Valencia

Tider og priser for 23. apr.

Billigste

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
FlixBus
10:1046t40
Lissabon
09:50Valencia, Estació d'autobusos
1756 kr1Enkeltbillet
2 skift

Lissabon til Valencia bustider

Viser busser for i morgen, tirsdag 23. april
FlixBus
10:1046t40
Lissabon
09:50Valencia, Estació d'autobusos
2 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tirs.
23. apr.
ons.
24. apr.
tors.
25. apr.
fre.
26. apr.
lør.
27. apr.
søn.
28. apr.
man.
29. apr.
tirs.
30. apr.
ons.
01. maj
tors.
02. maj
fre.
03. maj
lør.
04. maj
søn.
05. maj
man.
06. maj
tirs.
07. maj
ons.
08. maj
tors.
09. maj
fre.
10. maj
lør.
11. maj
søn.
12. maj
man.
13. maj

De hurtigste busser fra Lissabon til Valencia

Tider og priser for 23. apr.

Hurtigste rejse

1d 22 t 40 m

Gennemsnit

1d 22 t 40 m

Busser pr. dag

1

Afstand

760 km

Det er vanskeligt at komme fra Lissabon til Valencia uden at skifte mindst 2 gange.

rejsetid
FlixBus
10:1046t40
Lissabon
09:50Valencia, Estació d'autobusos
1756 kr1Enkeltbillet
2 skift

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Oversigt: Bus fra Lissabon til Valencia

distanceAfstand759 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus46 t. 40 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus1.901 DKK
frequencyAntal Bus1 dagligt
changesDirekte busNej
carriersBusselskaberBlaBlaCar, FlixBus, Gipsyy, Avanza eller Rede Expressos

Med bussen fra Lissabon til Valencia er denne rejse 759 km lang og tager i gennemsnit 46 t. 40 min. med vores partnere som BlaBlaCar, FlixBus, Gipsyy, Avanza eller Rede Expressos. Normalt det 1 bus dagligt. Du får den billigste busbillet på denne tur for helt ned til 1.366 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 1.901 DKK. Rejsende rejser oftest fra Lisbon, Av. João XXI / Pç. Londres og ankommer til Valencia, Estació d'autobusos.

Busselskaber: BlaBlaCar, FlixBus og Gipsyy fra Lissabon til Valencia

Køb dine officielle busbilletter imellem Lissabon og Valencia hos BlaBlaCar, FlixBus og Gipsyy for ned til 620 DKK på Omio. Find busplaner og billetter fra mere end 1000 selskaber, så du kan sammenligne og booke din tur til en billig pris.

FlixBus er et af de mest populære lavpristogselskaber i Europa. Flixbus blev grundlagt i Tyskland og har udvidet sine tjenester til hele Europa og endda USA, så rejsende på begge kontinenter har mulighed for at køre langt med bus til overkommelige priser. FlixBus kører også busser om natten på udvalgte ruter i Europa. FlixBus har kun standardbilletter på sine ruter, og rejsende kan medbringe et stykke håndbagage og en indchecket taske per person. Det koster ekstra at have mere bagage med, og det samme gør særlige sædereservationer, hvis du for eksempel vil booke et ekstra sæde eller sidde ved et bord eller et panoramavindue. Standardfaciliteterne ombord omfatter gratis wi-fi, stikkontakter til opladning af din telefon, tablet eller computer på den lange busrejse, ekstra benplads, bagageopbevaring og toiletter.

Rejstip: Busser fra Lissabon til Valencia

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Valencia. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Lissabon til Valencia.
FAQs
Billige bus billetter fra Lissabon til Valencia kan starte fra så lidt som 1.366 DKK (172 €), når du booker i forvejen. Den gennemsnitlige bus billetpris for Lissabon til Valencia er 1.901 DKK (239 €); dog varierer priserne afhængigt af tidspunktet på dagen og klassen, og de plejer at være dyrere på selve dagen.
Den gennemsnitlige rejsetid med bus fra Lissabon til Valencia er 46 t. 40 min.   for at rejse den 759 km lange tur tur med cirka det 1 bus afgange om dagen. Rejsetider kan variere i weekender og på helligdage.
Den første bus fra Lissabon til Valencia afgår kl. 06. 05.
Sidste bus fra Lissabon til Valencia afgår kl. 10. 10.
Det 1 bus om dagen fra Lissabon til Valencia, som kræver mindst ét skift med BlaBlaCar, FlixBus, Gipsyy, Avanza eller Rede Expressos. Tidsplaner kan variere på helligdage eller weekender med færre busser.
For rute fra Lissabon til Valencia kan du tage bus med BlaBlaCar, FlixBus, Gipsyy, Avanza eller Rede Expressos. Sørg for at tjekke alle mulige busselskaber, der tilbyder services fra Lissabon til Valencia på Omio, for at sammenligne hvilke faciliteter de kan have.

Når du rejser fra Lissabon, har du forskellige busterminal muligheder for at starte din rute, herunder fra Lisbon, Av. João XXI / Pç. Londres, Lisbon, Avenida da Liberdade (Monumento aos Mortos da Grande Guerra) og Lisbon, Praça Dom Pedro IV (Rossio). Når du ankommer til Valencia, kan du afslutte din rejse i rutebilstationer på Valencia, Estació d'autobusos, Valencia, Estación de Autobuses og Manises, Aeropuerto de Valencia.

Passagerer stiger mest hyppigt på bus fra Lisbon, Av. João XXI / Pç. Londres, som ligger ca. Fra byens centrum, og de stiger af bus ved Valencia, Estació d'autobusos, som ligger fra byens centrum.

Den billigste måned for bus fra Lissabon til Valencia er marts.
Dog har du andre muligheder, da du kan rejse fra Lissabon til Valencia på 3 forskellige måder: tog, bus eller fly.
HjemBusserBusser ValenciaBusser Lissabon Valencia

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog