Busser København Vejle

De billigste busser fra København til Vejle

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

186 kr

Gennemsnit

284 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
18:25København2t45 21:10Vejle, Busstation
0 skift
186 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
16:30København2t50 19:20Vejle, Busstation
0 skift
381 kr1Enkeltbillet

Bustider København til Vejle

Viser busser for i morgen, fredag 24. marts
16:30København2t50 19:20Vejle, Busstation
0 skift
18:25København2t45 21:10Vejle, Busstation
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.
ons
12. apr.
tor
13. apr.

De hurtigste busser fra København til Vejle

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

2 t 45 m

Gennemsnit

2 t 47 m

Busser pr. dag

2

Afstand

190 km

Ud af de 2 busafgange, der hver dag kører fra København til Vejle, kører 2 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
18:25København2t45 21:10Vejle, Busstation
0 skift
186 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
16:30København2t50 19:20Vejle, Busstation
0 skift
381 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Oversigt: Bus fra København til Vejle

distanceAfstand189 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus2 t. 45 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus160 DKK
frequencyAntal Bus2 dagligt
changesDirekte busJa, der er 2 direkte busser dagligt
carriersBusselskaberFlixbus

Med bussen fra København til Vejle er denne tur 189 km lang og tager i gennemsnit 2 t. 45 min. med vores partnere som Flixbus. Normalt det 2 busser om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste busbillet på denne rejse for helt ned til 142 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 160 DKK.

Busselskaber: FlixBus fra København til Vejle

Med busser fra FlixBus finder du din rejse fra København til Vejle fra 142 DKK. Med mere end 1000 selskaber på Omio, kan du finde de bedste busplaner og billetter til din rejse.

FlixBus

Hvis du leder efter en nem måde at komme med bus fra København til Vejle på, så tjek Omio, hvor du finder tilbud på busser fra FlixBus på denne rejse. Uanset om du vil have den hurtigste, tidligste eller billigste busrejse på denne 189 kilometer lange tur mellem København og Vejle, gør Omio det nemmere end nogensinde at finde busser fra FlixBus til overkommelige priser, og du kan også hurtigt booke busbilletter online. Se de aktuelle busplaner fra FlixBus, sammenlign de bedste ruter fra København til Vejle og find relevant billetinformation (f. Eks. Tilladt bagage og faciliteter ombord), og book så bussen med FlixBus på Omio. Hvis du søger efter busser imellem København og Vejle i Omio-appen, kan du hurtigt se, om billetterne fra FlixBus er mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive før rejsen. Med priser på busser imellem København og Vejle med FlixBus på helt ned til 142 DKK kan du nemt og hurtigt købe dine officielle billetter fra FlixBus online på Omio.

Rejstip: Busser fra København til Vejle

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Vejle. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra København til Vejle.
FAQs
Den billigste måde at komme med bus fra København til Vejle på koster 142 DKK. Jo tidligere du køber dine billetter, jo bedre. Spar penge ved at booke dine busbilletter på Omios hjemmeside i god tid.
I gennemsnit koster det 160 DKK at rejse med bus fra København til Vejle. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
Du skal forvente en afstand på ca. 189 km fra København til Vejle, når du rejser med bus. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før rejsen.
Det er altid godt at vide, hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med bus fra København til Vejle, varer rejsen ca. 2 t. 45 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde det, du har brug for.
Ja, der er 2 direkte busser om dagen imellem København og Vejle. Hvis du er ude efter en direkte forbindelse med bus, kan du vælge Flixbus. Rejser med bus uden skift er normalt mere bekvemme og sparer dig for tid, så det er en god idé at holde øje med dem, når du booker dine busbilletter.
Det gennemsnitlige antal busser fra København til Vejle er 2 om dagen. Busplaner og forbindelser kan være anderledes i weekenderne end i hverdagene.
Dagens første bus fra København til Vejle afgår kl. 15. 30   og dagens sidste bus fra København til Vejle afgår kl. 15. 30. Tjek den nyeste busplan fra København til Vejle på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
Hvis du booker en busbillet fra København til Vejle inden for de næste syv dage, kan du finde enkeltbilletter, der i gennemsnit koster 160 DKK. Vi anbefaler dog, at du booker din busrejsen på forhånd for at få de bedste priser. Busbilletter mellem København og Vejle sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
HjemBusserBusser VejleBusser København Vejle

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog