Busser Bruxelles Amsterdam

De billigste busser fra Bruxelles til Amsterdam

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

63 kr

Gennemsnit

63 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
02:48BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France4t12 07:00Amsterdam
0 skift
63 kr1Enkeltbillet
Cheapest
12:40BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France3t21 16:01Amsterdam
0 skift
63 kr1Enkeltbillet
Cheapest
15:30BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France3t49 19:19Amsterdam
0 skift
63 kr1Enkeltbillet

Bustider Bruxelles til Amsterdam

Viser busser for i morgen, tirsdag 31. januar
02:48BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France4t12 07:00Amsterdam
0 skift
12:40BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France3t21 16:01Amsterdam
0 skift
15:30BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France3t49 19:19Amsterdam
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

De hurtigste busser fra Bruxelles til Amsterdam

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

3 t 21 m

Gennemsnit

3 t 47 m

Busser pr. dag

3

Afstand

173 km

Ud af de 3 busafgange, der hver dag kører fra Bruxelles til Amsterdam, kører 3 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

2nd rejsetid
12:40BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France3t21 16:01Amsterdam
0 skift
63 kr1Enkeltbillet
15:30BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France3t49 19:19Amsterdam
0 skift
63 kr1Enkeltbillet
02:48BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France4t12 07:00Amsterdam
0 skift
63 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Amsterdam?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra Bruxelles til Amsterdam

distanceAfstand173 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus2 t. 45 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus70 DKK
frequencyAntal Bus24 dagligt
changesDirekte busJa, der er 18 direkte busser dagligt
carriersBusselskaberBlaBlaCar Bus, Flixbus, Citybus Express, Infobus, Eurolines France, Union Ivkoni International, Ouibus, Movelia eller Eurolines Switzerland

Med bussen fra Bruxelles til Amsterdam er denne rejse 173 km lang og tager i gennemsnit 2 t. 45 min. med vores partnere som BlaBlaCar Bus, Flixbus, Citybus Express, Infobus, Eurolines France, Union Ivkoni International, Ouibus, Movelia eller Eurolines Switzerland. Normalt det 24 busser om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne tur ligger omkring 70 DKK, koster den billigste busbillet helt ned til 63 DKK. Rejsende rejser oftest fra Brussels, Brussels South (Gare du Midi) og ankommer til Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Busselskaber: FlixBus og BlaBlaCar Bus fra Bruxelles til Amsterdam

Find de bedste busser fra Bruxelles til Amsterdam med Omios rejsepartnere FlixBus og BlaBlaCar Bus fra 63 DKK. Vi sammenligner de bedste tilbud, rejseplaner og billetter, så du kan booke den bedste rute.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

Omio hjælper dig med at finde den perfekte bus fra Bruxelles til Amsterdam med FlixBus. Uanset om du søger efter den hurtigste, tidligste eller billigste bus fra Bruxelles til Amsterdam, viser Omio dig aktuelle busplaner, billetter, priser og anden rejseinformation fra FlixBus (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), så du kan finde den busbillet, der passer bedst til din rejse fra Bruxelles til Amsterdam. Du skal forvente at rejse omkring 173 km mellem Bruxelles og Amsterdam med FlixBus. Når du er klar, kan du købe dine enkeltbilletter imellem Bruxelles og Amsterdam hos FlixBus med priser helt ned til 63 DKK, hvis du booker på forhånd. Hvis du bruger Omio-appen til at booke din billet, kan du straks se, om du har en mobilbillet, så du slipper for at købe den på busterminal, inden du skal med bussen. Så book nemt dine billetter online, og glæd dig til en problemfri rejse med FlixBus.

Hvis du er ude efter billige busbilletter fra BlaBlaCar Bus imellem Bruxelles og Amsterdam, så tjek Omio! Enkeltbilletter er billige fra Bruxelles til Amsterdam, hvis du booker i forvejen. Vi hjælper dig med at komme til Amsterdam fra Bruxelles ved at vise dig de seneste tilbud, busplaner og billetter fra BlaBlaCar Bus på denne rute, der er 173 km. Du kan også se relevant billetinformation for hver rejseklasse på denne tur, såsom tilladt bagage og faciliteter ombord hos BlaBlaCar Bus. Hvis du søger efter billetter fra BlaBlaCar Bus imellem Bruxelles og Amsterdam i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive, inden du tager bussen. Uanset om du er ude efter den billigste, hurtigste eller tidligste bus mellem Bruxelles og Amsterdam, gør Omio det nemmere end nogensinde at finde den hos BlaBlaCar Bus, så du kan nyde en nem og bekvem rejse.

  Rejstip: Busser fra Bruxelles til Amsterdam

  Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Amsterdam. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Bruxelles til Amsterdam.
  FAQs
  De billigste busbilletter fra Bruxelles til Amsterdam koster 63 DKK. Prisen afhænger dog af, hvornår du bestiller dine billetter. Hvis du vil spare penge, er det en god idé at booke i god tid.
  Busbilletter fra Bruxelles til Amsterdam koster i gennemsnit 70 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt, eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud.
  Før du planlægger din rejse fra Bruxelles til Amsterdam, er det en fordel at vide, at der er 173 km fra Bruxelles til Amsterdam, når du rejser med bus. Omio kan hjælpe dig med at finde billige busbilletter, især hvis du booker i god tid.
  Den gennemsnitlige rejsetid fra Bruxelles til Amsterdam er 2 t. 45 min.   med bus, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage, kan rejsetiden være længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter på Omio.

  Når du rejser med bus fra Bruxelles til Amsterdam, er det godt at vide, hvilke busstationer, der er de mest populære. I Bruxelles er Brussels, Brussels South (Gare du Midi) den mest benyttede station, og i Amsterdam er det Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

  Den busstation, de fleste Omio-brugere benytter fra Bruxelles, er Brussels, Brussels South (Gare du Midi), og den ligger 4, 2 km fra centrum. Den mest populære busstation i Amsterdam er Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk), og den ligger 4 km fra bymidten.

  Omio samarbejder med mange busselskaber for at få dig hurtigst muligt fra Bruxelles til Amsterdam med bus. Du kan rejse med BlaBlaCar Bus, Flixbus, Citybus Express, Infobus, Eurolines France, Union Ivkoni International, Ouibus, Movelia eller Eurolines Switzerland eller undersøge, hvilke billetter de andre busselskaber har. På den måde kan du sikre dig det bedste tilbud.
  Ja, der er 18 direkte busser gange dagligt fra Bruxelles til Amsterdam. Du kan vælge at rejse med Flixbus eller BlaBlaCar Bus  og slippe for at skifte undervejs. En direkte rejse med bus er normalt hurtigere, så det er en god idé at holde øje med, når du booker en billet til denne rejse.
  I gennemsnit det 24 busser om dagen fra Bruxelles til Amsterdam. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
  Dagens første bus fra Bruxelles til Amsterdam afgår kl. 14. 45   og dagens sidste bus fra Bruxelles til Amsterdam afgår kl. 14. 45. Tjek den nyeste busplan fra Bruxelles til Amsterdam på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
  Hvis du køber en busbillet fra Bruxelles til Amsterdam inden for de næste syv dage, kan du finde enkeltbilletter, der i gennemsnit koster 70 DKK. Vi anbefaler dog, at du booker din busrejsen på forhånd for at få de bedste priser. Busbilletter mellem Bruxelles og Amsterdam sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog