Busser Bordeaux Amsterdam

De billigste busser fra Bordeaux til Amsterdam

Tider og priser for 31. jan.

Billigste

376 kr

Gennemsnit

603 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
13:30Bordeaux, Rue des Terres de Bordes17t35 07:05Amsterdam, Arena
1 skift
376 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
01:20Bordeaux, Rue des Terres de Bordes17t10 18:30Amsterdam
1 skift
455 kr1Enkeltbillet
2nd Cheapest
13:30Bordeaux, Rue des Terres de Bordes16t35 06:05Amsterdam
1 skift
455 kr1Enkeltbillet
20:35Bordeaux, Rue des Terres de Bordes17t45 14:20Amsterdam
1 skift
1125 kr1Enkeltbillet

Bustider Bordeaux til Amsterdam

Viser busser for i morgen, tirsdag 31. januar
01:20Bordeaux, Rue des Terres de Bordes17t10 18:30Amsterdam
1 skift
13:30Bordeaux, Rue des Terres de Bordes17t35 07:05Amsterdam, Arena
1 skift
13:30Bordeaux, Rue des Terres de Bordes16t35 06:05Amsterdam
1 skift
20:35Bordeaux, Rue des Terres de Bordes17t45 14:20Amsterdam
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

tir
31. jan.
ons
01. feb.
tor
02. feb.
fre
03. feb.
lør
04. feb.
søn
05. feb.
man
06. feb.
tir
07. feb.
ons
08. feb.
tor
09. feb.
fre
10. feb.
lør
11. feb.
søn
12. feb.
man
13. feb.
tir
14. feb.
ons
15. feb.
tor
16. feb.
fre
17. feb.
lør
18. feb.
søn
19. feb.
man
20. feb.

De hurtigste busser fra Bordeaux til Amsterdam

Tider og priser for 31. jan.

Hurtigste rejse

16 t 35 m

Gennemsnit

17 t 16 m

Busser pr. dag

4

Afstand

929 km

Det er vanskeligt at komme fra Bordeaux til Amsterdam uden at skifte mindst én gang.

rejsetid
13:30Bordeaux, Rue des Terres de Bordes16t35 06:05Amsterdam
1 skift
455 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
01:20Bordeaux, Rue des Terres de Bordes17t10 18:30Amsterdam
1 skift
455 kr1Enkeltbillet
13:30Bordeaux, Rue des Terres de Bordes17t35 07:05Amsterdam, Arena
1 skift
376 kr1Enkeltbillet
20:35Bordeaux, Rue des Terres de Bordes17t45 14:20Amsterdam
1 skift
1125 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express

Oversigt: Bus fra Bordeaux til Amsterdam

distanceAfstand928 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus15 t. 45 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus428 DKK
changesDirekte busNej
carriersBusselskaberBlaBlaCar Bus, Alsa, Flixbus, Movelia, Ouibus eller Eurolines France

Med bussen fra Bordeaux til Amsterdam er denne rejse 928 km lang og tager i gennemsnit 15 t. 45 min. med vores partnere som BlaBlaCar Bus, Alsa, Flixbus, Movelia, Ouibus eller Eurolines France. Der er direkte forbindelser med bus. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne tur ligger omkring 428 DKK, koster den billigste busbillet helt ned til 355 DKK. Rejsende rejser oftest fra Bordeaux, Gare Saint Jean og ankommer til Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).

Busselskaber: BlaBlaCar Bus, FlixBus og Alsa fra Bordeaux til Amsterdam

Med busser fra BlaBlaCar Bus, FlixBus og Alsa finder du din rejse fra Bordeaux til Amsterdam fra 355 DKK. Med mere end 1000 selskaber på Omio, kan du finde de bedste busplaner og billetter til din rejse.

BlaBlaCar Bus
Alsa
FlixBus

Book din busbillet fra BlaBlaCar Bus på Omio, når du skal fra Bordeaux til Amsterdam, og få en nem og afslappende rejse. Tjek de opdaterede busplaner fra BlaBlaCar Bus, så du kan vælge rejsetidspunkter, sammenligne de hurtigste ruter mellem Bordeaux og Amsterdam samt faciliteterne på din rejseklasse, og køb de busbilletter fra BlaBlaCar Bus, som passer til dit budget. Afstanden mellem Bordeaux og Amsterdam er 928 km, og den bedste pris på en enkeltbillet fra Bordeaux til Amsterdam med BlaBlaCar Bus starter ved 433 DKK, hvis du booker på forhånd. Hvis du hellere vil finde din billet til BlaBlaCar Bus i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er en mobilbillet, så du ikke behøver at udskrive den, inden du skal med bussen. Så slipper du også for at vente i kø ved busstationen for at købe din busbillet. Så book nemt og hurtigt dine busbilletter online, så du kan glæde dig til din rejse med BlaBlaCar Bus.

Alsa er den største udbyder af busrejser i Spanien. Som datterselskab i det britiske busselskab National Express tilbyder Alsa mange regionale, nationale og internationale ruter og transporterer mere end 300 millioner passagerer om året. Alsa har en imponerende flåde af busser med forskellige komfortniveauer og faciliteter. Udover Alsa Normals busser med gratis wi-fi, toiletter, fodstøtter og underholdning ombord har Alsa Supra, Alsa Eurobus og Alsa Premiums busser mere luksuriøse faciliteter, afhængigt af den specifikke rute. Udover standardbilletter har Alsa også andre typer af busbilletter på udvalgte ruter f.   eks. Til minimumspriser, med rabat og med fleksibilitet.

  Hvis du leder efter en nem måde at komme med bus imellem Bordeaux og Amsterdam på, så tjek Omio, hvor du finder tilbud på busser fra FlixBus på denne rute. Uanset om du vil have den hurtigste, tidligste eller billigste busrejse på denne 928 kilometer lange tur imellem Bordeaux og Amsterdam, gør Omio det nemmere end nogensinde at finde busser fra FlixBus til overkommelige priser, og du kan også hurtigt booke busbilletter online. Se de aktuelle busplaner fra FlixBus, sammenlign de bedste ruter fra Bordeaux til Amsterdam og find relevant billetinformation (f. Eks. Tilladt bagage og faciliteter ombord), og book så bussen med FlixBus på Omio. Hvis du søger efter busser fra Bordeaux til Amsterdam i Omio-appen, kan du hurtigt se, om billetterne fra FlixBus er mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive før rejsen. Med priser på busser fra Bordeaux til Amsterdam med FlixBus på helt ned til 355 DKK kan du nemt og hurtigt købe dine officielle billetter fra FlixBus online på Omio.

  Rejstip: Busser fra Bordeaux til Amsterdam

  Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Amsterdam. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Bordeaux til Amsterdam.
  FAQs
  Billige busbilletter fra Bordeaux til Amsterdam kan koste så lidt som 355 DKK. Priserne varierer dog alt efter, hvor tidligt du booker dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
  Det koster i gennemsnit 428 DKK at rejse med bus fra Bordeaux til Amsterdam. Priserne varierer dog alt efter, hvornår du bestiller. Som regel er det bedst at være i god tid, hvis du vil have en god pris.
  Du skal forvente en afstand på ca. 928 km fra Bordeaux til Amsterdam, når du rejser med bus. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før rejsen.
  Det er altid godt at vide, hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med bus fra Bordeaux til Amsterdam, varer rejsen ca. 15 t. 45 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde det, du har brug for.

  Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte busstationer. De fleste rejsende fra Bordeaux rejser fra Bordeaux, Gare Saint Jean, og flertallet af de rejsende ankommer til Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) i Amsterdam.

  Når du planlægger din rejse til Amsterdam fra Bordeaux, er det en fordel at vide, hvor langt busterminalerne befinder sig fra centrum. Den mest besøgte busstation i Bordeaux er Bordeaux, Gare Saint Jean ca. 3 km fra centrum. I Amsterdam er den mest populære busstation Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk), og den ligger 4 km uden for centrum.

  Hvis du leder efter billige billetter til din busrejsen fra Bordeaux til Amsterdam, kan BlaBlaCar Bus, Alsa, Flixbus, Movelia, Ouibus eller Eurolines France med sikkerhed hjælpe dig. Men du har også mulighed for at søge på Omio efter flere busselskaber for at finde den rigtige løsning for dig.
  Dagens første bus på denne rejse afgår fra Bordeaux kl. 22. 00. Dagens sidste bus afgår fra Bordeaux kl. 22. 00. Find den nyeste busplan fra Bordeaux til Amsterdam, og book det tidspunkt, som passer dig bedst.
  Hvis du booker en busbillet fra Bordeaux til Amsterdam inden for de næste syv dage, kan du finde enkeltbilletter, der i gennemsnit koster 428 DKK. Vi anbefaler dog, at du booker din busrejsen på forhånd for at få de bedste priser. Busbilletter fra Bordeaux til Amsterdam sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog