Busser Berlin Stockholm

De billigste busser fra Berlin til Stockholm

Tider og priser for 05. dec.

Billigste

473 kr

Gennemsnit

722 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Flixbus
20:20Berlin19t10 15:30Stockholm
0 skift
473 kr1Enkeltbillet
Flixbus
21:20Berlin19t10 16:30Stockholm
0 skift
788 kr1Enkeltbillet
Flixbus
21:05Berlin18t25 15:30Stockholm
0 skift
906 kr1Enkeltbillet

Bustider Berlin til Stockholm

Viser busser for i morgen, mandag 5. december
Flixbus
20:20Berlin19t10 15:30Stockholm
0 skift
Flixbus
21:05Berlin18t25 15:30Stockholm
0 skift
Flixbus
21:20Berlin19t10 16:30Stockholm
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

man
05. dec.
tir
06. dec.
ons
07. dec.
tor
08. dec.
fre
09. dec.
lør
10. dec.
søn
11. dec.
man
12. dec.
tir
13. dec.
ons
14. dec.
tor
15. dec.
fre
16. dec.
lør
17. dec.
søn
18. dec.
man
19. dec.
tir
20. dec.
ons
21. dec.
tor
22. dec.
fre
23. dec.
lør
24. dec.
søn
25. dec.

De hurtigste busser fra Berlin til Stockholm

Tider og priser for 05. dec.

Hurtigste rejse

18 t 25 m

Gennemsnit

18 t 55 m

Busser pr. dag

3

Afstand

810 km

Ud af de 3 busafgange, der hver dag kører fra Berlin til Stockholm, kører 3 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

Flixbus
21:05Berlin18t25 15:30Stockholm
0 skift
906 kr1Enkeltbillet
Flixbus
20:20Berlin19t10 15:30Stockholm
0 skift
473 kr1Enkeltbillet
Flixbus
21:20Berlin19t10 16:30Stockholm
0 skift
788 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Stockholm?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra Berlin til Stockholm

distanceAfstand810 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus18 t. 45 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus546 DKK
frequencyAntal Bus1 dagligt
changesDirekte busJa, der er 1 direkte bus dagligt
carriersBusselskaberFlixbus, Deutsche Bahn, Eurolines Germany eller comati

Med bussen fra Berlin til Stockholm er denne rejse 810 km lang og tager i gennemsnit 18 t. 45 min. med vores partnere som Flixbus, Deutsche Bahn, Eurolines Germany eller comati. Normalt er der 1 bus om dagen, inklusive direkte forbindelser. Du får den billigste busbillet på denne rejse for helt ned til 465 DKK, men gennemsnitsprisen for busbilletter er 546 DKK. Rejsende rejser oftest fra Berlin Hbf og ankommer til Stockholm, Terminalslingan.

Busselskaber: FlixBus og Deutsche Bahn fra Berlin til Stockholm

Med busser fra FlixBus og Deutsche Bahn finder du din rejse imellem Berlin og Stockholm fra 465 DKK. Med mere end 1000 selskaber på Omio, kan du finde de bedste busplaner og billetter til din rejse.

FlixBus
Deutsche Bahn

Det er nemt at booke din busbillet med FlixBus mellem Berlin og Stockholm online på Omio. Du skal blot tjekke de aktuelle busplaner fra FlixBus for at finde de bedste afrejsetidspunkter, sammenligne den bedste rute fra Berlin til Stockholm, se den relevante rejseinformation bussen (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord) og booke billige busbilletter fra FlixBus online. Prisen for en bus med FlixBus starter ved 465 DKK den ene vej, hvis du booker på forhånd. Du skal regne med at rejse omkring 810 km. Hvis du søger efter busser fra FlixBus i Omio-appen, kan du med det samme se, om billetterne fra FlixBus er mobilbilletter, så du ikke skal udskrive dem til din bus. Lad Omio gøre alt arbejdet med at finde den bedste busbillet fra Berlin til Stockholm med FlixBus, så du kan få en nem og bekvem rejse.

Deutsche Bahn (DB) er Tysklands førende busselskab med omkring 40. 000 daglige afgange i og uden for Tyskland. Deutsche Bahns flåde af busser omfatter højhastighedstogene ICE (Intercity Express) samt IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn), som er forskellige, når det kommer til komfort og rejsetid. For eksempel er toiletter standard, mens restauranter og gratis wi-fi kun er tilgængelige på visse tog og ruter. Deutsche Bahn er velkendt for sine mange billettyper som Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din busrejse Berlin til Stockholm.

  Rejstip: Busser fra Berlin til Stockholm

  Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Stockholm. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Berlin til Stockholm.
  FAQs
  Billige busbilletter fra Berlin til Stockholm kan koste så lidt som 465 DKK. Priserne varierer dog alt efter, hvor tidligt du booker dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
  Gennemsnitligt koster busbilletter fra Berlin til Stockholm 546 DKK. Det kan anbefales at bestille busbilletter i god tid før afrejsedatoen. På den måde er du sikker på at få de bedste priser.
  Der er ca. 810 km fra Berlin til Stockholm, når du rejser med bus. Priserne varierer alt efter, hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
  Busrejsen fra Berlin til Stockholm varer ca. 18 t. 45 min. Rejsetiden varierer dog alt efter, hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender eller helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem Berlin og Stockholm.

  De mest populære busterminaler i Berlin og Stockholm er Berlin Hbf og Stockholm, Terminalslingan. På din tur fra Berlin til Stockholm er det sandsynligt, at du også vil rejse fra og ankomme til disse busterminaler.

  Du kan rejse med bus fra Berlin fra Berlin Hbf 5, 6 km fra centrum. Den rutebilstation, som de fleste ankommer til, er Stockholm, Terminalslingan, der ligger 1, 5 km fra centrum.

  Når du rejser fra Berlin til Stockholm, kan Flixbus, Deutsche Bahn, Eurolines Germany eller comati hjælpe dig med at finde den bedste forbindelse. Du kan også undersøge andre busselskaber og sammenligne tilbud, før du køber dine billetter.
  Det gennemsnitlige antal busser fra Berlin til Stockholm er 1 om dagen. Busplaner og forbindelser kan være anderledes i weekenderne end i hverdagene.
  Dagens første bus fra Berlin til Stockholm afgår kl. 11. 00   og dagens sidste bus fra Berlin til Stockholm afgår kl. 11. 00. Tjek den nyeste busplan fra Berlin til Stockholm på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
  Vi anbefaler generelt at booke busbilletter på forhånd for at få de bedste tilbud fra alle busselskaber, der tilbyder denne rute, og dermed spare penge. Hvis du køber busbilletter mellem Berlin og Stockholm inden for de næste syv dage, koster en envejsbillet i gennemsnit 546 DKK. For at finde de bedste priser på denne rute rute, bør du booke din busbillet fra Berlin til Stockholm et par måneder i forvejen.
  Stationer

  Importer stationer og lufthavne for denne rejse

  Berlin
  Stockholm

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog

  Nyttige links