Busser Berlin Paris

De billigste busser fra Berlin til Paris

Tider og priser for 07. okt.

Billigste

686 kr

Gennemsnit

686 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

17:00Berlin19t20 12:20Paris, Quai de Bercy
1 skift
686 kr1Enkeltbillet

Bustider Berlin til Paris

Viser busser for i morgen, fredag 7. oktober
17:00Berlin19t20 12:20Paris, Quai de Bercy
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
07. okt.
lør
08. okt.
søn
09. okt.
man
10. okt.
tir
11. okt.
ons
12. okt.
tor
13. okt.
fre
14. okt.
lør
15. okt.
søn
16. okt.
man
17. okt.
tir
18. okt.
ons
19. okt.
tor
20. okt.
fre
21. okt.
lør
22. okt.
søn
23. okt.
man
24. okt.
tir
25. okt.
ons
26. okt.
tor
27. okt.

De hurtigste busser fra Berlin til Paris

Tider og priser for 07. okt.

Hurtigste rejse

19 t 20 m

Gennemsnit

19 t 20 m

Busser pr. dag

1

Afstand

878 km

Det er vanskeligt at komme fra Berlin til Paris uden at skifte mindst én gang.

17:00Berlin19t20 12:20Paris, Quai de Bercy
1 skift
686 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Paris?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Hele huse og lejligheder

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Busser fra Berlin til Paris

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Paris. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Berlin til Paris.
FAQs
Turistbus billetter fra Berlin til Paris koster 315 DKK, når de er billigst. Du kan spare penge ved at lade Omio hjælpe dig med at finde de billigste billetter i god tid før din turistbus rejse fra Berlin til Paris.
Gennemsnitligt koster turistbus billetter fra Berlin til Paris 473 DKK. Det kan anbefales at bestille sine bus billetter i god tid før rejsetidspunktet. På den måde er du sikker på at få de bedste priser.
Afstanden imellem Berlin og Paris er ca. 878 km med turistbus. Bestil dine billetter i god tid for at få de bedste tilbud på Omio eller via Omio app'en.
Rejsetiden fra Berlin til Paris er på ca. 16 h 20 min med bus. Den kan dog varierere alt efter hvilke dage du vælger at rejse på. Find de bedste priser på Omios hjemmeside eller app.

Vores kunder som booker billige rejser med turistbus fra Berlin til Paris rejser oftest via Berlin Hbf og Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine). Book dine billetter på Omio i dag.

Når du planlægger din rejse til Paris fra Berlin, er det en fordel at vide hvor langt busstationer befinder sig fra bymidten. Den mest besøgte busterminal i Berlin er Berlin Hbf, ca. 5.6 km væk fra centrum. I Paris er den mest populære busterminal Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) og ligger 4.6 km udenfor byen.

For at få de billigste priser på din rejse fra Berlin til Paris kan du med fordel undersøge hvilke tilbud BlaBlaCar Bus, STUDENT AGENCY k. S. Eurolines France, BlaBlaCar, Eurolines Switzerland, RegioJet eller Flixbus har. På Omios hjemmeside kan du også finde mange andre busselskaber, som kan hjælpe dig med din bus.
Hvis du vil rejse direkte fra Berlin til Paris med turistbus, anbefales det at rejse med Flixbus eller BlaBlaCar. Hvis du ikke kan finde nogen direkte forbindelser, så lad Omio hjælpe dig med at finde den bedst mulige løsning, så du får en glat rejse.
Omio finder hurtigt de billigste bus billetter fra Berlin til Paris, hvad enten du har brug for enkeltbilleter eller returbilletter. Du kan finde al information om din rejse mellem Berlin og Paris på Omios app.
Efter ankomsten til Paris med bus kan det anbefales at besøge de populære London, Barcelona eller Amsterdam. Omio kan hjælpe dig med at finde de billigste forbindelser fra Paris til din næste destination.
Du kan sagtens rejse fra Berlin til Paris uden bil. Lad Omio hjælpe dig med at finde og sammenligne de bedste bus billetter imellem Berlin og Paris. Du kan endda gøre din rejse mere overskuelig ved at gemme dine billetter direkte i Omio app'en.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Berlin
Paris

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links