Busser Berlin Milano

De billigste busser fra Berlin til Milano

Tider og priser for 20. maj

Billigste

496 kr

Gennemsnit

496 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
17:00Berlin20t00 13:00Milano, Autostazione Lampugnano
1 skift
496 kr1Enkeltbillet

Bustider Berlin til Milano

Viser busser for i morgen, fredag 20. maj
17:00Berlin20t00 13:00Milano, Autostazione Lampugnano
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
20. maj
lør
21. maj
søn
22. maj
man
23. maj
tir
24. maj
ons
25. maj
tor
26. maj
fre
27. maj
lør
28. maj
søn
29. maj
man
30. maj
tir
31. maj
ons
01. jun.
tor
02. jun.
fre
03. jun.
lør
04. jun.
søn
05. jun.
man
06. jun.
tir
07. jun.
ons
08. jun.
tor
09. jun.

De hurtigste busser fra Berlin til Milano

Tider og priser for 20. maj

Hurtigste rejse

20 t

Gennemsnit

20 t

Busser pr. dag

1

Afstand

843 km

Det er vanskeligt at komme fra Berlin til Milano uden at skifte mindst én gang.

rejsetid
17:00Berlin20t00 13:00Milano, Autostazione Lampugnano
1 skift
496 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Milano?

vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Busser fra Berlin til Milano

Du kan nemt tage bussen til Milano. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Berlin til Milano.
FAQs
Du kan købe bus billetter fra Berlin til Milano så billigt som 394 DKK alt efter i hvor god til du bestiller dine bus billetter. Vi anbefaler at du booker på Omio i så god tid som muligt for at få de billigste priser.
Bus billetter fra Berlin til Milano koster i gennemsnit 550 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud!
Når du rejser med bus fra Berlin til Milano, skal du regne med en afstand på 842 km. Jo tidligere du booker dine billetter, jo billigere kan du få din rejse.
Den gennemsnitlige rejsetid fra Berlin til Milano varer 15 h 55 min med bus, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage kan rejsetiden vare længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter til din rejse på Omio.

Før du rejser, er det en fordel at kende de mest besøgte rutebilstationer. De fleste rejsende fra Berlin rejser fra Berlin Hbf, og flertallet af de rejsende ankommer til Milan, Stazione Centrale i Milano.

Hvis du planlægger at rejse med turistbus fra Berlin, skal du regne med en afstand på 5.6 km fra centrum og til Berlin Hbf, som er den busterminal flest rejsende benytter. Efter din ankomst i Milano må du påregne en rejse på 4.1 km fra den populære Milan, Stazione Centrale og ind til bymidten.

For at få de billigste priser på din rejse fra Berlin til Milano kan du med fordel undersøge hvilke tilbud FlixTrain, Eurolines France, Flixbus, Eurolines Switzerland, RegioJet, Infobus eller STUDENT AGENCY k. S. Har. På Omios hjemmeside kan du også finde mange andre busselskaber, som kan hjælpe dig med din bus.
Hvis du vil rejse direkte fra Berlin til Milano med turistbus, anbefales det at rejse med Flixbus. Hvis du ikke kan finde nogen direkte forbindelser, så lad Omio hjælpe dig med at finde den bedst mulige løsning, så du får en glat rejse.
Omio finder hurtigt de billigste turistbus billetter fra Berlin til Milano, hvad enten du har brug for enkeltbilleter eller returbilletter. Du kan finde al information om din rejse mellem Berlin og Milano på Omios app.
Hvis du planlægger at rejse til Milano med bus, er der masser af muligheder for at besøge andre steder, som f. Eks. Rom, Paris eller Napoli. Hos Omio kan du finde de bedste forbindelser imellem Milano og disse seværdige destinationer.
Det er ikke noget problem at komme fra Berlin til Milano uden en bil. Kig på Omios hjemmeside, og find de bedste bus billetter fra Berlin til Milano. Du kan samle alle dine billetter på Omio app'en for et hurtigt overbik og en nem rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Berlin
Milano

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links