Busser Berlin Madrid

De billigste busser fra Berlin til Madrid

Tider og priser for 07. okt.

Billigste

1942 kr

Gennemsnit

1942 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
21:15Berlin35t30 08:45Madrid, Estación Sur
1 skift
1942 kr1Enkeltbillet

Bustider Berlin til Madrid

Viser busser for i morgen, fredag 7. oktober
21:15Berlin35t30 08:45Madrid, Estación Sur
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
07. okt.
lør
08. okt.
søn
09. okt.
man
10. okt.
tir
11. okt.
ons
12. okt.
tor
13. okt.
fre
14. okt.
lør
15. okt.
søn
16. okt.
man
17. okt.
tir
18. okt.
ons
19. okt.
tor
20. okt.
fre
21. okt.
lør
22. okt.
søn
23. okt.
man
24. okt.
tir
25. okt.
ons
26. okt.
tor
27. okt.

De hurtigste busser fra Berlin til Madrid

Tider og priser for 07. okt.

Hurtigste rejse

1d 11 t 30 m

Gennemsnit

1d 11 t 30 m

Busser pr. dag

1

Afstand

1870 km

Det er vanskeligt at komme fra Berlin til Madrid uden at skifte mindst én gang.

rejsetid
21:15Berlin35t30 08:45Madrid, Estación Sur
1 skift
1942 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i Madrid?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Hele huse og lejligheder

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Busser fra Berlin til Madrid

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til Madrid. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Berlin til Madrid.
FAQs
Billige bus billetter fra Berlin til Madrid kan koste så lidt som702 DKK. Priserne varierer dog alt efter hvor tidligt du reserverer dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
I gennemsnit koster det at rejse med turistbus fra Berlin til Madrid. Men hvis du booker i god tid, har du større chancer for at finde en god pris. Hvis du venter til afrejsedagen, er billetterne som regel dyrere.
Du skal forvente en afstand på ca. 1869 km fra Berlin til Madrid, når du rejser med bus. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før din rejse.
Det er altid godt at vide hvor lang tid du skal rejse. Når du rejser med turistbus fra Berlin til Madrid, varer rejsen ca. 34 h 5 min. Lad Omio hjælpe dig med at finde hvad du har brug for.

Vores kunder som booker billige rejser med bus fra Berlin til Madrid rejser oftest via Berlin Hbf og Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83. Book dine billetter på Omio i dag.

Når du planlægger din rejse til Madrid fra Berlin, er det en fordel at vide hvor langt busterminaler befinder sig fra bymidten. Den mest besøgte busstation i Berlin er Berlin Hbf, ca. 5.6 km væk fra centrum. I Madrid er den mest populære busstation Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 og ligger 4.9 km udenfor byen.

Når du rejser fra Berlin til Madrid, kan Flixbus, Eurolines France eller BlaBlaCar Bus hjælpe dig med at finde den bedste forbindelse. Du kan også undersøge andre busselskaber og sammenligne tilbud før du køber dine billetter.
Omio finder hurtigt de billigste turistbus billetter fra Berlin til Madrid, hvad enten du har brug for enkeltbilleter eller returbilletter. Du kan finde al information om din rejse mellem Berlin og Madrid på Omios app.
De af vores kunder som rejser med med bus til Madrid besøger ofte Barcelona, Valencia eller Sevilla. Omio kan finde de bedste forbindelser fra Madrid og de mest populære destinationer.
Hvis du ikke har en bil, er det ikke noget problem at rejse med bus fra Berlin til Madrid. Omio kan finde og sammenligne billetter, så du får det bedste tilbud. På Omio app'en kan du endda samle alle dine billetter på et sted, så du kan bevare overblikket over din bus rejse.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Berlin
Madrid

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links