Busser Berlin London

De billigste busser fra Berlin til London

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

1065 kr

Gennemsnit

1065 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

2nd Cheapest
09:00Berlin27t30 11:30London
1 skift
1065 kr1Enkeltbillet

Bustider Berlin til London

Viser busser for i morgen, fredag 24. marts
09:00Berlin27t30 11:30London
1 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.
ons
12. apr.
tor
13. apr.

De hurtigste busser fra Berlin til London

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

21 t 20 m

Gennemsnit

23 t 23 m

Busser pr. dag

5

Afstand

932 km

Det er vanskeligt at komme fra Berlin til London uden at skifte mindst én gang.

rejsetid
21:00Berlin21t20 17:20London
1 skift
868 kr1Enkeltbillet
2nd rejsetid
21:45Berlin21t35 18:20London
1 skift
1263 kr1Enkeltbillet
10:00Berlin22t55 07:55London
1 skift
1184 kr1Enkeltbillet
05:00Berlin25t20 05:20London
1 skift
1263 kr1Enkeltbillet
04:35Berlin, Bahnhof Südkreuz25t45 05:20London
1 skift
1263 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i London?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra Berlin til London

distanceAfstand931 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus21 t. 20 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus897 DKK
frequencyAntal Bus1 dagligt
changesDirekte busNej
carriersBusselskaberEurolines Switzerland, Flixbus, BlaBlaCar Bus, STUDENT AGENCY k. S. Eller RegioJet

Med bussen fra Berlin til London er denne rejse 931 km lang og tager i gennemsnit 21 t. 20 min. med vores partnere som Eurolines Switzerland, Flixbus, BlaBlaCar Bus, STUDENT AGENCY k. S. Eller RegioJet. Normalt det 1 bus om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rejse ligger omkring 897 DKK, koster den billigste busbillet helt ned til 513 DKK.

Busselskaber: Student Agency, FlixBus og BlaBlaCar Bus fra Berlin til London

Med busser fra Student Agency, FlixBus og BlaBlaCar Bus finder du din rejse imellem Berlin og London fra 513 DKK. Med mere end 1000 selskaber på Omio, kan du finde de bedste busplaner og billetter til din rejse.

FlixBus
Student Agency
BlaBlaCar Bus

Book din busbillet fra FlixBus på Omio, når du skal fra Berlin til London, og få en nem og afslappende rejse. Tjek de opdaterede busplaner fra FlixBus, så du kan vælge rejsetidspunkter, sammenligne de hurtigste ruter mellem Berlin og London samt faciliteterne på din rejseklasse, og køb de busbilletter fra FlixBus, som passer til dit budget. Afstanden mellem Berlin og London er 931 km, og den bedste pris på en enkeltbillet fra Berlin til London med FlixBus starter ved 513 DKK, hvis du booker på forhånd. Hvis du hellere vil finde din billet til FlixBus i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er en mobilbillet, så du ikke behøver at udskrive den, inden du skal med bussen. Så slipper du også for at vente i kø ved rutebilstationen for at købe din busbillet. Så book nemt og hurtigt dine busbilletter online, så du kan glæde dig til din rejse med FlixBus.

RegioJet er det førende busselskab i Tjekkiet. Vælg blandt følgende billettyper på din næste busrejse mellem Berlin og London: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax og Business.

  Hvis du leder efter en nem måde at komme med bus imellem Berlin og London på, så tjek Omio, hvor du finder tilbud på busser fra BlaBlaCar Bus på denne rute. Uanset om du vil have den hurtigste, tidligste eller billigste bus på denne 931 kilometer lange rute imellem Berlin og London, gør Omio det nemmere end nogensinde at finde busser fra BlaBlaCar Bus til overkommelige priser, og du kan også hurtigt booke busbilletter online. Se de aktuelle busplaner fra BlaBlaCar Bus, sammenlign de bedste ruter imellem Berlin og London og find relevant billetinformation (såsom tilladt bagage og faciliteter ombord), og book så bussen med BlaBlaCar Bus på Omio. Hvis du søger efter busser imellem Berlin og London i Omio-appen, kan du hurtigt se, om billetterne fra BlaBlaCar Bus er mobilbilletter, som du ikke behøver at udskrive før rejsen. Med lave priser på busser imellem Berlin og London med BlaBlaCar Bus kan du nemt og hurtigt købe dine officielle billetter fra BlaBlaCar Bus online på Omio.

   Rejstip: Busser fra Berlin til London

   Rejstip: Du kan nemt tage bussen til London. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Berlin til London.
   FAQs
   Busbilletter fra Berlin til London koster 513 DKK, når de er billigst. Du kan spare penge ved at lade Omio hjælpe dig med at finde de billigste billetter i god tid før din rejse fra Berlin til London.
   Gennemsnitsprisen for busbilletter fra Berlin til London er 897 DKK. Vil du gerne have de billigste billetter, er det en god idé at bestille i god tid. Jo tidligere du booker, jo bedre tilbud har du mulighed for at finde.
   Du skal forvente en afstand på ca. 931 km fra Berlin til London, når du rejser med bus. Du kan finde de bedste priser, hvis du booker dine billetter i god tid før rejsen.
   Busrejsen fra Berlin til London varer ca. 21 t. 20 min. Rejsetiden varierer dog alt efter, hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender eller helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem Berlin og London.
   I gennemsnit det 1 bus om dagen fra Berlin til London. Rejsetider og forbindelser kan være anderledes i weekender og på helligdage i forhold til hverdage.
   Du kan tidligst tage bussen fra Berlin til London kl. 08. 00   og senest tage bussen fra Berlin til London kl. 08. 00. Se de nyeste busplaner fra Berlin til London på Omio, og book det tidspunkt, der passer dig bedst at tage bussen på denne rute.
   Hvis du køber en busbillet fra Berlin til London inden for de næste syv dage, kan du finde enkeltbilletter, der i gennemsnit koster 897 DKK. Vi anbefaler dog, at du booker din busrejsen på forhånd for at få de bedste priser. Busbilletter fra Berlin til London sættes for det meste til salg et par måneder før den planlagte afrejsedato.
   HjemBusserBusser LondonBusser Berlin London

   Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

   Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

   ios-badge
   android-badge
   Hand With Phone
   Valuta
   Sprog