Busser Berlin København

De billigste busser fra Berlin til København

Tider og priser for 24. mar.

Billigste

383 kr

Gennemsnit

383 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

Cheapest
11:45Berlin8t20 20:05København
0 skift
383 kr1Enkeltbillet

Bustider Berlin til København

Viser busser for i morgen, fredag 24. marts
11:45Berlin8t20 20:05København
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
24. mar.
lør
25. mar.
søn
26. mar.
man
27. mar.
tir
28. mar.
ons
29. mar.
tor
30. mar.
fre
31. mar.
lør
01. apr.
søn
02. apr.
man
03. apr.
tir
04. apr.
ons
05. apr.
tor
06. apr.
fre
07. apr.
lør
08. apr.
søn
09. apr.
man
10. apr.
tir
11. apr.
ons
12. apr.
tor
13. apr.

De hurtigste busser fra Berlin til København

Tider og priser for 24. mar.

Hurtigste rejse

8 t 20 m

Gennemsnit

8 t 20 m

Busser pr. dag

1

Afstand

355 km

Ud af de 1 busafgange, der hver dag kører fra Berlin til København, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

11:45Berlin8t20 20:05København
0 skift
383 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i København?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Se mere

Hele huse og lejligheder

Se mere

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Oversigt: Bus fra Berlin til København

distanceAfstand354 km
durationGennemsnitlig rejsetid med bus8 t. 10 min.
priceGennemsnitlig billetpris for bus352 DKK
frequencyAntal Bus1 dagligt
changesDirekte busJa, der er 1 direkte bus dagligt
carriersBusselskaberEurolines Germany, Flixbus, BlaBlaCar, comati, Infobus, Sindbad eller Deutsche Bahn

Med bussen fra Berlin til København er denne tur 354 km lang og tager i gennemsnit 8 t. 10 min. med vores partnere som Eurolines Germany, Flixbus, BlaBlaCar, comati, Infobus, Sindbad eller Deutsche Bahn. Normalt det 1 bus om dagen, inklusive direkte forbindelser. Selvom den gennemsnitlige billetpris for denne rute ligger omkring 352 DKK, koster den billigste busbillet helt ned til 197 DKK.

Busselskaber: FlixBus og Deutsche Bahn fra Berlin til København

For helt ned til 197 DKK kan du rejse med bus mellem Berlin og København med FlixBus og Deutsche Bahn. Omio viser dig de bedste tilbud, rejseplaner og billetter på denne tur.

FlixBus
Deutsche Bahn

Book din busbillet fra FlixBus på Omio, når du skal fra Berlin til København, og få en nem og afslappende rejse. Tjek de opdaterede busplaner fra FlixBus, så du kan vælge rejsetidspunkter, sammenligne de hurtigste ruter mellem Berlin og København samt faciliteterne på din rejseklasse, og køb de busbilletter fra FlixBus, som passer til dit budget. Afstanden imellem Berlin og København er 354 km, og den bedste pris på en enkeltbillet fra Berlin til København med FlixBus starter ved 197 DKK, hvis du booker på forhånd. Hvis du hellere vil finde din billet til FlixBus i Omio-appen, kan du hurtigt se, om det er en mobilbillet, så du ikke behøver at udskrive den, inden du skal med bussen. Så slipper du også for at vente i kø ved busstationen for at købe din busbillet. Så book nemt og hurtigt dine busbilletter online, så du kan glæde dig til din rejse med FlixBus.

Deutsche Bahn (DB) er Tysklands førende busselskab med omkring 40. 000 daglige afgange i og uden for Tyskland. Deutsche Bahns flåde af busser omfatter højhastighedstogene ICE (Intercity Express) samt IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) og RB (Regionalbahn), som er forskellige, når det kommer til komfort og rejsetid. For eksempel er toiletter standard, mens restauranter og gratis wi-fi kun er tilgængelige på visse tog og ruter. Deutsche Bahn er velkendt for sine mange billettyper som Super Saver, Saver og Flexible samt rabatkort som Bahncard 25, 50 og 100, som du også kan bruge på din busrejse Berlin til København.

  Rejstip: Busser fra Berlin til København

  Rejstip: Du kan nemt tage bussen til København. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Berlin til København.
  FAQs
  Busbilletter fra Berlin til København koster 197 DKK, når de er billigst. Du kan spare penge ved at lade Omio hjælpe dig med at finde de billigste billetter i god tid før din rejse fra Berlin til København.
  Busbilletter fra Berlin til København koster i gennemsnit 352 DKK. Prisen kan dog variere alt efter rejsetidspunkt, eller hvornår du booker dine billetter. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid inden afrejse, så du får de bedste tilbud.
  Før du planlægger din rejse fra Berlin til København, er det en fordel at vide, at der er 354 km fra Berlin til København, når du rejser med bus. Omio kan hjælpe dig med at finde billige busbilletter, især hvis du booker i god tid.
  Busrejsen fra Berlin til København varer ca. 8 t. 10 min. Rejsetiden varierer dog alt efter, hvilke dage du bestiller - hverdage, weekender eller helligdage. Omio kan hjælpe dig med at finde de hurtigste og billigste forbindelser mellem Berlin og København.
  Ja, der er 1 direkte bus dagligt fra Berlin til København, og du finder direkte forbindelser med bus på denne rejse med Flixbus eller Infobuspå Omio. Det er en god idé at holde øje med, når du køber din busbillet, da direkte forbindelser normalt sparer dig for tid.
  Det gennemsnitlige antal busser fra Berlin til København er 1 om dagen. Busplaner og forbindelser kan være anderledes i weekenderne end i hverdagene.
  Dagens første bus fra Berlin til København afgår kl. 17. 45   og dagens sidste bus fra Berlin til København afgår kl. 17. 45. Tjek den nyeste busplan fra Berlin til København på Omio, og find det bedste tidspunkt at rejse på.
  Prisen på en enkeltbillet med bus fra Berlin til København er i gennemsnit 352 DKK, hvis du køber inden for de næste syv dage. Vi anbefaler dog, at du booker dine billetter før den planlagte afrejsedato, hvis du vil have de bedste priser på busser fra de forskellige busselskaber, der tilbyder denne rute. Du kan normalt finde busbilletter mellem Berlin og København et par måneder i forvejen.
  HjemBusserBusser KøbenhavnBusser Berlin København

  Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

  Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Sprog