Busser Berlin København

De billigste busser fra Berlin til København

Tider og priser for 07. okt.

Billigste

417 kr

Gennemsnit

417 kr

Den bedste måde at finde en billig billetpris på er ved at booke billetten i så god tid som muligt og undgå at rejse i myldretiden.

2nd Cheapest
14:45Berlin7t35 22:20København
0 skift
417 kr1Enkeltbillet

Bustider Berlin til København

Viser busser for i morgen, fredag 7. oktober
14:45Berlin7t35 22:20København
0 skift

Dette er dagens sidste bus.

Find alle datoer og tidspunkter for denne rejse

SAMMENLIGN Priser på tværs af transportmidler

fre
07. okt.
lør
08. okt.
søn
09. okt.
man
10. okt.
tir
11. okt.
ons
12. okt.
tor
13. okt.
fre
14. okt.
lør
15. okt.
søn
16. okt.
man
17. okt.
tir
18. okt.
ons
19. okt.
tor
20. okt.
fre
21. okt.
lør
22. okt.
søn
23. okt.
man
24. okt.
tir
25. okt.
ons
26. okt.
tor
27. okt.

De hurtigste busser fra Berlin til København

Tider og priser for 07. okt.

Hurtigste rejse

7 t 35 m

Gennemsnit

7 t 35 m

Busser pr. dag

1

Afstand

355 km

Ud af de 1 busafgange, der hver dag kører fra Berlin til København, kører 1 direkte, så det er temmelig nemt at undgå rejser, hvor du skal skifte på vejen.

rejsetid
14:45Berlin7t35 22:20København
0 skift
417 kr1Enkeltbillet

Disse selskaber stoler på os. Vi sælger deres billetter samlet ét sted.

Nettbuss
Deutsche Bahn
Alsa
National Express
Overnatning

Har du for et sted at overnatte i København?

Vis på kort

De mest populære hoteller

Hele huse og lejligheder

Find den bedste overnatningsmulighed til dig med vores partner Booking.com

Se alle

Rejstip: Busser fra Berlin til København

Rejstip: Du kan nemt tage bussen til København. Om så du vil derhen hurtigt, billigt eller noget helt andet, så har vores rejseksperter samlet alt, hvad du behøver, så du kan finde den bedste rejsemulighed fra Berlin til København.
FAQs
Billige bus billetter fra Berlin til København kan koste så lidt som197 DKK. Priserne varierer dog alt efter hvor tidligt du reserverer dine billetter. Vi anbefaler at bruge Omio til at finde de bedste tilbud i god tid før din rejse.
Gennemsnitligt koster turistbus billetter fra Berlin til København 285 DKK. Det kan anbefales at bestille sine turistbus billetter i god tid før rejsetidspunktet. På den måde er du sikker på at få de bedste priser.
Der er ca. 354 km fra Berlin til København, når du rejser med bus. Priserne varierer alt efter hvornår du booker dine billetter. Bestil på Omio i god tid, og få de bedste tilbud.
Den gennemsnitlige rejsetid fra Berlin til København varer 7 h 35 min med turistbus, men hvis du rejser i weekender eller på helligdage kan rejsetiden vare længere. Find de hurtigste forbindelser og de billigste billetter til din rejse på Omio.
Med Deutsche Bahn, BlaBlaCar, comati, Flixbus, Sindbad, Infobus eller Eurolines Germany kan du rejse hurtigt fra Berlin til København. På Omios hjemmeside kan du også undersøge hvad de andre busselskaber har at tilbyde og dermed få den bedste pris.
Hvis du vil rejse med turistbus fra Berlin til København uden stop, bør du overveje at købe dine bus billetter hos Flixbus eller Infobus. Du kan også søge på andre transportformer og finde den løsning, der passer bedst til dig. Her kan Omio hjælpe dig.
Lad Omio hjælpe dig med at finde de busselskaber der har de bedste tilbud på turistbus billetter fra Berlin til København. Hvad enten du har brug for enkelt- eller returbilletter, så finder vi dem til dig. Og for at gøre din rejse endnu nemmere, så kan du få al den rejseinformation du har brug for på Omio app'en.
Din bus rejse fra Berlin til København behøver ikke at ende i København. Nogle af de mest populære destinationer i nærheden af København er Stockholm, Hamborg eller Amsterdam. Hvis du vil fortsætte din rejse og besøge nogle af disse destinationer, så book billige billetter hos Omio.
Du kan sagtens rejse fra Berlin til København uden bil. Lad Omio hjælpe dig med at finde og sammenligne de bedste bus billetter imellem Berlin og København. Du kan endda gøre din rejse mere overskuelig ved at gemme dine billetter direkte i Omio app'en.
Stationer

Importer stationer og lufthavne for denne rejse

Berlin

Omio-appen gør det nemt at planlægge rejser

Vi sørger for, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Vores innovative app byder på alt fra liveopdateringer af togafgange til mobilbilletter, så den er ideel til at planlægge og holde styr på dine rejser.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Sprog

Nyttige links